Keksi oma ninja!

Kuolleet, muttei suinkaan unohdetut topicit
Lukittu
Avatar
Tobi
Genin
Genin
Viestit: 104
Liittynyt: Ke Maalis 14, 2007 15:58
Paikkakunta: Äänekoski

Viesti Kirjoittaja Tobi »

Nimi: Ichiha Obtio(Ei Obito)

Taidot:

Mokuton Bloodline limit, Sharinganin tapaiset oranssin silmät(samat kyvyt), Rasenganin. On yhtä nope kuin YondaimeBody Flickeriä käyttäessään, pystyy summonimoimaan(eh...) ison kotkan. Aseena bambukeppi mihin pystyy siirtämään punaista chakraa antamaan tälle suuret tuho voimat. Jos saa haavan ja näkee omaa verta, muuttuu Kyuubin tapaiseksi hirviöksi.

Vaatetus:
Sain tapaiset vaatteet ilman napapaitaa. Väri, musta ja punainen

Tyyli: Oranssit Deidara/Sasuke tyyliset hiukset

Koko: Pituus 175 cm
Paino 67 kg.

Historia:

Saapui vuonna nakkijamuussi Konohan porteille henkihievereissä. Muuta ei tiedetä.

Persoona:

Hiljainen, ei suutu helposti (mutta kun suuttuu niin oksat pois!), tykkää tehdä kaiken itse mutta pystyy toimimaan tiimissä. Karkailee sillöin tällöin Konohan ulkopuolelle.
Metal Gear Solid 2:ssa Snake puhuu Valmetista ja sen valmistamista aseista.
-large

Kuva
Saki-san
Genin
Genin
Viestit: 130
Liittynyt: La Maalis 17, 2007 13:47

Viesti Kirjoittaja Saki-san »

Nimi Saki Jyobih. (poika)

Taidot:

Nopea mut tosi heikko ja huono nin/genjutsuissa. Ihmeelliset medical ninja voimat (paremmat ku Tsunadella) . Gekkei Kengai on vähän niin kuin byakugan mut silmät on kokonaa sellaset vaaleenvihreet. Näkee nopeet liikkeet ja näkö kenttä 10x suurempi kuin byukuganilla.

Vanhemmat:

Sakin kertoman mukaan kuollut

Kylä:

Tällähetkeää Konoha mutta on kotoisin Hidden Cloudista.

Tarina:

Löytyi harhailemassa Sound villagen metsissä (Joinin porukka oli suorittamassa tehtävää). He pysähtyi nähdessään pojan makaavan maassa. He menivät katsomaan oliko hän kunnossa ja he huomasivat SpellMarking hänen otsassaan. Joku jounineista tiesi etta se oli Orochimarun tekosia. Heidän piti keskeyttää tehtävänsä koska Saki oli myrkyttynyt pahasti.
Avatar
Tonnikala
Just nobody
Just nobody
Viestit: 1297
Liittynyt: La Marras 18, 2006 18:23
Paikkakunta: Hämeen kyrössä

Viesti Kirjoittaja Tonnikala »

Amenin Kuro.

ulkonäkö: kuva tulossa, mutta pitkä la laiha´, kolmas silmä otsassa, suomuja.

Ikä: 20

pituus: 170 cm.

paino: 46 kg.

Tekniikat: Useita vesi-ja sumutyylisiä, lisänä viellä orochimarun pilallemennyt koe, josta kerron kohta.

hiusten väri: harmaat.

Tausta: Yksi niistä, jotka kisame repi melkein kappaleiksi tappaessaan Mizukagea. Ainoana hän lähti kisamen perään, ja matkalla Kisamen perässä, hän jäi kisamen ansaan. Hait repivät häneltä melkein kaiken ihon ja lihan. Lopulta Orochimaru löysi tämän revittynä. Hän tarjosi Kurolle terveyttä, jos tämä auttaisi häntä. Kuro suostui. Hänet vietiin laboratioon, missä hänelle laitettiin cursed seal-merkki otsaan. Vasta kokeen alkaessa, Kuro tajusi tulleensa huijatuksi. orochimaru aikoi tehdä hänestä Öljy-tyypin olennon, jota hän hallitsisi. kuro onnistui rikkoa säiliö.
Chakraiset Öljy-aineet menivät kuitenkin hänen kehoonsa, mutta ulkoisesti tämä näkyi vain kolmantena silmänä otsassa. Orochimaru huomasi tehneensä Kurosta vielläkin vahvemman. Hän vei hänet syviin vankiloihin, missä hän piti Kuroa, ja käytti tätä vain hätätilanteissa.
Kuron viimeisin kontakti ihmismaailmaan oli silloin,
Spoileri, maalaa nähdäksesiSuigetsu kävi vapauttamassa vangit,

Nykyään hän vaeltaa etsien uusia kumppaneita.
Kuron Öljyyn perustuva tekniikka toimii kolmannen silmän kautta. Hän avaa sen, ja hän voi tehdä öljystä vaikka shurikeneita tai ninjoja, jotka sitten taistelevat heikon ja huonokuntoisen kuron puolesta.

puhhuh. Ruusut sille, joka lukee tuon kokonaan.[/img]
_________________
Enter the Lair
Kuva
shin
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 673
Liittynyt: Su Tammi 28, 2007 15:05
Paikkakunta: Täällä jossain..

