Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Mario Kart Wii

Kaikki keskustelu go:sta Naruto: Gekitou Ninja Taiseniin

Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Meralia » Ma Touko 12, 2008 09:14

Eikö tälle todella ole topiccia vielä? Eikö kellään vain ole sitä vai..? No, korjataan asia.
Pahoittelen mahdollisia typoja ja muita mahdollisia mokia, väsyttää melkoisesti.

Mario Kart -sarjan uusin, ensimmäinen Wiille tehty versio ilmestyi noin kuu sitten. Hankin pelin heti julkaisupäivänä, ja paljon on tullut pelattua. Wii Wheel toimii mielestäni todella hyvin, ollakseen kuitenkin vain ohjaimen syövä turhake (ilmainen sentään). Perinteinen tattiohjaus on vähän helpompaa, mutta ei puoliksikaan yhtä hauskaa kuin ratin kääntely.

Ratoja on 32, eli paljon. 16 uutta rataa, ja 16 vanhaa sarjan aiemmista peleistä. Ainoa pieni valituksen aiheeni tässä on, että olisivat voineet valita jotain muita kenttiä klassikko-osioon, eikä kaikkia niitä joissa sukkaan täysin. ^^' Sentään 64-version Bowser's Castle on mukana, vanha lempparini. Uudet kentät on hyviä, löysin heti kasan uusia lemppareita, mm. uusi Bowser's Castle ja niin pois päin.

Hahmojakin on reippaasti, tosin juuri nyt ei laskupää riitä sanomaan montako. Rivistö lisääntyi taas viimeksi kun pelasin, enkä jaksa ajatella niin vaikeita matemaattisia asioita (väsyttää). Siltä varalta että ihmiset ei halua spoilaantua avattavista hahmoista, laitan lempparit spoilereihin.
Spoileri, maalaa nähdäksesiJuu, eli lempihahmoiksi on tällä hetkellä yltäneet Bowser, Rosalina, Daisy ja Mii. Kaksi ekaa painavia hahmoja, Daisy keskikokoinen. Miin paino vaihtelee miistä riippuen, omani on kevyt.


Ajokeissakin on ihan vaihtoehtoja. Ensinnäkin, perinteisten kart-autojen rinnalle ovat ilmestyneet moottoripyörät. Suurta eroa en varsinaisesti ole huomannut. Pyörät on ehkä vähän nopeampia, toisaalta ne on helpompi tyrkätä pois tieltä. Kaikilla ajokeilla on myös tiedot painosta, nopeudesta, kiihtyvyydestä ja sellaisista, ja näillä asioilla on merkitystä. Ominaisuuksista riippuen menopelin käyttö on erilaista. Oma ajotyylini menee (vieläkin) vähän seinästä seinään tyylillä, eli minua hyvä kiihtyvyys auttaa. ^^' Kartti on muutenkin niin hektinen, ties milloin joku heittää ties millä pommilla, pitää miettiä onko parempi päästä nopeasti liikkeelle, vai nopeasti eteenpäin sitten kun liikkuu?

Olen tottunut pelaamaan yksin, ja yksinpelipuoli toimii mielestäni hyvin. Viralliset arvostelut sanoo yksinpeliä laimeaksi, ja onhan se vähän, kun vertaa porukalla ajamiseen. Moninpelinä Kartti loistaa, kavereiden kanssa on aina hauska pelata. Oma yksinäinen pelikokemukseni parani kyllä huomattavasti, kun sain Wiin nettiin. Nettipeli toimii moitteettomasti! Peli etsii pelikumppanit ympäri maailmaa, tai voi pelata listattujen kavereiden kanssa. Kisaaminen ihmisiä vastaan, ketä ja missä ovatkaan, on heti hauskempaa kuin tietokonetta vastaan.

Niin että, jos kellään muulla sattuu tämä peli olemaan, kertokaa mitä pidätte. Parhaita ratoja, hahmoja, jne.
Kart-ystäväkoodeja voinee ilmoittaa täällä kanssa, jos siis on netissäpeluumahdollisuus, ja haluaa etsiä peliseuraa. Laittaisin omani, mutten ehdi laittaa Wiitä päälle nyt sen takia, enkä ole kirjannut sitä paperille vielä, laitan sen tänne sit myöhemmin.

