Random Animelarp 7.7-2007

Sivustoja,boardia ja narutoa koskevat ilmoitusluonteiset asiat
Vastaa Viestiin
Avatar
Rianka
Chuunin
Chuunin
Viestit: 231
Liittynyt: Ti Maalis 15, 2005 10:16
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Random Animelarp 7.7-2007

Viesti Kirjoittaja Rianka »

Ensinnäkin en tiedä, pitäisikö tämä laittaa harrastuksiin vai tänne, mutta laitanpa tänne. Siivoilkaa oikeaan lokeroon, jos laitoin väärin? o_O

Hyvät ideat tapahtumat yön pimeinä tunteina ja tässä olisi taas yksi niistä. :D

Ensinnäkin, jos ette tiedä mitä larppaaminen on, käykääs lukemassa seuraava linkki: http://www.larp.fi/wiki/Mitalarppaaminenon/

Suurin ero tässä peleissä muihin larppeihin verrattuna on se, että pelaajat saavat itse päättää hahmonsa, jotka pelijohto kirjoittaa juonellisesti heille. (Hahmo saa olla mikä hahmo tahansa, mistä anime/manga/j-rock/j-pop/j-elokuva maailmasta.)
Mutta kirjoittaminen ei tapahdu mitenkään tavallisesti, nimittäin hahmojen
juonet päätetään randomeilla lippuäänestyksillä. Tarkoittaa sitä, että nimeämme randomisti pelaajien valitsemata hahmot termeillä X, Y, Z jne. (Esim. Inuyasha on X ja Squall on Y) Tämän jälkeen nostamme hatusta randomia juonia esim. 'Haluaa töihin henkilölle x'. Jos vaikka squll olisi saanut kyseisen lappusen, hän haluaa äärettömän kovasti töihin hahmolle X eli Inuyashalle. Ja näin edespäin.

Eli luvassa voi olla MITÄ TAHANSA. Jos koette tämän ongelma, älkää osallistuko peliin. Pelin tarkoitus olisi, että kaikilla olisi mahdollisimman hauskaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu minulle sähköpostin välityksellä (rianka[at]jippii.fi] otsikoksi laittakaa 'Random animelarp - Ilmoittautuminen'. lmoittautuminen on tästä päivästä lähtien sitova. Tietenkin peruuttaminen on tämänkin päivän jälkeen mahdollista, mutta älkää ilmoittautuko silti huviksenne! Jos ehditte jo ilmoittautua jotkujen tapaamisessa torstaina, teidän ei tarvitse enää ilmoittautua uudelleen.

Keskustelua larpista voi käydä lukemassa animeunionin keskustelualueelta: http://au.aniki.fi/viewtopic.php?t=5885

Ilmoittautuessa ilmoita:
1) Nimesi
2) Hahmo, jota haluat pelata. (Kannattaa mainita sarjakin, jottei tule väärinkäsityksiä.)
3) Mahdollinen toinen varahahmo, jos ensimmäinen onkin jo varattu.
4) Erikoisruokavaliot ja allergiat.

Pelipäiväksi on alustavasti valittu lauantai 7.7-2007 ja pelipaikaksi Honkalampi, n.13km Joensuusta Kuopioon päin.
Pelimaksu tulee olemaan 2-3 euroa, jolla kustannetaan pelaajille ruoka. Pelijohtajat saavat pelin tekemisestä vain hyvän mielen. ^^ Kyseessä tukee olemaan pieni peli (10-20 pelaajaa), jonne kaikki aloittelevat pelaajat ovat hyvin tervetulleita!
Avatar
minori
Legendary Sannin
Legendary Sannin
Viestit: 3015
Liittynyt: La Kesä 11, 2005 13:44
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Random Animelarp 7.7-2007

Viesti Kirjoittaja minori »

Siirretty Ilmoitustaululle. (Sinne ei vissiin edelleenkään pysty tavallinen käyttäjä tekemään topiccia, eli ei tämä väärässä paikassa ollut ^^ )
Avatar
Rianka
Chuunin
Chuunin
Viestit: 231
Liittynyt: Ti Maalis 15, 2005 10:16
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Random Animelarp 7.7-2007

Viesti Kirjoittaja Rianka »

minori kirjoitti:Siirretty Ilmoitustaululle. (Sinne ei vissiin edelleenkään pysty tavallinen käyttäjä tekemään topiccia, eli ei tämä väärässä paikassa ollut ^^ )
Ah, selvä. Kiitoksia kuitenkin siirtämisestä oikeaan paikkaan. n_n
Vastaa Viestiin