Viesti Kirjoittaja shin »

Pitää tännekkin postata^^

Nimi: Titus (toivottavasti ei pahemmin muita saman nimisiä)

Ikä: 20

Arvo: Jounin

Kylä: The Hidden Village of Mist

Pituus: 182cm

Paino: 86kg

Ulkonäkö: Titus on ruumiinrakenteeltaan hieman normaalia vankempi ja pelkkää lihasta tietenkin. Hiukset hieman pitemmät, valkoiset jotka taipuvat päistä (kuten Uraharalla).
Taivaan siniset silmät ja muutenkin sopusointuisa ulkomuoto tekevät hänestä persoonan joka erottuu porukasta.

Ase: Kaksi mustaa katanaa, joita hän käyttää ahkerasti.

Menneisyys: Rock Leen tyyppinen. Titukselle sanottiin ettei hänellä oli edellytyksiä todelliseksi shinobiksi, mutta kovan harjoittelun tuloksena hän lopetti epäilijöiden luulot ja hänen voimatasonsa on tätä nykyä kylän vahvimpien tasoa^^

Muuta: Käyttää vesi jutsuja, joista muutaman on itse kehittänyt.. Käyttää jutsuissa hyödyksi kahden katanan käyttöä sekä nopeuttaan jota hänellä riittää.
Kuva
animewatcher | OneManga | INP
more anime, more happiness.
Avatar
Itchy-chan
Rookie
Rookie
Viestit: 77
Liittynyt: Ma Joulu 25, 2006 00:33
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Itchy-chan »

Nimi: Nagashi Yami

Sukupuoli: nainen

Ikä: 16

Ulkonäkö: mustat pitkät hiukset, siniset silmät

Luonne: joskus äkkipikainen ja joskus ujo (Ujo varsinkin kun Itachi on lähettyvillä)

Kylä: Konoha

Ninja-arvo: genin, myöhemmin Akatsukissa.

Elementti: tuli, tuuli ja sähkö

Perhe: Äiti jätti perheen, Yami tappoi isänsä ja Naruto on serkku mutta hän ei tiedä sitä.

Muuta: Entinen Konohan ninja, nykyään Akatsukissa. Omistaa sisällään viisitoistahäntäisen kettudemonin (Kutsumanimeltään Shitsu), joka lainaa hänelle joskus mustaa chakraa. Tuli äitinsä hylätyksi, joka jätti silloin 4-vuotiaan Yamin alkoholisti isälle, jolla oli tapana lyödä Yamia ilman syytä. Yami tappoi isänsä 10-vuotiaana kettudemonin vallassa kun hänen isänsä yritti raiskata hänet.

Jutsut:
-Kagebunshin no jutsu
-Chidori
-Rasengan
-Katon Shitsu shetsiki narai - Shitsu-demonin ansiosta Yami pystyy käyttämään tätä tekniikkaa. Tekniikassa Syöksetään Shitsun muotoisia tulipalloja jotka ovat kuumempia kuin auringon ydin. Liekit ovat väriltään mustia. Tämä vie paljon chakraa.
-Kuroi ten no jutsu - Tämä jutsu vie paljon chakraa. Jutsu on tarkoitettu vihollisen sokeuttamiseen. Jutsu peittää auringon jolloin taivas on pimeä eikä vihollinen näe mitään. Koska Yami näkee pimeässä, tämä on hyvä "saalistus" tekniikka.
-Gijyuu Ninpou, Shikyaku no jutsu - Pystyy käyttämään Shitsun ansiosta. Tekniikkaa käyttäessä Yami ottaa petomaisen taisteluasennon, jolloin kynnet ja hampaat muuttuvat enemmän raateluun sopiviksi. Tämän tapahtuessa hajuaisti, voima ja nopeus kasvavat huomattavasti.

Kyvyt:
Todella nopea Shitsu-demonin ansiosta. Yami pystyy liikkumaan niin nopeasti, että kun hän liikkuu häntä ei huomaa vaan kestää n. 5 sekuntia huomata että hän on kadonnut paikaltaan.
Haittapuolena aika heikko lähitaistelussa ja jutsuissa. Yami kykenee näkemään pimeässä. Hän pystyy myös halutessaan kasvattaa kyntensä pitkiksi ja teräviksi ilman että Shitsu ottaa vallan. Kynnet ovat tällöin yhtä kestävät kuin kunai.


Huom! Kaikki tässä hahmossa on minun keksimääni, esimerkiksi viisitoistahäntäinen kettudemoni ei ole Kishimoton käsialaa.
Viimeksi muokannut Itchy-chan, Su Syys 23, 2007 01:38. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
KuvaKuva
Disaster
Genin
Genin
Viestit: 127
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 21:58

Viesti Kirjoittaja Disaster »

hmm... Nimeä en ole vielä keksinyt mutta täs ois vähän tietoja siitä...

