Joululahjat 2008

Yleinen keskustelu kaikenlaisista asioista.
Avatar
Blue_Hill-san
Familiar Stranger
Familiar Stranger
Viestit: 1448
Liittynyt: La Marras 11, 2006 17:18
Paikkakunta: Hjämeenkjyrö

Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja Blue_Hill-san »

Eli eli.. Klassikko aihe näin joulun alla on tietenkin joululajhat ja ne toiveet. Mitä odotatte pukilta tänä vuonna? Ehdottomia vaatimuksia vai jotain sinne päin ohjeita? Minkälainen uskotte tämän vuoden lahjasaaliin olevan esimerkiksi viime vuotiseen verrattuna? Mitä suunnittelette ostavanne ystävillä, perheenjäsenille ja muille lahjojavaativille? [Myös omat: "mitä en ikinä halua"-lahjat kiinnostavat]

Itse en tiedä mitä sitä pukilta odottaisi. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä kalliimmiksi omat toiveet tulevat [joten niitä luultavasti ei saa].. Lasketteluhousut olis tietty ihan kivat tuon takin kanssa.. Rannekoruja ei voi koskaa olla liikaa.. Suklaa ja karkki kuuluu jouluun.. Lahjakorteilla sais ite valita mitä ostaa.. Sellaista ^^ Nuo ovat halvimmasta päästä. Tietty kirjoja, sarjiksia ja sellasta toivon.

Ja sitten iloisesti pomppien vastaamaan ^^
Bleach EP1 kirjoitti:We have no form, therefore we fear it, and because we are formless, we revere it. Thus we are slain.
Animewatcher
Avasta kiitokset Runtelle ^^
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja Lucy »

Joo mulla kans on hinnat noussu ja toiveet vähentyny aina vuosi vuodelta.. Tänävuonna ei ole oikeen yhtään kunnon toivetta, tai ainakaan mitä kehtais pyytää. Tietokoneisiin tarvitsisin lisää muistia, mutta tällaisesta ei ole iloa kovin pitkäksi aikaa.. Olen kyllä ajatellut ostaa itselleni jonkun wii-pelin lahjaksi. Guitar hero ja Wii fit kiinnostais, mut neki on niin kalliita.. Taidan varmaan vain ostaa Twilight princessin kun on sitä ollut jo niin kauan ikävä.
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Blue_Hill-san
Familiar Stranger
Familiar Stranger
Viestit: 1448
Liittynyt: La Marras 11, 2006 17:18
Paikkakunta: Hjämeenkjyrö

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja Blue_Hill-san »

^
Todellakin.. Ei oikein kehtaa pyytää porukoilta mitään kauhean kallista [esim. läppäriä, jolle olis kyllä tarvetta]. Mieluummin ostan sitten itse, ei tule ainakaan kauhean "pummi" olo kun kerran täysi-ikäinen jo olen. Oikeastaan tyydyn aika vähään, "karkkia ja villasukat"-tyylillä. Poikapuoleisena noiden astioiden sun muiden laita on vähän... Noh en suoranaiseti niitä toivo, kun niistä ei juuri nyt ole iloa kun kotona asuu. Enkä ihaile niitä joka päivä, että "onpas tää mun teema ihanaa".. Onhan noita kertynyt ja niistä olen kiittollinen. Pyytämättäkin saa ^^"

Musiikki on yksi sellainen vaikea lahja. Kuuntelen paljon, joten mulle on kai helppoa ostaa mutta... Mieluummin valitsen itse mitä haluan kuin annan muiden päättä. Esimerkiksi lahjakortit musiikkikauppaan ei olis yhtään huono lahja. Pikku-ukkoja [miniatyyreja] en kyllä kehtaa varmaan pyytään, monen sadan euron edestä kokoamatta/maalaamatta kamaa lojjuu huoneessa.

Edit: Niin ja IRL-pelien ystävänä arvostan lauta- ja korttipelejä ^^ Pitääpä tutkia asiaa löytyisikö Tampereen Fantsusta jotain toivottavaa :D
Bleach EP1 kirjoitti:We have no form, therefore we fear it, and because we are formless, we revere it. Thus we are slain.
Animewatcher
Avasta kiitokset Runtelle ^^
Avatar
Meralia
Genin
Genin
Viestit: 156
Liittynyt: Ma Kesä 20, 2005 00:59
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja Meralia »

Viime vuodelle keksin aika pitkän listan mitä kaikkea halusin, mutta tällä kertaa lista on hyvin lyhyt.
- Lahjoituksia Läppärirahastoon
- Suklaata
Sopii kaikille kaikissa rahatilanteissa, jos on mielettömän rikas, voi lahjoittaa monta sataa, jos ei, Pätkis riittää. Tai toisinpäin, otan vastaan myös euron lahjoituksia tai suunnattomia suklaakasoja. :) Tosin, läppäripuoli on hoitumassa jo nyt, pyysin porukoilta lahjaa ennakkoon että voin ostaa kaverin kaupitteleman läppärin tässä tukien ja veronpalautusten saapuessa. Eli siis, muiden ei tarvitse stressata suklaapalaa enempää. Tietenkin jos haluaa keksiä jotain muuta, DVDt tai leffaliput on aina hyvä idea. Ja ensimmäisen lahjan sain jo Maijalta, naamion jota tarvitsen keväällä yksissä juhlissa. ^^ Se on hieno.

Kovin ihmeitä en viitsi pyytää, kun ei oma rahatilanne ole aikoihin ollut kovin vahva, eli en varmaankaan voi ostaa kellekään mitään kovin ihmeellistä. Porukoille on siskon kanssa suunniteltu itse tehtyä kalenteria. Ja kun sattui niin, että myyskentelen sinappia ja muita jännittäviä ja oikeasti hyviä tuotteita tässä joulun alla, niin ajattelin viedä muutaman purkin sukulaisille.

Siskolle en ole keksinyt vielä mitään, sille on aina niin vaikea... Pitää vähän tiedustella mikä olis tarpeen tai toivottua. *tiedustelee* Juu, Muumimukit ainakin kelpaa, pidetään mielessä. :)

Mitä en halua: koriste-esineitä. Muutaman jouluisen enkelin olen äitiltä saanut aiemmin, ja onhan ne söpöjä (ja ajatus on tärkein), mutta en minä niillä mitään tee. Meidän pikkujouluihin kieltäydyin ostamasta lahjaksi mitään rumaa koriste-esinettä, mutta tietenkin olin sitten se joka sai ruman koriste-esineen. >___> Yritän aina lahjoista ajatella, että en osta mitään, mitä itse en haluaisi. Esim. en halua rumia ja turhia koriste-esineitä kämppääni, eikä varmaan halua muutkaan. Muutenkin, pitäisi olla jotain edes vähän käytännöllistä.
Avatar
fLÄSh
Jounin
Jounin
Viestit: 1088
Liittynyt: Ti Helmi 06, 2007 13:31
Paikkakunta: Oma sänky

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja fLÄSh »

Enpä ole ääneen mitään toivonut, lapaset äitee ostaa ku käskin ostaa mut siihen se varmaa jääki :p Eipä sitä oikein ole tarvetta millekää.. jotain astioita ois kiva saaja ku on hajonnu lautasia ym. aika paljo. Ja tiesti rahnaa jos ei muuta. =)

Ja ehkä uuden kengät.. oon pitäny noita nykysiä yli 7 vuotta. Sain ne joskus penskana joululahjaks ja vieläki kulkee o/
Happy panda
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
Viestit: 4119
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'
Viesti:

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja Runte »

On kyllä hieman aikanen topicci.. :3
Ei meikä oo vielä kerenny yhtää mitää ostaa! Lähempänä joulua, ku tulee kunnolla kamaa ja ideoita.

Toiveita ei myöskään ole ^^ Tietynlainen rannekello olis kiva, mutta koska sen täytyy olla tasan tarkkaan tietynlainen, ostan sen luultavasti ite joulun jälkeen ^^
Oikeen alkaa jännittää, kukakohan mulle antaa mitäkin, kun en oo yhtään mitään toivonu :33
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Mirha
Mindfuck
Mindfuck
Viestit: 1723
Liittynyt: Pe Syys 16, 2005 14:35

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja Mirha »

Ai kato piru, se on 20 päivää jouluun :D Elän edelleen jossain lokakuun tienoilla xD

Itselläni ei ole laisinkaan joulumieltä, enkä toivokaan oikeastaan mitään. Kortteja ois kiva saada ja muutenkin aineettomia lahjoja. Palkitsen itseäni Kiotolla ja Tokiolla joulun tienoilla, että siitä kyllä iloa riittää. (OMG 2 BUCK-TICKin konserttia!) Muuta en osaa nyt oikein pyytää, mitä nyt juustokakku kelpaa aina ^^

Pitäis vaan kaikille muille ostaa kaikenlaista lahjaroinaa, mutta kun ei sitä joulumieltä ole, niin ei oikein keksi mitään. Pitää tässä joku päivä lähteä katselemaan jotain pientä jos jaksais.
退屈な星が狂々回る merry go round
Just a Fuckin' class hero ON THE BEACH
Avatar
Woler
Chuunin
Chuunin
Viestit: 280
Liittynyt: Ma Tammi 29, 2007 16:05
Paikkakunta: Ylivieska

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja Woler »

Hm hmm... En ookkaan pitkään aikaan postaillu, no tästähän se taas alkaa! ^^

Omia toivomuksia:
-Kingdom Hearts 2 (Näin näinkin vanhan pelin K-marketissa, 30€.)
-Päiväpeite (tiedän jo saaneeni tämän!)
-Niittivyö (tämänki jo tiedän, ja olin toivonu sitä. : D)
-Kettinki (Siis semmonen housuihin laitettava.)
-Elokuvia
-Rahaa! (€€€€€!)
-SUKLAATA!
-Squall Leonheart figu (saan kamulta.)

Minäkö materialisti? :´D

En ole itse vielä ostanu mitään muuta ku kamulle Cloud nuken. : )
Kuva
Avatar
LoneWolf
S-Class Missing-nin
S-Class Missing-nin
Viestit: 2102
Liittynyt: Su Helmi 25, 2007 15:51
Paikkakunta: Kaaosmaa

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja LoneWolf »

Itse en ole oikeastaan edes toivonut mitään, enkä edes keksi mitä tarvisin :o Auto ois periaatteessa hyödyllinen nyt kun korttikin löytyy, mutta tarkemmin ajatellen mulla ei ois varaa pitää sitä, se ois liian kallis lahja, eikä mulla ois sille paljoa käyttöä. Kännykänkin sain synttärilahjaksi. Pitää vaan toivoa etten saa taas kymmeniä pareja pitkiä kalsareita, joita on mulla edelleenkin paketissa tuolla vaatekaapin pohjalla. Niin, ja raha kelpaa aina o/
Kuva
On pirun vaikea selvitä hengissä hautaan saakka. | Animewatcher | Last.fm | Metallimusiikki F.C. | "Sooner or Slayer"
Avatar
Zetsubou
Genin
Genin
Viestit: 144
Liittynyt: Ti Marras 18, 2008 11:18
Paikkakunta: Kontu

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja Zetsubou »

