Ärsyttävin TV ohjelma?

Keskustelut TV-sarjoista ja Elokuvista tulevat tänne.
Vastaa Viestiin
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Bitenshi »

minori kirjoitti:Ja Tuhkimotarina! \o/ Tosin se nyt on suunniteltukin sellaiseksi... Mutta ei se vaan yksinkertaisesti pure suomalaisiin samalla tavalla.
Ihan hävettää kuinka koukussa olen tuohon sarjaan. xD Sitä alkoi katsomaan koulun jälkeen ihan puolivahingossa, mutta sitten siitä tulikin ihan kamala obsessio. ;___; Kamalinta on, että minulle oikeasti käy joidenkin saippuasarjojen kanssa näin. Olen seurannut Kaunareita sekä Päivien viemää puolitosissani vuorotellen. .____.


Mutta siis yhdyn moneen muuhun chattien ja TV-pelien ärsyttävyydesä. Oikein mukavaa rahastusta, mutta pitää oikeasti ihmetellä, että kuinka niitä käyttääkään niin paljon ihmisiä? o___O

Subilta tulevat kasarisarjat. Oikeasti, ketä kiinnostaa jotkut takatukkaiset sankarit ja huonosti kirjoitetut juonet? :P MacGyveria saattaa pystyä katsomaan ihan vain koska se on MACGYVER, mutta loput niistä ovat ihan surkeita tekeleitä ja nukuttavat melko nopeasti.

Sub myös syyllistyy tositeeveetarjonnassa aikamoisiin törkyohjelmiin, niin kuin Mieheni on palkkionmetsästäjä esimerkiksi. En myöskään jaksa katsoa mitään Tajunnanräjäyttäjää tai juuri niitä Rysän päältä -juttuja.

Ja Big Brother. Koko ideakin on kamala ja sitten kun sitä tulee, niin se on sitten joka paikassa. Big Brotherilta ei voi välttyä kun se koko formaatti alkaa. Varsinkin kun lähes joka päivä tulee vielä se Extra.
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Brawler
ANBU
ANBU
Viestit: 489
Liittynyt: Ti Helmi 20, 2007 12:16
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Brawler »

Tekstiviesti ja puhelinpeli ohjelmat ovat todella rasittavia! Mielestäni myös subin jotkut ohjelmat on turhia. Salkkarit on huonoi. Kaikki tuommoinen wannabe draama ja sen semmoinen...
Kuva
Silmä silmästä johtaa vain kasvavaan sokeuteen.
Avatar
Tonnikala
Just nobody
Just nobody
Viestit: 1297
Liittynyt: La Marras 18, 2006 18:23
Paikkakunta: Hämeen kyrössä

Viesti Kirjoittaja Tonnikala »

saippuasarjat: mm. Days of our lives, o.c...
Chatit, kisat, liikunta, pelit, nelosen tosi-tv sarjat.
Kuva
Avatar
LoneWolf
S-Class Missing-nin
S-Class Missing-nin
Viestit: 2102
Liittynyt: Su Helmi 25, 2007 15:51
Paikkakunta: Kaaosmaa

Viesti Kirjoittaja LoneWolf »

Kaikki saippuasarjat, kuten Kauniit ja rohkeat. Myöskin Big Brothereita vihaan maailman tappiin saakka. Chatit ja mobiilipelit, eli kaikki rahastusohjelmat saisivat vaipua sinne alimpaan helvettiin. Tv-shop. Subin E-entertainment-systeemit. OC, hyi helevetti, en siedä mitään sen tyylistä "poika- ja tyttöfrendi"-sontaa.
Kuva
On pirun vaikea selvitä hengissä hautaan saakka. | Animewatcher | Last.fm | Metallimusiikki F.C. | "Sooner or Slayer"
Avatar
Hi Enzeru
Chuunin
Chuunin
Viestit: 282
Liittynyt: Ti Kesä 27, 2006 18:47
Paikkakunta: Pori

Re: Ärsyttävin TV ohjelma?