Menneisyys:Samanlainen kuin useilla ei mitään erityistä eli ei orpo saati hylätty tavallisesti edennyt ninja joka on nyt akatsukin tämmönen tiedonantaja joka esiintyy chuuninina...

sukupuoli:poika.

ikä:14v(eli siis ei niin normaali ninja).

pituus:156cm.

Ulkonäkö: mustat hiukset synkät kalpeat kasvot.

jutsut:sexy no jutsu, rasengan, shadow imitation, fingerbullet, chidori, summoning keksin kyllä vielä lisää....

Muuta:on puoli uchiha puoli mikä tää kimimaro onkaan (kakashin velipuoli) omistaa cursed sealin jonka saannin jälkeen se ei edes nähnyt Orochimarua.
Avatar
tanhu
Student
Student
Viestit: 35
Liittynyt: La Touko 26, 2007 15:46

Re: Keksi oma ninja!

Viesti Kirjoittaja tanhu »

Nimi: Velok Flara (sukunimi ensin)
Sukupuoli: Mies
Ikä: 15
Hidden Village of Konoha

Aseistus: Amatsuken (Heavenly sword/katana) + perusvarustus. Myöhemmässä vaiheessa kolme miekkaa. Salamurhaamiseen käytettävä hieman katanaa lyhyempi, mutta muuten samanlainen Blade of Ruz. Todella suuri (ks. Zabuzan miekka, siis koon puolesta) Barque Sword jota hän käyttää harvoin eliminoidakseen isompia, kestävämpiä vastustajiaan. Viimeisenä muttei vähäisimpänä hänen lempiaseensa jota käyttää todella harvoin, ns. hänen alkuperäinen miekkansa Amatsuken joka reagoi erittäin helposti chakravirtauksiin. Jos näkee Flaran vetävän Amatsukenin tupestaan, on jo kuollut, ei vain vielä tiedä sitä.

Ulkonäkö: 175cm myöhemmin 185cm pitkä. Ruskeat hiukset jossa vaaleita raitoja (ks. Gaaran hiustyyli) Jäntevä nuorimies kirkkaan sinisillä silmillä.

Asiaa: Ei selittele turhia, mutta ei myöskään mikään hiljainen. Iloinen kaveri joka tekee mitä vain suojellakseen ystäviään ja kyläänsä. Ainoa asia joka syö häntä on ainainen vertailu hänen isäänsä, Velok Xanathosiin joka on legendaarinen lohikäärmesoturi. Mihin tahansa hän menee hän saa kuulla isästään ja häntä vertaillaan alati, ja saa kuulla kuinka hän on samanlainen kuin isänsä. Pahinta tässä on, että Flara ei ole ikinä tavannut isäänsä joten tämä on hieman katkera hänelle kun hän on hylännyt hänet. Flaralle vain kerrotaan että hänen isänsä on suorittamassa "elintärkeää tehtävää". Flaraa ja Xanathosta kutsutaan kumpaakin jinchuurikiksi, vaikka heihin ei kirjaimellisesti ole vangittu mitään bijuuta. Kumpiinkin heihin on kätketty Divine Dragonin chakra, ei itse eläintä. Tämä aiheuttaa Flaralle lukemattomia erikoiskykyjä ja uskomattomat voimat joita on lähes mahdoton valjastaa. Drago-formissa Flaralle muodostuu chakrasta siivet ja häntä jotka ovat väriltään valkoisen,kultaisen ja punaisen sekoitus. Tämä kyseinen Drago chakra myös suojaa Flaraa kun hän on kuoleman vaarassa ja saattaa ottaa hänen kehonsa haltuun. Tässä tilassa Flara ei tarvitse jutsuihin sealeja eikä yleensäkkään käytä normaaleja jutsuja, vaan käyttää lohikäärmeensä chakraa. Kyseisessä tilassa hänen silmiensä pupillit muuttuvat kultaisiksi ja iirikset (silmein väriosa) on liekkien väriset.
Taistelutekniikka/jutsut: Lohikäärmeensä ansiosta Flaralla on kyky hallita jopa kolmea elementtiä. Tulta, sähköä ja tuulta. Tulitekniikat tulevat hänelle luonnostaan ja on taitava myös sähkötyypin jutsuissa, mutta uusimpana tulokkaana hän opettelee vasta tuulielementtiä. Silti hänellä on muutamia erittäin käteviä tuulityypin jutsuja, ja yksi erittäin kuolettava.
Periaatteessa hänellä on jokaiselle elementilleen oma huomattavan voimakas tekniikka.

