Mitä kaikkea olette cossanneet?

Avatar
minori
Legendary Sannin
Legendary Sannin
Viestit: 3015
Liittynyt: La Kesä 11, 2005 13:44
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja minori »

Eli kertokaa mitä hahmoja olette cossanneet ja missä. ^^ Myös kuvaus puvusta ja esimerkiksi kertokaa mikä oli helpointa ja mikä vaikeinta tehdä ja niin edelleen kaikenlaista lisätietoa. Ja kuvia kiitos! Niitä me kaikki halutaan kuitenkin nähdä.
Avatar
Dynamo
Genin
Genin
Viestit: 126
Liittynyt: Ma Kesä 04, 2007 12:13
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Dynamo »

Katotaas..

- Yami Bakura (Yu-Gi-Oh!), kirsikankukkaconissa. Ensimmäinen kunnon cossini.. Peruukkini oli aika blaah. Mutta puku oli muuten ihan okei, koska.. No, se oli aika yksinkertainen?

- Janus Cascade (Wild ARMS 3) Ropecon '05:ssä. Tämä puku onnistui mielestäni tosi hyvin. :3

- Zidane Tribal (Final Fantasy IX), myös Ropecon '05. Muuten tykkäsin tästä puvusta, mutta.. Äitini unohti hakea peruukin postista. Joten olin Zidane lyhyillä sinisillä hiuksilla -_- kuinka.. viehättävää.

- Forte (Rockman.exe), mangapäivällä. Tämä puku tehtiin enimmäkseen mangapäivää edeltävänä päivänä, ja aamulla ennen mangapäivälle lähtöä. XD Ja lopputulos oli sen mukainen, err.

- Quickman (Megaman), Traconissa. Armottoman ghetto, myös ihan viime hetkellä tehty. meh.

- Zero (Megaman X) animecon IV:ssä. Tämä on yksi suosikkipuvuistani, hahmoon oli mukava eläytyä, ja oltiin hyvä tiimi Metalin ja Elecin kanssa (he olivat X ja Axl). Meistä otettiin paljon kuvia. *_* Tämä on myös tainnut olla vaikein pukuni tähän mennessä.. Ja oli kamalaa, kun piti ommella vähän kaikkea käsin. Niskat olivat aina ihan jumissa ompelusessioiden jälkeen. X3

- Roll Casket (Megaman Legends) myös animecon IV:ssä. Rakastan tähän pukuun kuuluvaa hattua. :D

-Mummymon (Digimon 02) Tracon II:ssä. Tämäkin on yksi suosikkipuvuistani, tähän pukuun kuuluva takki on aivan ihana. X3

-Mana (Yu-Gi-Oh), Iicon. Taas ihan viime hetkellä tehty puku. X3 ei oikein soveltunut säähän XD oli kamalaa kävellä hotellin ja tapahtumapaikan väliä.

-Zolf J. Kimbley (Fullmetal Alchemist) , Tampere Kuplii. Tähän pukuun taisin löytää kaiken tarvittavan kirpputorilta/kaupoista/kaapista. : D

-Noitora (Bleach), Animecon V. Tykkäsin tästä cossista aika paljon! Vaikka aseen kasaaminen ei onnistunutkaan.. -_- Mutta anyway.. Sovin mielestäni ihan hyvin Noitoraksi. X3

-Shawlong Qufong (Bleach), Animecon V. Hieno puku ja kaikkea, vaikken hahmosta ihan hirveästi pidäkään. XD Oli aika kamalaa, kun jouduin pitelemään sitä pääjutskaa kädellä kiinni koko ajan, tai muuten se meni ihan vinoon. heh. Mutta hieno se oli silti : D

- ..ja Kaname Tousen (Bleach) silloin perjantaina randomisti, kun käytiin tsekkailemassa con-paikkaa, ja otettiin parit kuvat. Aika random, en viitsinyt edes värjätä ihoani tätä varten. >_>

- Deidara (Naruto), Ropeconissa lauantaina. Tämä on ehdottomasti paras cossini, rakastan tätä pukua. XD Olin luonteeltani tosi sopiva tähän cossiin, ja sovin kuulemma ulkonäöllisestikin hyvin Deidaraksi. ^^ Tykkäsin myös tämän puvun peruukista(ihme, yleensä vihaan peruukkeja). *_*