Jos ei viestistä muuten selviä: peli on loistava ja suosittelen sitä kaikille.
Dark! Narrow! Scary!
Well of Three Features
Avatar
Meralia
Genin
Genin
 
Viestit: 156
Liittynyt: Ma Kesä 20, 2005 00:59
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Disaster » Ma Touko 12, 2008 12:11

Joo-o tullu harkittua pelin ostamista, se on sit sellanen homma että luokkaretkelle mennää hesaan ja citymarketissa työskentely kannatti elikkä ope on auki 80€ meikäläiselle ja 12 muulle elikkä kyyllä pelin kaheksallakympillä varmaan saa?
Ja mullakin on wi-fi wiissä että ilmottelen fc:n tänne kunhan pelin ostan. Itellä siis ei ole ollut aikaisemmin mario kartteja, mut lainannu GC:n ja DS:ssän versiot oon kavereilta ja höylänny ne läpi + kavereil tullu pelattuu. Ja vaikka vaikuttais kuinka nopeesti kyllästyttävältä, niin en ite oo kyllästyny. Tietääks kukaan mistä ton pelin sais suht koht halvalla?
Disaster
Genin
Genin
 
Viestit: 127
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 21:58

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Meralia » Ma Touko 12, 2008 12:34

Omani ostin Anttilasta, muistaakseni noin 55€ oli siellä. Rattihärpäke ei lisää pelin hintaa, mikä on positiivista, koska käsittääkseni peliä ei ole saatavilla ilman sitä.

Oon pelannu Kartteja N64-versiosta asti, tosin käsikonsoliversioita oon vain testannu kaupassa. Ostopäätöksiin asti on pääsyt vain kotikonsolikartit. Edelliseen, eli Cuben DoubleDashiin verrattuna on tosiaan se ero, että nyt ollaan taas yksistään, kun viimeksi oli aina kaksi hahmoa per ajokki.

Unohdin myös kokonaan mainita Battle-kentät. En oo paljon battlettanu, vaikka sekin onnistuu niin yksinpelinä, moninpelinä, kuin Wi-Fissäkin. Uusia kenttiä on muistaakseni kuusi, vanhoja saman verran. Battlet pelataan nykyään tiimeissä, mikä on vähän outo muutos edellisiin versioihin. Battlemoodeja on vanha kunnon ilmapallo-mättö ja uusi kolikoiden keräys. DoubleDashin pommibattlea tulee kyllä ikävä, mutta aina voi tietty mennä pelaamaan vanhaa peliä.
Dark! Narrow! Scary!
Well of Three Features
Avatar
Meralia
Genin
Genin
 
Viestit: 156
Liittynyt: Ma Kesä 20, 2005 00:59
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Disaster » Ma Touko 12, 2008 12:46

Haha :D Muistin vasta nyt ne ihanat battlet, niissä todellakin se moninpelin ilo on erittäin korkealla.
Onkos tuo ratti muuten kuinka käytännöllinen? Nimittäin en ole saanut selville että onko se käytännöllinen, mutta addiktoiva sanan olen kuullut parikin kertaa kyseisen pelin yhteydessä. Vaatii varmaan totuttelua?
Whohoo... 12 pelaajaa nettipeliin. 8D
Disaster
Genin
Genin
 
Viestit: 127
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 21:58

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Meralia » Ma Touko 12, 2008 13:27

Juu, aluksi tuntui tosi oudolta kun auto oikeasti kääntyi sinne minne muovilelua kääntelee, mutta toisaalta se oli myös ihan hillitöntä! :D Ja addiktoivaa se nimenomaan on. Ite pelaan tatilla vain, jos halun saada jostain vaikeasta cupista kultaa, eikä monen rattiyrityksen jälkeenkään onnistu. Ratti tottelee hyvin, vain pari kertaa auto on meinannut kääntyä väärään suuntaan, ja sekin lienee vain oman hosumisen tulosta. Se on sopivan herkkä, ettei tarvitse vääntää käsiään solmuun mutkissa.

Käytännöllisyys... No, se on irtonainen, melko kevyt, ja toimii tietääkseni niin pystyssä kuin vaakatasossa. Tietääkseni, ite pidän sitä pystyssä/vähän vinossa, niin kuin oikeaa rattia, muistaakseni Tiltin arvostelussa sanoivat että toimii melkein miten päin vain, tjsp. Miinuksena varmaan se, että paljon käytettynä se voi aiheuttaa hartiakipua, siis ainakin jos sitä todella pitää ilmassa edessään. Haen itse tukea pistämällä sohvatyynyt käsien alle; rattia voi pitää vähän ylempänä sylistä ilman, että käsille tulee liikaa rasitusta. Tietenkin, kaikki riippuu ihan siitä, kuinka tarmokkaasti rattia tempoo. Hyvän ajoasennon löytäminen on suositeltavaa, jos voi olla tarpeeksi rentona, voi pelata vaikka koko päivän ilman ongelmia (kuten eräät ^^).

