GANTZ

Yleinen mangakeskustelu
Vastaa Viestiin
MUCKCRACKER
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 652
Liittynyt: To Helmi 05, 2004 21:31

GANTZ

Viesti Kirjoittaja MUCKCRACKER »

Onko täällä ketään joka lukee kyseistä sarjaa? Gantz on mun yksi suosikki mangoistani ja tulee aina olemaan. Pidän sarjan ideasta ja myös .....väkivaltaisuudesta. Mulla ei ole mitään lempihahmoja, mutta pidän Sakuraista ja Sakatasta. Jos et muista niin he olivat ne jotka käyttivät yliluonnollisia voimia. Olen lukenut kaikki chapterit mitä tähän saakka on tullut. Animea en ole katsonut eikä kiinnosta.
Jollu13
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 875
Liittynyt: Ti Kesä 15, 2004 23:12
Paikkakunta: Internet

Viesti Kirjoittaja Jollu13 »

jaahas, ryömin tänne uudestaan. :S

Kyl on yks parhaista, vaikka moni voi sanoo ekojen chapterejen perusteel et täynnä pornoo ja väkivaltaa, mitä kyllä onkin, ni oha siinä ny helvetin kiehtova tarina.

Ja ottaa taas päähä ku Oku pitää taukoo, 1 chapu viikossa perkele.
<img src='http://koti.mbnet.fi/ninphai/Signatures ... otion2.png' border='0' alt='user posted image' />
Avatar
circol
Keiji-san
Keiji-san
Viestit: 1184
Liittynyt: Ke Tammi 26, 2005 19:29
Paikkakunta: Quakenet & Ircnet

Re: GANTZ

Viesti Kirjoittaja circol »

Kuva
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: GANTZ

Viesti Kirjoittaja Lucy »

Mulla on outo suhtautuminen tähän sarjaan.. Aloitin lukee joskus vuonna nakki ja lukeminen loppu ku seinään heti parin chapun jälkeen kun se muija meinattiin raiskata heti ensitekijöissä.

Noh nyt hetki sitten joku foorumilainen narutofanissa spoilasi erään tärkeän kohdan, ja tämä jäi jotenkin häiritsemään. Periaatteessa spoileri oli mulle yks ja hailee ku en sarjaa lukenu, mutta jostain kumman syystä mun oli pakko alkaa lukee sarjaa uudelleen.. ihankuin olisin halunnut saada itseni vihaiseksi kyseiselle spoilaajalle O___o Nyt on ikääkin karttunut jo hieman lisää, eikä sarjan rivoukset haittaa niinkään paljoa. Se mikä ärsyttää, on että hahmoja kuolee ja aivan liikaa. Juuri kun on tykästynyt johonkin hahmoon, ni se sitten kupsahtaakin kahden chapun jälkeen. Muutenkin tuollainen ihmishenkien "tuhlailu" antaa ärsyttävän epätodellisen kuvan Japanista.

Olin kyllä pettynyt kun tajusin sarjan olevan avaruusolio-mättöä. Tiesin jo aluksi perusidean ja toivoin jotain hieman monimutkaisempaa ja syvällisempää.. Sarja saisi myös kulkea nopeammin ja käyttää PALJON pienempiä ruutujakoja.

Gantz ei siis ole mikään lemppari, mutta jostain syystä en ole osannut lopettaa lukemista ja 14 volumea on takana. Lempparihahmoja on Sensei, Cherry ja Kurono (vaikka vihaankin hänen tiettyjä luonteenpiirteitään).
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Balwe
Student
Student
Viestit: 6
Liittynyt: La Syys 27, 2008 19:42

Re: GANTZ

Viesti Kirjoittaja Balwe »

Pidin tätä sarjaa pitkään huonona, kun olin katsonut joskus pari vuotta sitten katsonut animea n. 5 minuuttia. Silloin en kyllä tajunnut, että millaisesta eepoksesta olin jäänyt paitsi. Noh nyt iäkkäämpänä ja "viisaampana" olen alkanut lukemaan mangaa, etenkin seinen sarjoja ja jostain syystä halusin ruveta lukemaan Gantzia. Se olikin yksi parhaimmista teostani koskaan. Sarja on aivan uskomaton, ja se panee ajattelemaan erilaisia asioita, kuten kuinka halpa on ihmisen elämä etc. Sarjassa väkivalta ja seksi ovat ainakin omalle kohdalle jääneet toissijaisiksi, sillä tarina ja juoni vetävät mukaansa, jolloin kyseisiä asioita ei ota huomioon niin tarkkaan. Piirrustusjälki on oikein hyvää ja siinä silmä lepää. Ehdottomasti lukemisen arvoinen sarja!
Jos et sä nyt nyt lopeta, niin sitten sä jatkat...
Avatar
circol
Keiji-san
Keiji-san
Viestit: 1184
Liittynyt: Ke Tammi 26, 2005 19:29
Paikkakunta: Quakenet & Ircnet

Re: GANTZ

Viesti Kirjoittaja circol »

No höpöhöpö, ihan kuin joku lukisi Gantzia jonkun muun vuoksi kuin tissien ja tiukkojen lateksipukujen<3
Kuva
Avatar
Balwe
Student
Student
Viestit: 6
Liittynyt: La Syys 27, 2008 19:42

Re: GANTZ

Viesti Kirjoittaja Balwe »

circol kirjoitti:No höpöhöpö, ihan kuin joku lukisi Gantzia jonkun muun vuoksi kuin tissien ja tiukkojen lateksipukujen<3
Jos et sä nyt nyt lopeta, niin sitten sä jatkat...
Vastaa Viestiin