- Iruka (Naruto), Ropeconissa sunnuntaina. Muuten aika jees puku, mutta olin armottoman OOC Iruka. Olin ihan liian semettävä ja ilkeä. X'D

Ei kai muuta toistaiseksi. Ai niin, ja http://irc-galleria.net/archive.php?nic ... m_id=75411 <- Tuolta löytyy kuvia joistakin puvuista. :3

(viimeisin editto: 12.8 )
Viimeksi muokannut Dynamo, Su Elo 12, 2007 21:42. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Deidara FC //// Itachi FC // Akatsuki FC // Dosu, Zaku & Kin FC
Avatar
Metal
Academy Teacher
Academy Teacher
Viestit: 319
Liittynyt: Su Kesä 03, 2007 19:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Metal »

mmh.. ööh, minulla ei taida olla pahemmin kuvia ._. ...siis kun minä olen suunnilleen aina se, joka ottaa kuvat, joten pukuni unohdetaan aina.

-Yami malik (Yu-Gi-Oh!): ...okei, aika läppä cossi, josta tuli loppujenlopuksi pelkkä Malik. Asu oli hommattu sieltä sun täältä, en siis tehnyt siihen mitään itse. Värjäsin ihoni jollain ihme värillä (juuh, en muista sen nimeä, tyypit varmaan tietää... tai sitten ei) joka lähti kokoajan pois.
Kaikin puolin aika laaduton cossi. Ja tämähän oli Kirsikankukkaconissa.

-Vexen (Kingdom hearts: CoM): Mangapäivillä. En sopinut hahmoksi kasvonpiirteiltäni ja takkini oli ihan liian löysä, koska se oltiin tehty pahemmin mittailematta. Ainoa hieno asia asussani olisi ollut kilpi - joka oli tosin liian pieni - jota en tietenkään ottanut mukaan, koska se tehtiin viimehetkessä, joten maali oli vielä märkää.
Mutta se oli cool kilpi~

-Chaud (Rockman.exe): Taas näitä laadukkaita asuja, kaupasta ostettu. Mutta se oli ihan hyvä ja Elec oli Protoman, joten olimme hyvä tiimi, vaikka minun asuni olikin yksikertainen (ja housuni olivat vääränlaiset). Peruukki oli aika buff.
Olin Chaud Traconissa.

-X (Megaman X): Animecon IV:ssä. En kamalasti pidä hahmosta, mutta kun Dynamo ja Elec tahtoivat välttämättä olla Zero ja Axl, niin minulle ei jäänyt muita vaihtoehtoja, tsk. Minun pukuuni nähtiin vähiten aikaa jostain syystä ja.. se oli huonompi kuin muiden, snif. Oli kypärä ongelma joka ratkaistiin tunkemalla peruukki sen alle, jolloin se saataisiin edes vähän koholle.

-Arukenimon (Digimon 02): Tracon II:ssä. Tämä oli ihan kiva puku! Rakastan tähän kuulunutta hattua, vaikka se onkin liian pieni, koska kukaan ei älynnyt, että se kannattaisi tehdä peruukin mittojen eikä minun pääni mittojen mukaan.
Hattu taisi olla puvun vaikein osa, siis muutenhan se oli ihan helppo. Tästä minulla jopa saattaisi olla se yksi kämyinen kuva..
Menimme Dynamon kanssa pari-kisaan ja tulimme kolmansiksi! Emme tosin koskaan saanut palkintoamme, koska emme jaksaneet mennä palkintojen jakoon (löhösimme mieluummin hotellissa), koska oletimme, ettemme kuitenkaan voita.

-Shada (Yu-Gi-Oh!): Iiconissa. Viimehetkellä tehty puku eikä minulla edes ollut mitään feikkikaljua (koska sellaiset ovat yleensä rumia).