Gouka no jutsu ( Hellfire technique) on erittäin voimakas tulitekniikka jolla hän voi suojata itseään, hyökätä usean vihollisen kimppuun yht'aikaa ja iskeä vielä kuolettavan iskun yhteen viholliseen. Yksi arvostetuimmista ninjoista, Velok Xanathosin ja nyt myöskin Velok Flaran sensei (ja tämän jutsun kehittäjä) sanoo, että jutsun nimi tulee siitä kun tässä kutsutaan itse paholaiselta apua, jotta hän lähettäisi helvetin tulen auttamaan taistelussa. Tekniikassa kerätään tulichakraa käteen ja lyödään se maahan jolloin siihen ilmestyy merkkejä. Nostetaan käsi niinkuin Raikirissa/Chidorissa ja tuli alkaa syöksyä maasta ja kerääntyä käteen. Tämä on se tyyli jolla isketään kuolettavaisku yhteen tiettyyn viholliseen. Siis kun helvetinliekit on kerääntyneet käteen, juttuhan eteenee niinkuin rasenganissa tai chidorissa jne.
Voit myöskin käyttää Gouka no Jutsua suojellaksesi itseä, jolloin liekit syöksyvät maasta ja suojaavat sinua, eli sitä ei kerätä käteen (ks.Gaaran suojaavahiekka). Tällä samalla tyylillä voit myöskin iskeä monia vastustajia, ja hallita liekkejä muihinkin tarkoituksiin.

Blitzkrieg no Jutsu ( Salamasota tekniikka ) vaatii suuren määrän chakraa ja tätä tekniikkaa käytetään suuriin vihollisjoukkoihin. Tekniikassa yksinkertaisesti manipuloidaan suurinosa chakrasta salamaelementtiin ja jutsun nimi tulee siitä kun tekniikassa "liikutaan kuin salama, ja isketään kuin salama". Liikutaan uskomattoman nopeasti vihollisten joukossa niin että he eivät kerkeä välttämättä edes reakoida ja isketään Amatsukenilla (joka on herkkä chakravirtauksille, josta on siis periaatteessa tullut sähkölatautunut katana) ja päästetään voimakkaita ja nopeita sähköpurkauksia käsistä vihollisiin.
Tekniikka on kuolettava, mutta on myös vaarallinen käyttäjälle.

Kenchikizu (Blades of thousand scars/cuts). Tekniikassa luodaan suurimäärä(tuhat :D) tuulielementin chakra miekkoja ja hyökätään suuriin väkijoukkoihin ( tai vaikka yhteen vahvaan vastustajaan). Miekat ovat kuolettavia ja lävistävät helposti kaiken.
Kaikki nämä ovat Spyro Rancorin opettamia Flaralle. Hän harjoitteli Rancorin kanssa 40kk ja kehittyi huimasti tänäaikana.

Yleisin Flaran jutsu on kuitenkin Amatsuken (jep, saman niminen kuin hänen miekkansa. Flaran oma kehittämä opettajansa Luciferin avulla heti alku vuosinaan.) jossa hän luo chakramiekan jolla hän joko voi taistella tai sitten käyttää tätä säteenä. Erittäin nopeasti tehtävä ja vahva tekniikka.
Myös hänen oma jutsunsa, Flaraga, on tekniikka jossa hän lataa kaikki kolme chakratyyppiä yhteen käteen liekin muotoiseksi ja lyö tämän vastustajaansa.
Flara käyttää elementtejään yksinkertaisesti vain hyökkäyksinä/purkauksina (esim. Ampuu kädestään salaman, luo vahvan tuulen vastustajan päälle, tai syöksee kädestään liekkejä.) mutta on opetellut myös useita useita jutsuja.
Harjoitellessaan vuoden verran opettajansa Devon Luciferin kanssa (Konoha's Heavenly Demon) Flara kehitti kolme jutsua sekoittamalla Amatsu-tyyliä ja elementtejä. Syntyi kolme erittäin vahvaa ja kätevää tekniikkaa:

Amatsukaen - Heavenly Fire
Amatsurai - Heavenly Lightning
Amatsukaze - Heavenly Wind

Rancor opetti Flaran taistelemaan suuria väkijoukkoja mutta myöskin 1vs1 vastaan. Hän on uskomattoman taitava miekkailija ja harvoin kohtaa tässä lajissa vertaistaan. Rancorilla on tapana sanoa oppilaastaan "Don't make my apperentice angry. If he will draw his sword, your allready dead." Flara voi myös käyttää Amatsuken no Jutsuansa tähän samannimiseen miekkaansa jolloin siitä tulee kuolettava väline.

Jep, mulla on suunilleen kirja kirjoitettuna tämän hahmon ympärille sijoittuvasta tarinasta :DD

Kiitos ja anteeks 8)
Avatar
MoonFang
Genin
Genin
Viestit: 100
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 01:49
Paikkakunta: Laukaa

Re: Keksi oma ninja!

Viesti Kirjoittaja MoonFang »

Nimi: Kuro Denrei (miettikää itse mitä se tarkoittaa. ;) Tuo on vain kutsumanimi.)
Ikä: tuntematon
Sukupuoli: Mies
Kylä: Hidden Village of Konoha. (Synymäpaikkaa ei tunneta.)

Taustaa: Sanotaan, että Kuro levittää epäonnea ja sairauksia, joten hänen on hyvin vaikea asua missään. Hän käyttää Henge no jutsua muuntautuakseen tavallisen näköiseksi, mutta edes Henge no jutsu ei voi peittää Kuron bloodlinea. Kuron bloodline limit on Oni Metsuki. (Demon eyes) Oni Metsuki bloodlinen omistajalla on musta iiris, mutta kaikki muu silmässä on punaista. Kuro pitää jatkuvasti sidettä silmillään ja esittää olevansa sokea, jotta muut eivät ajaisi häntä pois kylästä.