Muistattekos, kun silloin ennen kun pelasi autopelejä, väänteli huomaamattaan ohjainta mutkan suuntaan, ihan kuin se muka auttaisi? No, nyt se auttaa. Tiukoissa kurveissa vain tulee helposti vedettyä vähän ylireagoinniksi, ja sitten repeillään kun vääntää ohjainta ihan miten sattuu :D
Dark! Narrow! Scary!
Well of Three Features
Avatar
Meralia
Genin
Genin
 
Viestit: 156
Liittynyt: Ma Kesä 20, 2005 00:59
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Disaster » Ma Touko 12, 2008 13:43

Njep njep sillon kun sitä ohjainta käänsi nii muutenki jengi vähä repes koska se näytti niin tyhmältä 8D
Ja nyt tän keskustelun ansiosta en jaksa venata että saan ostettuu ton.
Disaster
Genin
Genin
 
Viestit: 127
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 21:58

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja salakuljettaja » Ma Touko 12, 2008 17:38

Isä osti noin viikko takaperin kyseisen pelin. En oo tosin hirveemmin ehtiny pelata, ku on ollu kaikkee kouluhommaa, mutta sen verran oon pelannu, että olen saanut siitä jonkinlaisen mielipiteen aikaseks. Elikäs omasta mielestäni peli on vallan mainio :D Sen vahvuutena toimii ehdottomasti sen monipuolisuus: monia kenttiä, hahmoja ja autoja. Tosin mua ärsytti se ettei jäällä ajaessa tuntunu yhtään sen liukkaammalta kuin hiekalla mennessä, mutta siihen tottuu nopeasti. Ja se kävis pitemmän päälle rasittavaks, et pitäis liukastella ja liirata jäällä, ku samaan aikaan perseeseen osuu vaikka mitä tavaraa u__u
Avatar
salakuljettaja
Rookie
Rookie
 
Viestit: 89
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2007 19:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Meralia » To Touko 22, 2008 20:30

Vilkas keskustelualue tämä... :)

Nyt kun vihdoin muistan/jaksan, tässä on miun Kartti-kaverikoodi.
0044-3527-4023

Kartti on loisto. Ei tässä muuta.
Dark! Narrow! Scary!
Well of Three Features
Avatar
Meralia
Genin
Genin
 
Viestit: 156
Liittynyt: Ma Kesä 20, 2005 00:59
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Disaster » Su Touko 25, 2008 11:31

Enää vähän aikaa ja se on mun *tanssii* Ostin nGamerin jossa kerrottiin pelin tempuis jne säädöistä ja siinä sai mustan wannabe ratin XD Mutta mä haluun jo ton pelin .__. Et sillee sit mulla on 2 rattiiet pitäs ostaa yks wiimoutti lisää 8D
Mutjoo ihan pian se on mun ja sitä sit treenaan ja netis pelaan 8D
öh... liikaa hymiöitä?
Disaster
Genin
Genin
 
Viestit: 127
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 21:58

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Setzeri » Ti Touko 27, 2008 17:05

Double Dash oli pettymys joten mulla ei ollu suuria odotuksia tätä kohtaan, ehkä siksi se tuntuukin niin hyvältä, yksinpeli on ensimmäistä kertaa haastava ja palkitseva, varsinkin 150cc-moodissa.
Mutta nettipelissä tämä peli loistaa kaikkein eniten, haastetta löytyy koska peli etsii sinulle sopivammat vastustajat pisteytystä hyödyntäen, useimmiten oon eniten kusessa kun japanilaisia alkaa tulvimaan samaan rataan, mutta haastetta nekin tuo.
'Kilpailut' ovat myös hyvin mukava lisä, tarjoavat jotain uutta jo valmiiseen peliin.
Itse pidän enemmän VS Racesta kuin Battlesta, sillä yhdestä tyhmästä kanssapelaajasta kärsii koko muu tiimi.
Lempihahmojani ovat kaikki raskaan sarjan kuskit, mutta eniten olen pelannut King Boolla ja Rosalinalla, Wario Bike-pyörällä, mikä ei ole se paras vaihtoehto mutta sen hieno ulkonäkö ja driftaus on tarpeeksi hyvä.
Rosalina ja Wario Bike on hyvin korni yhdistelmä. ...mikähän tekee Rosalinasta painavan sarjan kuskin?

Minun Wii-osoitteeni on: 8103-3757-7938-5237
Ja Mario Kart Wii-koodini on: 3308-4830-6260

Kommentoikaa tai lähettäkää Privaviestiä jos lisäätte, ja muistakaa tietysti kertoa omat koodinne.
Avatar
Setzeri
Kapteeni Garlock
Kapteeni Garlock
 
Viestit: 992
Liittynyt: Su Elo 15, 2004 10:34
Paikkakunta: Kurikka

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Meralia » Ke Touko 28, 2008 00:09

Setzeri lisätty.