-Martel (Fullmetal Alchemist): Ookei, otin vaatteet vain vaatekaapistani, alunperin oli tarkoitus tehdä kunnon puvut, mutta se vähän jäi, koska olimme pummeja. Vaikeinta oli... tatuoinnin tekeminen. Siis maalasimme sen randomilla punaisella värillä (en enää muista, kuka sen teki... minä itsekö?).
Olin Martel Tampere kupliissa.

Olen myös ollut randomisti Mustakaapu (se Mikki Hiiren arkkivihollinen siis), mikä oli tosi söpö!~ Vaikka asu olikin tehty tyhmästä kankaasta.
Kuva
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi
Viesti:

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Bitenshi »

Dynamo kirjoitti:-Mummymon (Digimon 02) Tracon II:ssä.
Metal kirjoitti:-Arukenimon (Digimon 02): Tracon II:ssä.
Argh, anteeksi kun offaan mutta: IHQUTUS!!!111! <3 <3 <3 Saimme kaverin kanssa melkein sydänkohtaukset kun äkättiin teidät yläkerrasta käsin. Yritä siinä hätäisesti etsiä äkillinen porrareitti alakertaan ja vielä etsiä teidät siinä samalla. Oltiin ne kamalat Narutardit jotka kysyivät "tärisevällä" äänellä kuvaa. <3

Digimon-cosplayta ei vaan ole tarpeeksi. EI VAAN OLE. <3

//slightlyihkutusoff
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Yozora
Unfit to be a Gundam Meister
Unfit to be a Gundam Meister
Viestit: 1128
Liittynyt: Ma Touko 17, 2004 13:30
Paikkakunta: TRANS-AM system
Viesti:

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Yozora »

- Black Waltz 03 [Final Fantasy IX], GameWorld, öö, 2001. Ensimmäinen cosplay'ni, ja heti kamalan vaativa. Siivet ovat aika blah, koska sulat menivät aivan pilalle, kun ne maalattiin mustalla silkkivärillä, mutta muuten tykkään tästä puvusta kovin.

- Gaara (1. pukuversio) [Naruto], AnimeCon II'ssa. Voitin tällä puvulla cosplay-kisan, joka tosin tuolloin oli vielä pienimuotoisempi kuin nykyään. Osallistujia oli parisenkymmentä. Erittäin kiva puku tämäkin.

- Temari (2. pukuversio) [Naruto], AnimeCon III'ssa. Tämä puku oli ihanan mukava päällä. Ei tullut kuuma, ei kiristänyt mistään. Ja ah, tykkään edelleen siitä viukasta.

- Gaara (kazekage) [Naruto], Sakuraconissa sekä Mangapäivillä. Tämä on yksi lempipuvuistani tähän mennessä. Se takki on NIIN. HIENO.

- Zolf J. Kimblee [Fullmetal Alchemist], Tracon I'ssä, sekä AnimeCon IV'ssa perjantaina ja sunnuntaina. Tykkään tästäkin hirmuisesti. Kimbleen punainen puku on jotain niin hauskaa pitää päällään. Tykkäsin etenkin niistä henkseleistä. x3

- Yazoo [Final Fantasy VII: Advent Children], AnimeCon IV'ssa lauantaina. Ensimmäinen, ja tähän mennessä ainoa, puku, jonka olen teettänyt jollain muulla. Yazoon ompeli kaverini, jolla oli paremmat taidot ja valmiudet tekonahan ompeluun. Tykkään Yazoostakin aivan mielettömästi. Se puku päällä on niin seksikäs olo, vaikka helvetin tukala siinä on olla.

Kuvia en jaksa alkaa kaivelemaan Internetin syövereistä, anteeksi vain.
Kuva
[ tähdenlentona kai luokseni saavuit ja kauniimman teit minun maailmastain ]
Avatar
Meralia
Genin
Genin
Viestit: 156
Liittynyt: Ma Kesä 20, 2005 00:59
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Meralia »

Mitäs mitäs...

Hyuuga Hinata (Naruto, duh) Sakuracon 2005
Samaistuin vahvasti Hinataan, niin sitähän piti sit cossatakin. Ihan eka cossini, ainakin sillä varsinaisella ajatuksella että hei nyt cossataan. Onnistui kyllä ihan hyvin, tykkäsin. Reidellä roikkuvasta kunai-pussista tein kännypussin :D Nerokasta. Pukua tuli käytettyä vielä parissa random-jutussa myöhemmin...