Aseistus: Yleensä vain kunait ja shurikenit, mutta hänellä on myös valtavan suuri miekka, Akuma tsurugi (Devil Sword), jonka sanotaan olevan helvetistä. Hän käyttää sitä hyvin harvoin, koska jos sillä tappaa tarpeeksi monta ihmistä, käyttäjä tulee hulluksi.

Jutsut:
Huomautus: Kuro on erikoistunut tulitekniikoihin.
- Perusjutsut. (Henge no jutsu, Bunshin no jutsu etc.)

- Bakuhatsu no jutsu. (Explosion jutsu) Kun jutsun suorittaa, käyttäjä ampuu äärimmäisen tiheän ja näkymättömän chakrapurkauksen, joka osuessaan johonkin räjähtää.

- Inferno no jutsu. Maan alta syöksyy n. 5-6 metrinen tulipatsas, joka roihuaa n. 5 sekuntia.

- Kazan no jutsu. (Volcano jutsu) Tämä on Kuron vaarallisin "tavallinen" jutsu. Kazan no jutsu nostattaa pienikokoisen (n. 2 metriä korkean.) vuoren ja työntää chakrallaan syvän reiän vuoren läpi sulaan laavaan asti ja nostattaa chakrallaan laavan pintaan. Tämä vie suunnattomasti chakraa, mutta aiheuttaa lievän luonnonkatastrofin. Chakran kuluminen riippuu paikasta. Esim. Oikean tulivuoren läheisyydessä tämä tekniikka vie paljon vähemmän chakraa, kuin vaikka metsässä.

Sitten Bloodline jutsut. Kun Kuro poistaa siteen silmiltään hän voi käyttää Oni Metsukia. Silmillään hän näkee, vastustajansa heikkoudet ja pelot.

- Osori no jutsu. (Horror genjutsu) Tämä tekniikka toimii siten, että ensin hän katsoo vastustajan pelon ja lähettää sitten silmillään illuusion pelosta vastustajan aivoihin. Tekniikan teho riippuu henkilöstä. Esim. kidutuksen läpikäyneeseen henkilöön tämä tekniikka on melkein tehoton. Tämä tekniikka ei toimi hyvin taistelussa ja Kuro käyttää sitä enemmän tietojenkeruuseen, kuin taisteluun.

- Kyojaku no jutsu. (Weakness jutsu) Kuro etsii kaikki fyysiset heikkoudet vastustajan ruumiista (esim. luunmurtuma) ja alkaa työntää chakraa heikkouteen. Esim. jos vastustajalla on hiusmurtuma polvessa, Kuro työntää chakraa luuhun ja luu murtuu hyvin nopeasti.

Houka Manako no jutsu. (Fire Eye jutsu) Kun Kuro käyttää tätä tekniikkaa, kaikki hänen näköpiirissä syttyy tuleen 3 metriä eteenpäin. Kuro ei näe mitään muuta, kuin tulta tekniikan aikana.

Sitten kaksi äärimmäisen vaarallista kinjutsua. ^^

Kurenai Oni Urufu. (Crimson Demon Wolf) Kuro muuttuu suureksi paholaissudeksi, joka aiheuttaa valtavaa tuhoa. Kuro ei voi hallita sutta, joten hän tuhoaa melkein kaiken näköpiirissään. Hän ei myöskään voi muuttua takaisin helposti. Joskus susi saattaa mellastaa viikkojakin vapaalla jalalla, ennen kuin Kuro saa suden hallintaansa ja pakottaa sen sisällensä. Kun Kuro voi viimein muuttua takaisin ihmiseksi, hänellä ei ole yhtään chakraa jäljellä ja hän on erittäin heikko ja väsynyt.

--Äärimmäisen vaarallinen tekniikka edessä!--

Naraku. (Hell) Kuro avaa silmillään helvetin portit. Tästä tekniikasta on kaksi versiota. Toinen on sellainen, että portti imee kaiken 20 metrin säteellä helvettiin. Toinen taas on käänteinen versio. Elikkä portti syöksee demoneita ja muuta kivaa ihmisten mailmaan ja aiheutta suurta tuhoa. Kuro voi käyttää kumpaakin vain kerran. Ensimmäisellä kerralla Kuron näkö huonontuu erittäin paljon ja toisella kerralla silmät "ylikuumentuvat" ja sulavat pois. Tämä on äärimmäisen kivuliasta.

Pahoittelen mahdollisista typoista ja käännösvirheistä. Löysin sanat hieman epäilyttävltä käännössivulta. ^^
E: Huh. Tulipa pitkä viesti.
Avatar
Anrica
Chuunin
Chuunin
Viestit: 208
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 18:53
Paikkakunta: Hollola
Viesti:

Re: Keksi oma ninja!

Viesti Kirjoittaja Anrica »

Pitäähän munkin laittaa. :D

Nimi: Kuroda Mari
Ikä: 17
Syntymäpäivä: 22.4 (oma synttäripäiväni, kehkeh)
SKP: Nainen
Ulkonäkö: Hiekanruskeat olkapäille yltävät hiukset, vihreät silmät
Pituus: 168 cm
Paino: 60 kg
Luonne: Melko optimistinen ja rauhallinen. Suojelee hyvin hanakasti niitä joista välittää. On yleensä vähän arka, mutta tositilanteessa homma hoituu taitavasti kotiin. On kärsivällinen eikä suutu turhista.
Asu: Tummanvioletti väljä- ja lyhythihainen t-paita jonka alla pitkähihainen vaaleanvioletti paita, valkoiset housut.
Ninja-arvo: Jounin
Kylä: Konoha
Taidot: Hämmästyttävän taitava käsittelemään chakraa, osaa sen avulla vaikka mitä. Oppinut myöskin Kagebunshin no jutsun jo 12-vuotiaana. Pystyy myös jäljittämään chakran avulla monenkin kilometrin päästä ja mitä tutumpi chakra on, sitä paremmin hän sen tuntee. Osaa perusjutsut erinomaisesti ja on myös erittäin fiksu.
Ihastus: Uchiha Itachi (vaikka he eivät ole tavanneetkaan melkein kuuteen vuoteen, Mari ei pysty unohtamaan häntä).
Perhe: Äiti Midori. Isä ja isoveli kuolivat kun Mari oli 10-vuotias.
Taustaa: Mari oli akatemiassa vuosiluokkansa paras ja hänestä povattiin tulevan hyvinkin taitava ninja. Kun hän oli nuori, hän tutustui Itachiin ja heistä tuli ystävät. Ei mennyt kauaakaan, kun Mari alkoi tuntea Itachia kohtaan enemmänkin kuin vain ystävyyttä. Kun Itachi sitten lähti Konohasta, Mari katkeroitui mutta ei kuitenkaan voinut unohtaa sitä kaikkea, mitä oli Itachin kanssa puhunut. Marin isä ja isoveli kuolivat samaan aikaan suorittaessaan tehtävää Sumukylässä. Sen jälkeen Mari treenasi melkein epäinhimillisen paljon, mutta siitä tuli tuloksia: Mari on ikäisekseen ällistyttävän taitava ninja.
Muuta: Vaikka Marilla on suhteellisen rankka menneisyys, hän ei ole siltikään menettänyt iloista elämänasennettaan. Hän sulkeutuu vain silloin jos joku ottaa hänen isänsä, veljensä tai Itachin puheeksi.

Tiedän, toi saattaa olla aika tökerö mut suurin piirtein tollasen ninjan mä olen suunnitellut ^^
Avatar
Dents
Rookie
Rookie
Viestit: 67
Liittynyt: Su Joulu 21, 2008 10:16

Re: Keksi oma ninja!

Viesti Kirjoittaja Dents »

Nimi: Hakuro Shijui
Ikä:16
veriryhmä:a
paino: 65 kg
pituus:185cm
hiukset:ruskeat,takatukka musta
Silmien väri:sininen, omistaa Shiganin
Ase:Metallinen ,Lohikäärmein koristeltu sauva.
elementti:Metalli
Jutsut:

Shadow Clones
Fuuinjutsu, shikifuujin
Shigan:Silmätekniikka, mahdollistaa kaikkien elementtien hallitsemisen.
Metal Claw jutsu:Hakuro raapaisee metallikynsillä.
Metal axe: Hakuro luo metallikirveen.
Metal Shield:Hakuro luo ison, härän muotoisen kilven. '
Metal Bone:Hakuro vahvistaa luitaan metallilla.
Metal sword:Hakuro luo ison metallimiekan.


Menneisyys:Kun Hakuro syntyi, häneen sinetöitiin demoni nimeltä Pokijin. Pokijinin ansiosta Hakuro hallitsee kaikkia elementtejä, ja pystyy luomaan metallia. Pokijinilta Hakuro sai myös Shiganin. Hakuron isä kuoli Kaguyan klaanin hyökättyä, ja konoha määräsi Hakuron klaanin tuhottavaksi. Hakurolla on enää raajarikko setänsä ja veljensä.
Kaveri:Sä oot vaan tietsikalla. Sun pitäs nähdä maailmaa!
Dents:Okei.*painaa Kuvia maailmasta-sivun päälle*
Avatar
Cyran
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
Viestit: 502
Liittynyt: Pe Joulu 05, 2008 20:06
Paikkakunta: Under your bed.
Viesti:

Re: Keksi oma ninja!