Viesti Kirjoittaja Hi Enzeru »

Ärsyttävin TV-ohjelma? No ehdottomasti Kauniit ja rohkeat!! : D
Ja ehkä vähän ärsyttää se Tuhkimotarina...
Kiinnostaako lähestulkoon sanavapaa foorumi, jossa voit keskustella kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan välillä, ja jopa niiden takaa ? Kahvitahra
Avatar
Verdana
ANBU
ANBU
Viestit: 423
Liittynyt: Su Touko 27, 2007 21:04
Viesti:

Re: Ärsyttävin TV ohjelma?

Viesti Kirjoittaja Verdana »

OC!! Sitä ärsyttävämpää ohjelmaa saa kyllä hakea.
Avatar
qecco
Genin
Genin
Viestit: 129
Liittynyt: To Kesä 29, 2006 13:22

Re: Ärsyttävin TV ohjelma?

Viesti Kirjoittaja qecco »

kyllä se on joku kauniit ja rohkeet! ! !
---------------------------------------------------------------------D¤B------------------------------------------------------------------------
Avatar
NiksuZ
Genin
Genin
Viestit: 133
Liittynyt: To Tammi 12, 2006 19:10

Re: Ärsyttävin TV ohjelma?

Viesti Kirjoittaja NiksuZ »

Mun mielestä kauniit ja rohkeat on ärsyttävä siis kaikki noi saippua sarjat emmä vaan tykkää mut jokaisella on oma mielipide :D
Kuva
Avatar
GaaraFan
Genin
Genin
Viestit: 103
Liittynyt: La Tammi 12, 2008 22:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Ärsyttävin TV ohjelma?

Viesti Kirjoittaja GaaraFan »

Kaikki Chat-ohjelmat ja puhelinpelit on niin syvältä -.-'' Sit kans 4-D dokumentit on jotain niin typerää, että välillä niille ohjelman nimille saa oikeesti nauraa ("Apua pelkään herneitä!")
100%:sesti suklaa, Naruto ja Potter holisti.
Avatar
Karuoru
Genin
Genin
Viestit: 131
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 02:23
Paikkakunta: Tornio
Viesti:

Re: Ärsyttävin TV ohjelma?

Viesti Kirjoittaja Karuoru »

Valitettava, ja erittäin suurimmalti osalti totista totta oleva fakta on, että ainoat katsomisen arvoiset yleisessä telkkarissa ovat järkevät dokumentit ja uutiset. Tosin elämme semmoista aikaa, että ties minkä soovan sijasta netistä löytyy myös ihan oikeita uusitisia ja herregyd, myös melkoisen selkokielistä informaatiota aiheesta, josta haluat tietää. Telkkarilla on enemmän kuin vähäsen petrattavaa, mietinkin, kuinka joku enää jaksaa jotain lupamaksuja maksaa, kun yli puolet ajastaan telkkari on chattia sun muuta pallopeliä ja sen pienemmän puoliskon jotain tositeeveetä, tai tuplan ja kuitin ja tuntemattomien kaltaista kakkaa. Vesikauhuisimmat saippuasarjafanit varmaan voivat suht paksusti nykyisellä tarjonnalla, mutta senkin sektorin laadusta voidaan olla montaa mieltä, vaikka kaikki ei olisikaan yhtä huonoa kuin minun näkökulmastani näyttää. Ainakin House, Heroes ja Perhesiteet ovat yllättäneet positiivisesti, kun nämä kaverini ovat minut verisen taistelun jälkeen saaneet istutettua töllövision ääreen. Mutmut enpä ole jaksanut alkaa niitäkään seuraamaan, miten sen yleensäkin on mahdollista, jos Fullmetal Alchemistkin jäi neljän jakson jälkeen unholaan. Jippijaijee.
Minulla on suoranainen asennevamma telkkaria kohtaan, enkä sitän sitten Samurai Champloon olekaan aktiivisesti katsonut, mitä nyt Samurau Jackia, The Grimm Adventures of Billy and Mandyä aina kun muistaa ja ehtii. Kyllä minä jonkin aikaa jaksoin Avatartakin Nickelodeonilta katsoa, mutta kun sain katsottua sen netistä toistaiseen loppuun niin sekin jäi. Arvostelen kärkkäästi visailuohjelmien ja amerikkalaisten hapatussarjojen ystäviä, kun itse katson jotain tälläistä. On otsaa taas puhua ja niin edelleen, mutta perustelen kantaani edelleen sillä, että kuka haluaa katsoa vuositolkulla putkeen jotain... samojen aikuisten ihmisten ihmissuhde draamailua ja sen saman vatun mahonkipöydän ympärikiertämistä. Alkaa maistumaan sille itselleen, puulle, puhumattakaan tositeeveestä joka ei todellisuutta ole nähnytkään, ja visailuohjelmista joista kukaan ei voita mitään.
Tyhmyyden päällelankeamien koreimmat manttelit vievät kyllä kiistatta Salatut Elämät, Tuntemattomat, Big Brother ja Kauniit ja Rohkeat.
Kuva
Avatar
ucko
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 701
Liittynyt: Ma Tammi 09, 2006 18:11
Paikkakunta: In the Ghetto´
Viesti:

Re: Ärsyttävin TV ohjelma?

Viesti Kirjoittaja ucko »

Hullut japanilaiset sen selostajan takia, muuten ihan hauska.. ..täytyy kokeilla ilman ääntä joskus musan pauhatessa jos energiaa/aikaa riittää
..niin samoin tuntee vedon, typeryyksien tekoon; Homo Sapiens
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
Viestit: 4119
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'
Viesti:

Re: Ärsyttävin TV ohjelma?

Viesti Kirjoittaja Runte »

Salkkarit.

Siitä on tehty liian pitkä. Niin pitkä et se on vaan toistanu itteensä viimesen vuoden.. Se ois ollu paljon parempi idea lopettaa siihen jaksoon kun Mia loppujen lopuks kuoli. Se olis ollu traaginen loppu ja jättäny jälkensä populaatioon. Mut ne teki saman päätöksen kun Naruto että "laitetaampa 2 vuotta fillereitä perään" o/
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
shin
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 673
Liittynyt: Su Tammi 28, 2007 15:05
Paikkakunta: Täällä jossain..

Re: Ärsyttävin TV ohjelma?

Viesti Kirjoittaja shin »

Kaikki TV-pelit :s
Ihan älytöntä laittaa niin päivänselvät vastaukset. Tuo vaan on niin läpinäkyvää rahastamista, ja vielä harvinaisen rasittavassa muodossa.. Onnistuvat valitsemaan juontajatkin pahimmasta päästä. Pää meinaa hajota kun näkee telkkarin avatessaan sen hintahtavan näköisen miehen(kö?) kirkuen kuin pikkutyttö -__-
Kuva
animewatcher | OneManga | INP
more anime, more happiness.
Disaster
Genin
Genin
Viestit: 127
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 21:58

Re: Ärsyttävin TV ohjelma?

Viesti Kirjoittaja Disaster »

Aluksi voisi sanoa että ei siitä töllöstä muuta kuin järjretöntä sontaa just tuukkaan hyviä esimerkkejä sonnasta: Kauniit ja rohkeat, Gossip Girl, kaikki ostos tv:t ja maholliset ring a ling tyyppiset, chatit ja paljon muuta. Ei täällä suomessa edes viitsitä näyttää TV:ssä mitään hyviä animeja kuten vaikka Narutoa tai Bleachia... Tossa tulikin jo lista rassaavimmista sarjoista.
Avatar
Marryan
Student
Student
Viestit: 42
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2007 17:23
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Re: Ärsyttävin TV ohjelma?

Viesti Kirjoittaja Marryan »

Nelosen iltapäivän halpismassaohjelmat, JIMin rakennus - ja kokkausohjelmat, Salkkarit ja Subtv:n surkeat saippuaoopperat (Lemmen viemää ja tuhkimotarina)
Vastaa Viestiin