Hyuuga Hinata Mangapäivä 2005
Hinata taas, tosin eri vaatteissa, niissä mitkä sillä oli chuunin examin katsomossa.

Vaati (Legend of Zelda: The Minish Cap) Tracon 2005
Ihana pieni pahistelija. Isotöisin cossi siihen mennessä, viitta ja hiippapipo ja ne hiukset vasta olikin... Ei löytynyt mistään oikean pituista ja väristä (vaaleanviolettia) peruukkia, niin piti ostaa kuitunippu ja tehä ite. Onneksi Vaatilla on pipo niin ei tarvinnut kuin ommella vain pantaan kiinni niitä muovihiuksia... Kyllä siinäkin oli ihan riittävästi tekemistä. Koko conin aikana yksi ainoa ihminen mainitsi Zeldan, eli tiesi ainakin mistä hahmo oli, en ole varma tunsiko hahmoa. Mutta tosi moni otti kuvia ilmeisesti vain siksi kun oli hienot vaatteet, se oli kivaa.
Vaati (älkää välittäkö etten osaa posettaa yhtään)

Jessie (Pokémon) Animecon IV 2006
Meitä on kaksi... (Minori oli James) Rakettiryhmä on paras! xD Harmittaa että jäi vain perjantaille tämä cossi, eikä kovin moni nähnyt sitä... Pitäis vetää uusiks joskus, oli ihan loistoa. Voisin mainita ettei mulla oikeasti ollut puoleen reiteen ylttäviä bootseja, vaan ihan tavalliset kengät. Ompelin erikseen sellaiset putkulat jotka teippasin kiinni reisiin että pysyisi paikallaan, ne vain siihen kenkien päälle ja hienot on.
Pitäis tehä uusiksi ihan sen ylimääräisen rekvisiitan vuoksi, meillä oli viuhkat, poképallot, meowth, ja iso punainen vaahtomuovi-R. xD Ärrä nököttää kaapin päällä hyvin mielenkiintoisena sisustuselementtinä <3
Tässä me ollaan ^^ (porukalla posetus sujuu paremmin)

Kusajishi Yachiru (Bleach) Animecon IV 2006
Tämän takia Rakettiryhmä jäi vain yksipäiväiseksi... Ensin meidän piti palata siihen rooliin sunnuntaiksi, mutta Bleach-porukassa oli niin kivaa, niin ei sit voitukaan. Yachirussa oli sekin kiva, että sai kaikessa rauhassa olla hyper, ja se sopi hahmolle ihan hyvin. :D
Yachiru glomppasi Sephirothin xD Lempikuvani koko conista.

Coming up
Link (Legend of Zelda: Twilight Princess) Animecon V 2007
Kun joskus kauan sitten näin ekat kuvat Linkistä näissä vaatteissa, iski heti että "Tuo pitää tehä!" Oisin tehnyt sen jo viime vuodelle, mutta pelin julkaisua lykättiin. Kukaan ei siis varmasti tunnistaisi, joten siirsin suunnitelmaa vuodella. Näin siis viikon päästä. ^^ Toivon kovasti että edes joku tunnistaisi, on niin vaikea sanoa kuinka moni ihminen on peliä pelannut, eikä ne ole ne sen tunnistettavimmat kuteet... Salaa toivon myös ettei muut olisi saanut samaa ideaa, mistä syystä olen puhunut siitä aika harvoille. Ehkä näin viikkoa ennen conia uskallan jo paljastaa suuren salaisuuteni. :P
Dark! Narrow! Scary!
Well of Three Features
Avatar
Wendy
Jounin
Jounin
Viestit: 1014
Liittynyt: La Loka 01, 2005 09:24
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Wendy »

Minä en ole harrastanut cosplaytä kovin kauan, noin vuosi olen nytten harrastanut cossaamista. Syksyllä 2005 sain kuulla tästä ihanasta harrastuksesta ja Animecon IV oli minun eka con.