Viesti Kirjoittaja Cyran »

Pidemmän aikaa ollu jo yks mielessä, tosin joskus tulee mietittyä että muistuttaakohan ulkonäkö liikaa Yondaimea..?

nimi: Kira (en keksi mitään ihmeellisiä sukunimiä enkä muuta, hahmon alkuperäinen nimi on Kira Hawices länsimaisittain)
kylä: Sumun maan ninjakylä
ikä: 17
veriryhmä: A
ulkonäkö: Kiralla on vaaleat, melkein valkoiset lyhyet hiukset, jotka on sidottu pois silmiltä sinisellä otsanauhalla (tai sitten otsasuojuksella) ja päällään Kira pitää lähes aina valkoista, pitkää takkia, jonka helmaan on kirjailtu sininen lohikäärme. Muutenkin Kira pukeutuu hieman kiinalaisittain, ja väreinä ovat musta, valkoinen, sininen ja hopea.
ase: Leveäterainen, erittäin iso kahdenkäden miekka.
elementti: vesi
tekniikat: erityyppisiä vesitekniikoita (mm. mizu bunshin) ja Kiran klaanin lohikääremtekniikoita muutama (älkää kysykö, en ole suunniteluut loppuun vielä xD)
menneisyys: Kira syntyi paikassa x, vanhemmilleen x ja y. Eli suomeksi sanottuna Kira ei tiedä mitään menneisyydestään, vaan tietää vain sen, että hänet on adoptoitu perheeseen, joka ei arvosta tyttöjä. Kira on siis tyttö, joka on esittänyt koko menneen elämänsä enemmän tai vähemmän poikaa. Kirasta tuli 10-vuotiaana chuunin ja 13-vuotiaana jounin, eikä hän asu enää adoptioperheessään, vaan yrittää selvittää kuka hän on, ja millaiset ovat hänen juurensa.

Lol. Aika simppeli klisee, mutta jostain syystä olen varsin kiintynyt tähän hahmoon. Alkuperäinen nimi hahmolle oli Artemis, eikä Artemis ollut edes ninja, vaan soturihaltia, jota käytin yhdessä roolipelissa :D

Ja kuva löytyypi täältä.
Mind of a ninja, body of a manatee.
Shadow Windmill
Rentun ruusu

Avatar täältä.
Avatar
Naniko
Student
Student
Viestit: 29
Liittynyt: Su Huhti 19, 2009 17:19

Re: Keksi oma ninja!

Viesti Kirjoittaja Naniko »

Ideani saattavat olla naurettavia, ja minulla onkin keksittynä jo muutama. xD Kaikki ovat kuitenkin naispuolisia. @_____@

Kisaragi
Minato Namikazen rakastajatar, joka taisteli Minaton rinnalla Kyubia vastaan. Vastoin yleistä luuloa, Minato ja Kisaragi eivät kuolleet, vaan vetäytyivät omaan rauhaan, rakastuivat ja saivat tyttölapsen, Kyumin/Kiumin. Kisaragi kuitenkin kuoli synnytettyään, joten Minato jäi yksin tyttölapsensa kanssa. xD

Kisaragi oli kuuluisa ninjabarbaari, joka käytti aseenaan kirveitä ja nuijia. Ninjabarbaarit olivat kyllästyneitä Konohaan ja kaikkeen siihen liittyvään, joten he vetäytyivät ja perustivat oman yhteisön. He olivat vahvempia kuin tavalliset ninjat, mutta kuitenkin hitaampia. He keskittyivät enemmän voimaan kuin nopeuteen, vaikka olivatkin tavallista ihmistä nopeampia. Kisaragi johti ninjabarbaareja, mutta lopulta liittoutui Minaton kanssa ja rakastui.

Ei-Shippuuden ikä: Minaton ikäinen, ei tiedossa, Joonin. (Kuollut)
Shippuuden ikä: -

Kyumi/Kiumi
Minaton ja Kisaragin tytär ja Naruton Hanabin ikäinen siskopuoli. O_____O
Kun Kisaragi kuoli, Minato joutui kasvattamaan Kyumin yksin. Kyumista tulikin melko vahva ja nopea ninja, jonka taidot melkein ylittivät Naruton. Kyumi omaa erikoisen taidon tehdä nyrkeistään kivikovat, ja voi siksi puolustaa itseään voimakkailta iskuilta ja palauttaa niitä takaisin. Taidon nimi on Rautanyrkit, ja niihin ei oikeastaan tarvi muuta kuin sana ja käsien puristaminen nyrkeiksi. Kyumi on luultavasti perinyt tämän taidon Kisaragilta. Kyumi on Hanabin paras ystävä ja haaveilee poptähteydestä. Kyumilla on myös salainen ihastus Konohamaruun, vaikka Konohamaru ei Kyumista paljon piittaakaan.

Kyumi saapuu Konohaan Shippuudenissa (jolloin hän on ja yllättää Naruton ja muut. Naruto kyllä tiesi siskopuolestaan, mutta ei ollut koskaan kertonut kenellekään hänestä. Vaikka Naruto on Kyumia vanhempi, näyttää Kyumi olevan Narutoa paljon kypsempi. Kyumi ihailee Sakuraa ja Tsunadea ja haluaa tulla vahvaksi lääkekunoichiksi.