Yksi pieni mielenkiintoisuus on driftausvaihtoehdot, pelatako automaatilla vai manuaalilla? Alusta asti valitsin manuaalin, ainahan se on ollut niin, se tuntui luonnolliselta valinnalta. Pari viikkoa sitten lueskelin keskusteluja aiheesta, sanoivat että automaatti on parempi tai ainakin helpompi, ajokki kääntyy helpommin jne. Kokeilin, hyvin kääntyi, ja kieltämättä se ottaa yhden huolehdittavan asian pois häiritsemästä. Toisaalta manuaalidriftissä saa boostin, ja muutenkin, se on aika kivaa. En ole loppujen lopuksi ihan varma kummalla tykkään ajaa enemmän, vaihtelen mielialan mukaan.

Mietin Rosalinan painoluokittelua itekin, vähän outoa. Toisaalta, miten ihmeessä King Boo on painava? Kummitukset ei tietääksnei hirveitä paina. Rosalina on pitkä, ainoa selitys minkä keksin sen luokitukselle.
Dark! Narrow! Scary!
Well of Three Features
Avatar
Meralia
Genin
Genin
 
Viestit: 156
Liittynyt: Ma Kesä 20, 2005 00:59
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja salakuljettaja » Ke Touko 28, 2008 10:58

^Mäki leikin aluks sillä manuaalilla, mutta totesin juuri tänä aamuna kuinka huono se on verrattuna automaattiin. En tajunnu ollenkaan kuinka vaihteita vaihdetaan ja silleen D: (Ja ohjekirjaahan ei tueta XD) Mut jos haluaa jotain haastetta peliin niin kannattaa ihmeessä kokeilla manuaalia
Avatar
salakuljettaja
Rookie
Rookie
 
Viestit: 89
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2007 19:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Setzeri » To Touko 29, 2008 12:56

(Lisään Meralian viikonloppuna kun pääsen kotiin.)

Driftauksesta puheenollen, käytän Manuaalia enkä ole koskaan kokeillut Automaattista, nähnyt vain vierestä kun isosisko kokeili, näytti aika tylsältä, driftaus on kivaa.

Mä keksin selityksen Rosalinan ja King Boon painoluokalle.
Rosalina ei ole luultavasti sen pidempi kuin Peach tai Daisy jotka on keskiluokkaa, mutta Super Mario Galaxyssä se on aika kakkivoipa hahmo, melkein kuin jumala! Joten on ihan ymmärrettävää miksi se ajelee isoilla menopeleillä.
Ja King Boo...se on sentäs hemmetin KUNINGAS! Ja sillä on kruunu päässä, kruunut painaa.

Ja jos mä saisin jonkun hahmon tappaa niin se olisi Funky Kong, ärsyttävän näköinen ja kuuloinen APINA jolla kaikki japanilaiset pelaa kun olettavat että se on paras.
Niinku...Funky Kong? Nähty viimeksi Donkey Kong Countryissä ja sitten yhtäkkiä se on Mario Kartissa? HUH! Kyllä nyt mariouniversumissa on muitakin kivempia hahmoja kuin joku Funky Fucking Kong.
Itse pistäisin rattiin Goomban, Blooperin tai kalan, ja tappaisin Funky Kongin toisen kerran.

Edit: Kerran kokeilin perseillä online-pelissä, valitsin Warion, eli kaikista paskamaisimman oloisen ja näköisen hahmon. Heti kun muut autoilijat lähtivät eteenpäin niin minäpä lähdinkin TAAKSEPÄIN! Nauroin mielipuolisesti kun törmäilin vastaantulijoihin ja mietin mitäpä he ajattelevat minusta. MUTTA itku pitkästä ilosta, minulle tuli ilmoitus että minut on disconnectattu muista pelaajista, uskon että syy johtuu siitä että ajoin liian kauan väärään suuntaan, ovelaa.
Avatar
Setzeri
Kapteeni Garlock
Kapteeni Garlock
 
Viestit: 992
Liittynyt: Su Elo 15, 2004 10:34
Paikkakunta: Kurikka

Re: Mario Kart Wii

ViestiKirjoittaja Disaster » Su Kesä 01, 2008 15:01

hähää vihdoin ostin sen sit, ja vaikka kuulemma alussa tää näyttää aika vanhalt nii kyl tää on mahti XD
Joo-o nyt reenaan 100cc kisois koska siinä on pyörät <3 Joo-o bowser ja mopo on parasta energiajuoman kera.
Disaster
Genin
Genin
 
Viestit: 127
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 21:58


Paluu Pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron