Cosplaypukujen ostaminen Suomesta ja ulkomailta

Avatar
Shikamaru KO
Student
Student
Viestit: 7
Liittynyt: Ti Joulu 30, 2008 02:12

Cosplaypukujen ostaminen Suomesta ja ulkomailta

Viesti Kirjoittaja Shikamaru KO »

Juu. Etin suomalaista tai yhdysvaltalaista sivustoa jossa myytäisiin mahdollisimman halvalla Naruton Itachin asua. Jos joku tietää linkin niin voisko laittaa tuohon. 8) Jos en pääse helmikuun tampereelle cossaamaan niin menee järki. Joten jos joku vois pelastaa mun päivän ja laittaa halvan itachin cossaus asun linkin. Niin olisin kyllä kiitollinen!!! 8)

Edit: Tai jos voit tehdä mulle itachin asun noin 137-140 kokoiselle pikkumiehelle, maksaisin 20-30 euroa. :D
Edit: Tai jos sulla on vanha itachin asu joka on sulle pieni ja tossa koossa. Niin voin ostaa sen sinulta. :D


minoriedit:
Muokkasin topicin aihetta.
Tämä topicci on siis varattu keskustelulle pukujen teettämisestä tai ostamisesta niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Voitte siis kysellä hyviä ja luotettavia kauppoja/henkilöitä, jotka tekevät mittatilauksena tai myyvät valmiita pukuja tai vain yleisesti keskustella aiheesta.
Ois kiva joskus päästä cossaamaan. Jos vaikka sais Itachin asun mun kokoiselle!

Kuva

Auta mimiä nousemaan munasta! http://www.pokeplushies.com/feed/982425
Avatar
minori
Legendary Sannin
Legendary Sannin
Viestit: 3015
Liittynyt: La Kesä 11, 2005 13:44
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Cosplay puku...

Viesti Kirjoittaja minori »

Tällaisia yksittäisi tapauksia varten ei perusteta omia topicceja. Vaan esimerkiksi muodossa "Cossipukujen tilaaminen ulkomailta" tai "Cossipukujen teettäminen".
Avatar
Messinar
Student
Student
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Kesä 30, 2008 21:14

Re: Cosplaypukujen ostaminen Suomesta ja ulkomailta

Viesti Kirjoittaja Messinar »

No mitäs mieltä olette tästä kaupasta http://www.lightinthebox.com/Naruto-Hak ... 42680.html
Avatar
lordoftellus
Student
Student
Viestit: 44
Liittynyt: Su Loka 29, 2006 19:03
Paikkakunta: Turku

Re: Cosplaypukujen ostaminen Suomesta ja ulkomailta

Viesti Kirjoittaja lordoftellus »

http://www.cosplaymagic.com omaa aika kattavan valikoiman tilattavia cosseja,ja kun tunnen jo 5 tyyppiä,jotka on sieltä tilanneet niin uskallan mainostaa sitä luotettavana. Tilaus saapuu 1,5 - 2 viikossa mutta vaatii tietysti paypal-yhteistyökykyisen luottokortin (mitä oma osuuspankin visaelectronini ei ollut...). Sivusto lupaa ilmaisen postituksen eurooppaan mutta toistaiseksi omaavat sen käsityksen että pohjoismaat ja venäjä ovat jotain aasian kaukomaita että sen postimaksun joutuu pulittamaan. Ja mitä yleisesti tulee pukujen teetättämiseen/tilaamiseen ulkomailla, niin mikäli ei nyt tilaa mitään minorartikkelia vaan koko cossin niin alle saturaisella ei tule siitä urakasta selviämään,jopa tällä hetkellä jolloin dollarin kurssi on alhaimmillaan,kannattaa myös tottua siihen että postimaksu voi vaihdella oletetusta riippuen siitä miten lähettäjä artikkelin paketoi;myöskin esim paypal käyttää omaa isompaa vaihtokurssia dollarille kuin mitä senhetkinen yleinen vaihtokurssi antaa ymmärtää.Ja mikäli haluaa teetättää asun ulkomailla niin silloin kannattaa olla rahamiehiä.
Mutta koska nettiostoissa epäröinti luotettavuudesta ja pelko petoksesta on varmaan merkittävin asia verrattuna siihen että teetättää cossinsa kotimaan tutuilla,niin cosplaymagic on ainakin luotettava.
"Jokainen on laulun arvoinen.
Toiset vaan enemmän kuin toiset."
-Maj Karma : Attentaatti
Vastaa Viestiin