TenTen (Naruto) Animecon IV 2006
Oli ensimmäinen cosplay-puku, jonka olen itse valmistanut (tietysti äiti avusti minua). Tämä oli kiva puku, vaikka kaulus oli hieman... vääränmittainen ja eikä minulla ollut kunnon ninjasandaaleja. Pääasia oli se, että minulla oli mukava olo kyseinen asu päällä (eli asu ei kiristänyt mistään tjms.). Kuva kyseisestä cossista

Haru (Kissojen Valtakunta) Animecon V 2007
Toinen cossini, joka onnistui paljon paremmin kuin edellinen. Tässä asussa oli kiva kulkea ja ei edes tullut kylmä. Olin btw ainoa Haru-cossaaja ja olin tyytyväinen, että valitsin kyseisen hahmon cossattavaksi liian tummista hiuksistani huolimatta (välillä hiukseni tahtoivat kihartua kosteassa ilmassa). Ensin meinasin cossata Shippuuden Sasukea, mutta sitten tuli mieleen Haru. Kuva cossista (Jos tuo kuva ei ole enää oletuskuvana, niin Cage -kansiostani löytyy kuva Haru-cossistani). Con-viikonloppuna minulle tuli yhtäkkiä mieleen Sasuke tyttöjen koulupuvussa minun liian tummien hiuksien ansiosta.
Viimeksi muokannut Wendy, Ke Heinä 18, 2007 19:09. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
The world is rolling around at the speed of rebirth.
Avatar
minori
Legendary Sannin
Legendary Sannin
Viestit: 3015
Liittynyt: La Kesä 11, 2005 13:44
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja minori »

Umino Iruka [etin kuvan myöhemmin]
Eka cossini Kirsikankukkaconissa 2005 (tsiisus siitä on kauan :O ). Olen aina tykännyt käsitöistä ja ommellut itselleni paljon vaatteita tai vähintään muokannut niitä, joten ompeleminen ei ollut mikään ongelma. Ninjaliivi onnistui tosi hyvin (pitäisi pistää se myyntiin ^^ ) ja muutenkin puku oli mielestäni tosi hyvä ekaksi cossiksi. Ainut vaan, että hiukset oli vaaleat, koska en halunnut silloin hankkia peruukkia tai värjätä.

Umino Iruka junior[kuva]
Mangapäiville 2005 päätettiin lähteä viime tingassa ja puku piti siis olemattoman budjetin ja ajan takia olla aika yksinkertainen. Eli siis valkoinen muokkailtu t-paita, valkoiset polvihousut ja verkkojutut. Tukan tosin värjäsin ja näytin ihan friikiltä. ;P

Kamizuki Izumo junior[kuva]
Traconissa 2005 tehtiin Izumon ja Kotetsun paricossi Mirhan kanssa ja se oli kyllä yksi kivoimmista, mitä olen cossannut. ^^ Vaatteet oli törkeän mukavat ja me oikeasti näytettiin hahmoiltamme. ^^ Ja hahmot oli tosiaan ihan mahtavat. Varmaan ainut asu, joka on ihan oikeasti ollut tosi mukava ja helppo päällä.

James (Rakettiryhmä)[pitää etsiä kuva myöhemmin]
Pokémonista. xD Meralian kanssa cossattiin Animecon IV:ssä parina eli Merkku oli siis Jessie. Se oli hauskaa ja vaikkei silloin perjantaina vielä pahemmin porukkaa ollutkaan paikalla, niin oli hauskaa silti katsella muiden ilmeitä. xD Puku oli ihan turhan helppo tehdä, mutta oli se silti arvokasta marssia sen metrin korkean pehmo-R:n ja pikkuviuhkojen kanssa posettamassa pöljissä asennoissa.