En ole pariin vuoteen osannut toivoa kunnolla yhtään mitään. Lähinnä levyjä, kun en ole muutakaan keksinyt. :--D Äitiltä osaa odottaa jo tietynlaisia paketteja ja isälle molen lähinnä jättänyt nuo levylahjatoiveet. Tosin tänä vuonna saan isukilta ilmeisesti jonkinlaisen uuden cd-soittimen, kun tuli puhelimessa puheeksi, että tuossa nykyisessä (joka on suunnilleen kymmenisen vuotta vanha kapine) ei ole sitä usb-liitäntämahdollisuutta. Rahahan tulee aina tarpeesen, Helsingin reissut (täältä Helsinkiin on sellaiset 600km ö_ö) syö aina vähintään sen satasen verran ja kankaisiinkin menee jokunen kymmeneuronen, nytkin pyörii mielessä muutama idea mitä pitäisi ommella.

En muuten paljasta omia lahjahankintojani, kun nuo kaksi,Lee ja Leon,tulee kuitenkin kuikkimaan.
I have always known the storm would come,
listen now, my young ones,this is not a story I tell
of midnight, moon and sun


~ Neji FC ~ Shikamaru FC ~
Avatar
Jatimatic
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 619
Liittynyt: Pe Huhti 27, 2007 14:11
Paikkakunta: Laihia

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja Jatimatic »

...
...
Öööääöh... Kait sitä softiin ja softi settiin rahaa, eipä sen enempää. Pelaaminen on jo sellanen tabu, että ei viitti mitään tietokoneeseen liittyvää toivoakaan... Kirjojakin on ihan kasaksi asti.

>_>
Kuva
Avatar
AnSeToBu
Student
Student
Viestit: 29
Liittynyt: To Marras 27, 2008 05:09
Paikkakunta: Tampere

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja AnSeToBu »

Ai nii joo... Joulu on tulossa... No mut mä oon niin tylsä tyyppi etten ees tiedä mitä haluan lahjaks (jos ylipäätään mitään), enkä tiedä mitän hankkia läheisille :?
Kuva
Avatar
ucko
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 701
Liittynyt: Ma Tammi 09, 2006 18:11
Paikkakunta: In the Ghetto´
Viesti:

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja ucko »

Jotain piti keksiä joten jokereiden pelipaita sitten kun ei oo tullu sitä ostettua vaikka pitkään oon jo siitä puhunut, itselle käyn hakemassa sitten 360:lle Broken Bondsin

Ah, tärkeintä kumminkin: karjalanpaisti, -piirakat, potut, laatikot, kinkku, sinappi, olut etc.
Kunnon ruokailu perheen kanssa kun kenelläkään ei ole kiire (no tietty lahjoja avaamaan joillakin)

Suklaata uppoaa kyllä aika häpeilemättömästi jouluisin, omenaakin samalla (btw, tooosi jees) näin kerran vuodessa
..niin samoin tuntee vedon, typeryyksien tekoon; Homo Sapiens
Avatar
Blue_Hill-san
Familiar Stranger
Familiar Stranger
Viestit: 1448
Liittynyt: La Marras 11, 2006 17:18
Paikkakunta: Hjämeenkjyrö

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja Blue_Hill-san »

^
Muutetaanko otsikkoa ja aletaan puhua joulusta ylipäätään :D Saadaan kaikki jouluherkut sun muut mukaan keskusteluun. ^^
Bleach EP1 kirjoitti:We have no form, therefore we fear it, and because we are formless, we revere it. Thus we are slain.
Animewatcher
Avasta kiitokset Runtelle ^^
Avatar
Nixu
S-class mage
S-class mage
Viestit: 3622
Liittynyt: To Huhti 28, 2005 23:13
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Joululahjat 2008

Viesti Kirjoittaja Nixu »

Rahallista avustusta, jotta voin tammi-/kelmikuussa ostaa Wacomin 12 tuumasen cintiqin.
1200 euroa ei ole opiskelijalle ihan pikkuraha ^^'

Puolisolle ja porukoille ostan itse vain jotain hyvin pientä.
Vastaa Viestiin