Kira Izuru[kuva]
Bleachista siis. Animecon IV:ssä tämä oli pääcossini ja ehdottomasti paras tähän mennessä. Piirteeni ja luonteeni sopi tähän cossiin parhaiten ja asu on vaatinut eniten ja olen ollut eniten tyytyväinen lopputulokseen. Myös aseen sain tähän mukaan. ^^ Voisin siis sanoa, että kaikin puolin onnistunut cossi, josta olen ylpepä. ^^ Puku oli haasteellinen siinä mielessä, että halusin täydellisen oikeanlaisen hakaman ja haorin, eli piti tehdä taustatutkimusta aika paljon ja hakaman kaavoissa oli väkertäminen. Eli siis opin paljon uutta niin kaavojen tekemisestä kuin esim warajin punomisesta. ^^



Zaraki Kenpachi (chauronin cossaamana)[kuva]
Eli tein Animecon IV:hen chauronille Zaraki Kenpachin asun. Se oli kohtuullisen helppoa sen jälkeen, kun oli itselleen tehnyt Kiran, koska kaavojen suurennuksella selvittiin. Tosin hiukset olikin sitten jo ihan toinen juttu, joskin lopputulos osui just nappiin. xD Varmaan yksi parhaista cosseista joita olen nähnyt, vaikka nyt omasta kädenjäljestäni nyt puhunkin. ^^'
Avatar
Ave-chan
Onigiri desu~
Onigiri desu~
Viestit: 1566
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 23:17
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Ave-chan »

Jiraiya (Naruto)
Mangapäivä 2005, huoh. Ensimmäinen cossi ikinä ja heti piti valita hahmo, jonka vaatteissa on tuhat ja yksi osaa, argh. En suosittele :D Peruukkikin oli tuskallinen pitää päällä, ja tein sen kipsisysteemin (sen mikä Jiraiyalla on otsalla) oman otsani, enkä sen kuolleen pesukarhun mukaan. Auts. Kengätkin tein itse, olen niistä ihan sairaan ylpeä, ihmiset kyllä kuulivat saapumiseni :'D Proppina diskopallo-Rasengan oli voittamaton!

Aya Natsume (Tenjou Tenge)
Animecon IV:ssä, tuli perjantaina vedettyä tämä ihana koulutyttöcossi. Puvuntakki oli tuskallista tehdä (siksi laitoin äidin tekemään siitä 75%, haha!) mutta hametta käytän edelleenkin. Hassua, miten sillon oli niin pitkät hiukset, näytän ihan hassuilta niissä kuvissa!

Matsumoto Rangiku (BLEACH)
Tämäkin Animecon IV:ssä, osana aika isohkoa Bleach-ryhmäcossia. Muistan kysyneeni minorilta, mitä cossaisin ja hän sitten keksi Matsumoton, ja siitä se sitten lähti. Oli vaikea puku, minori teki siitäkin aika ison osan, haha :'D Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt laittaa tukka oranssiksi, mutta oh well, turha itkeä kaatuneen maidon perään. Ihan jees se cossi oli, olis pitäny laittaa kanssa isompi kaula-aukko :'DD

TULEVAT COSSIT á la Ave:

Kurusegawa Himeko (Kannazuki no Miko)
Tulee Animecon V:een päälle lauantaina. Taas yksi puku, joka on vaikea ja vaivalloinen tehdä, mutta niin kauhean söpö päällä! Samanlaiset shinigamipöksyt paitsi punaisina (yay, tätä menoa voin pitää oman shinigami Gay Paraden!) ja tätä cossia varten on oikein peruukkikin tilattu ihan Ameriikoista asti! ^^

Pedobear (4chan)
Need I say more? Minä olen se Pornoherra Baddington joka saa nauravat lapset itkemään! Eiku- :DD Kuolen tähän pukuun ja saan varmasti vihaisia katseita osakseni, mutta kamaan, jokainenhan haluaa joskus pukeutua isoksi, helläksi karhusedäksi, rite? :DDD
Avatar
frostious
Herp a derp
Herp a derp
Viestit: 2464
Liittynyt: Su Huhti 25, 2004 19:50

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja frostious »

Ave-chan kirjoitti:Pedobear (4chan)
Need I say more? Minä olen se Pornoherra Baddington joka saa nauravat lapset itkemään! Eiku- :DD Kuolen tähän pukuun ja saan varmasti vihaisia katseita osakseni, mutta kamaan, jokainenhan haluaa joskus pukeutua isoksi, helläksi karhusedäksi, rite? :DDD
Toivottavasti sinulla on hyllyssä tilaa kaikille niille interneteille jonka tulet voittamaan, jos oikeasti teet tuon.

:DDD

/off
Avatar
Ave-chan
Onigiri desu~
Onigiri desu~
Viestit: 1566
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 23:17
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Ave-chan »

frostious kirjoitti:
Ave-chan kirjoitti:Pedobear (4chan)
Need I say more? Minä olen se Pornoherra Baddington joka saa nauravat lapset itkemään! Eiku- :DD Kuolen tähän pukuun ja saan varmasti vihaisia katseita osakseni, mutta kamaan, jokainenhan haluaa joskus pukeutua isoksi, helläksi karhusedäksi, rite? :DDD
Toivottavasti sinulla on hyllyssä tilaa kaikille niille interneteille jonka tulet voittamaan, jos oikeasti teet tuon.

:DDD

/off
No juuh, minori pitää pukujani hallussaan eli pitää vaan muistaa muistuttaa ja muistuttaa sitä kyllästymiseen asti että ottaa ne mukaan :D Pukuhan on jo valmis ja kaikki, annoin sen toisen huomaan ku ite tuun periaatteessa suoraan Saksasta Animeconiin (ei nyt ihan mutta tarpeeksi lähelle) nini saa minori sitten kuljettaa sen pikku hunajatassunallen J-hyvään ;P Pistän sen sunnuntaina päälle, saa tulla halaamaan! xD

/off
Avatar
Nike
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 826
Liittynyt: Ma Huhti 10, 2006 15:59
Paikkakunta: Ihmemaa

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Nike »

Saa nähdä että miten innokkaasti tulevaisuudessa cossaan, mutta tässä listaa..
Valmiita, jo jossain käytettyjä:

- Tohru Honda / Fruits Basket
IhQ eka cossi. En oikein tiennyt että ketä cossata, ja sitten minulle valehdeltiin törkeästi päin naamaa että näytän Tohrulta :D Joten mikäs siinä, cossin sitten häntä kerran hiuksetkin oli omasta takaa.

- Tenten / Naruto
Viikkoa tai paria ennen conia keksin että on niiku pakko~~ saada Naruto-cossi. Tentenin asu oli helppo, pidin hahmosta ja taas tämä ratkaiseva; hiukset oli jo omasta takaa. Joten väkräsin siinä sitten asun lisäksi itselleni jotain shurikenejakin ja ties mitä. Tein myös otsapannan ja ninjasantsut itse, ja taisi niistä suht hienot tulla kun ei heti uskottu että tein ne itse. ^^

- Orihime Inoue / Bleach
Joku saattaa muistaakin kun viime Animeconissa pyörin Tatsukini ja Yachiruni kanssa (sekä tietysti Soi Fonimme kanssa ^^). No, kävi niin että joskus puoli vuotta ennen conia Tatsuki-cossaaja ilmoitti minulle että olen seuraavassa Animeconissa Orihime. Eipä siihen mitään ihmeellistä vastaan sanomista ollut, joten.. Se siitä. Vetäisin hiukset oransseiksi (tai ainakin oranssihtaviksi) Color Pulse-värillä joka ei sitten meinannut millään lähteä pois. XD

- Hinamori Momo / Bleach
Tätä cossia varten vetäisin hiukset tummanruskeiksi, lähes mustiksi. Värin piti kestää kuusi viikkoa. Pistin sen viime lokakuun lopulla, ja se alkaa nyt olla suht poishaihtunut.. No, väri oli kiva joten ei siinä mitään. Tämä puku oli astetta haastavampi kuin edelliset, juu, mutta siitäkin selvittiin kunnialla.

Tulevat / keskeneräiset (joiden kohtalo jää arvoitukseksi, kerran ketään ei enää yhtäkkiä kiinnostakaan lähteä kanssani yhteenkään coniin..)

- Kairi / KH2
Mekko valmis. Vielä olisi tehtävä kengät, hankittava peruukki ja sitten jotain muuta tilpehööriä. Tämä tosiaan jämähti vähän siinä kun kuulin ettemme olekaan menossa Animeconiin, mikä tietysti tappoi innostuksen tehdä pukua eteenpäin.

- Court Wizard Donald / KH2
Takapuoli alkoi olla suht valmis, pää kesken. Pään tosin heitin roskiin kun minun piti siivota huoneeni rippijuhlia varten eikä se olisi kovinkaan valmis tehdä uudelleen. Tämäkin jämähti kun en tiedä että missä saisin sitä edes pitää.. Sitäpaitsi pukuna tämä ei ole mikään kaikista mukavin, joten.

- Roxas / KH2
Hyvin alkutekijöissä, en kerennyt oikeastaan tehdä muuta kuin hankkia peruukin ja pistää sen piikikkääksi. Hieno peruukki, mutta jos puvulle ei tule olemaan edes käyttöä missään niin tuskin teen loppuun asti. Miksi näyttää siltä että olen ainut jota enää kiinnostaisi cossaus..? (Kaveripiiristäni tietysti.)

Ja kuten näkyy, niin kun innostun jostain sarjasta niin niitä pukuja tulee sitten useampi. Jos nyt saan jonkun innostumaan taas cossaamaan kanssani, niin jatkan kyllä varmasti KH-cossejen tekoa (eli en aloita uusista sarjoista pukujen tekoa). Pitäisi tehdä loppuun se mitä on aloittanut..
Se johtaa vain tuhoon, turmioon ja tappiin, korjaan tappioon!
Aselea
Student
Student
Viestit: 1
Liittynyt: Su Heinä 15, 2007 22:08
Paikkakunta: Kotka
Viesti:

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Aselea »

Deidara (Naruto, duh) - Ensimmäinen cossini. Heiluin tämä puku päällä Animecon IV:ssä, huonoilla hiuksilla varustettuna. Tracon II:ssa taas Deidarana, tällä kertaa peruukin kera. Animecon V:ssä käytin lauantaina tätä pukua myöskin. Kuvaa

Miss Tetra (The Legend of Zelda: The Wind Waker) - Käytin tätä pukua Japanipäivänä '07. Tetra oli melko nopeasti tehty cossi, aluksi ei ollut tarkoitus cossata mitään Japanipäivänä mutta kuinkas kävikään kun sain idean. Ostin paidan kaupasta, housut löytyivät kaapista ja kangaspaloista leikkelin vyöjutun ja huivin. Omat hiuksetkin kävivät tuohon, joten tehtäväksi ei jäänyt muuta kuin liivin tekeminen itse. Tetra

Princess Zelda (The Legend of Zelda: The Wind Waker) - Ah, rakastan tätä pukua. Prinsessaa esitin sunnuntaina Animecon V:ssä. Puku onnistui mielestäni todella hyvin, ja rakastan kyseistä hahmoa. Asu on harvinaisen mukava päällä ja Zeldan esittäminen on hauskaa. Liian ihana puku yhden päivän kertakäyttöön, tämä päällä tulen hillumaan varmaan joskus jossain toisellakin conilla. Zelda
Avatar
Limetti
Genin
Genin
Viestit: 126
Liittynyt: Ke Maalis 14, 2007 15:25
Paikkakunta: elimäki

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Limetti »

animeconissa molempina päivinä cossasin quistista Final fantasy 8:sta
always yours....

Akatsuki FC///One piece FC
Avatar
Tonnikala
Just nobody
Just nobody
Viestit: 1297
Liittynyt: La Marras 18, 2006 18:23
Paikkakunta: Hämeen kyrössä

Re: Mitä kaikkea olette cossanneet?

Viesti Kirjoittaja Tonnikala »

Yumichika Ayasegawa bleachista. Kokonaan kaavoilla tehty, miekan teki ren-chan. Poetia teki kaavat, ite ommeltiin äiskän kansaa. oli Ropeconissa 2007. Kuva:Siinä. kiva cossi, hymyili vaan ni oli kaikilla kivaa. sulkia saikin sitten repiä irti koko illan että lähtivät irti. peruukki: hyvä.

Belzeneff ouranista, acon-09. Tehty kolmesta lakanasta ja tyynyliinoista. Korviin muotit sisälle ja silmiin ja suuhun värit tussilla. Oikein kelpo cossi, onnistunein. Kuva:tässä
Viimeksi muokannut Tonnikala, Ti Marras 25, 2008 23:41. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kuva
Vastaa Viestiin