Ei-Shippuuden ikä: 7 (Ei esiinny)
Shippuuden ikä: 10-11, Ninja-akatemian oppilas

Tayuka
Tayuyan nuorempi sisko, joka haluaa kostaa siskonsa kuoleman Orochimarulle. Tayuka ja Tayuya halusivat vahvoiksi ninjoiksi, ja lähtivät Orochimarun mukaan voiman perässä. Kun meno kävi rajuksi, Tayuka alkoi epäröimään ja pakeni, mutta Tayuya jäi. Tayukasta olisi ollut tarkoitus tulla osa Sound Fiveä (Sixiä). Hän käyttää huilua ja kutsuu demoneita siskonsa tapaan, ja hänelläkin on kirousmerkki. Tayuka on myös ihastunut Sasukeen, ja ilmaantuikin Konohaan alunperin Sasuken perässä. Kun hän sai kuulla, että Orochimaru oli vielä elossa, hän tahtoi kostaa sen, että Orochimaru oli pilannut Tayuyan elämän. Tayuka kuitenkin kuolee Naruton estäessä häntä menemästä Sasuken luo.

Ei-Shippuuden ikä: 12 (Ei esiinny)
Shippuuden ikä: 14-15 (Kuolee)

Sofie/Sophie
Sumun maan prinsessa, joka kyllästyi yleellisyyksiin ja pakeni kotimaastaan. Tarkemmin, hänet piti naittaa hänen isänsä eli Sumun maan kuninkaan neuvonantajalle, mutta eräänä yönä, Sofie murhasi tämän neuvonantajan ja pakeni Sumun maasta yölautalla. Hän saapuu Naruton ja Kyumin ovelle kerjäläisryysyissä, eikä tahdo kertoa mitään menneisyydestään. Sofie käyttää aseenaan kunaita ja kirsikankukkia, joilla hän peittää vihollisensa näkyvyyden sumun kanssa ja hyökkää selän takaa. Sofie vaikuttaa kiltiltä luonnonlapselta, mutta sisällä piilee kylmäverinen murhaaja.

Ei-Shippuuden ikä: 12-13 (Ei esiinny)
Shippuuden ikä: 15-16

Sisuke
Itachin tytär, jonka äiti ei ole tiedossa. Huhujen mukaan Itachi sai Sisuken jonkun katuennustajan kanssa, mutta he erosivat heti kun Sisuke syntyi. Katuennustaja antoi Sisuken heti Itachille koska ei halunnut lasta, mutta ei Itachikaan Sisukesta välittänyt. Itachi jätti Sisuken Konohan orpokodin ulko-oven eteen satojen tuhansien ryojen/rahan kanssa, jotta hänet voisi maksaa ninja-akatemian läpi/yli suoraan Geniniksi. Kun Sisuke on tarpeeksi vanha aloittaa Genin-ninjuutensa, hän ei osaa mitään. Hinatasta tulee Sisuken opettaja/sensei, ja Hinata opettaakin Sisukelle monen monta vahvaa jutsua, joilla Sisuken pitäisi pärjätä. Sisukesta tulee Kyumin ja Hanabin hyvä ystävä, vaikka Sisuke ei olekaan kovin hyvä sosiaalisissa tilanteissa. Itachi nimesi Sisuken hänen veljensä nimen innoittamana. xD Sisuken taidot ovat kuin karsitut Hinatan taidot.

Ei-Shippuuden ikä: 5-7 (Ei esiinny)
Shippuuden ikä: 9-10 (Ei esiinny)
Shippuudenia edeltävä ikä: 12-13, Genin

Huhhuh, aika päätöntä, eikö..?

EDIT: Unohdin yhden. xD

Karolina
Konohalainen poptähti, joka on edelleen Genin, koska ei ole koskaan läpäissyt Chuunin-testiä. Karolina on kuitenkin koittanut sitä kerran, mutta ei onnistunut. Karolina on Irukan kaksossisko! Karolinan mikki on hyvin vanha ja arvokas platinakunai, jonka hän sai lahjaksi Irukalta rohkaisuksi, kun hän ei läpäissyt Chuunin-testiä. Sinä päivänä Karolina päätti, että ninjan hommat eivät ole häntä varten.

Karolina on nopea ja taitava ninja, mutta ei kovinkaan vahva. Hän osaa tainnuttaa yms. laulullaan ja käyttää erittäin vahvaa kunaitaan.

Ei-Shippuuden ikä: 16, Genin (Ei esiinny)
Shippuuden ikä: 18, Genin
Avatar
-Zetsu-
Student
Student
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Touko 08, 2009 20:27

Re: Keksi oma ninja!

Viesti Kirjoittaja -Zetsu- »

Nimi: Naso eli Nakkisoturi xD


Luonne:Hiljaa pysyminen on hänen mestari lainsa.



City: Sand village


Sensei: X-man!


Pituus:157cm


Sukupuoli:Oli mies, mutta hänen naisystävä, Akunova potkaisi suoraan "pyhään alueseen", niin että AU!


Paino: 47kg


Ikä: Paljon ja vähän päälle eli 14v.


Aseet: *Salaista*


Perhe: Tappoi itse perheen kaikki tiiminsä jäsenet verisellä iskullaan.


Taitoja: Selässä kankuron "kääre", jonka sisällä on puppet jota hän ohjailee, Pystyy ohjaamaan hiekkaa,vettä,ilmaa,pieruja,vihreää kasvillisuutta,rautaa/metallia,ihmisiä ja vaikkapa ulostetta! Eikä siinä viellä kaikki tämä mahdoton moskeettajan velioppi poika muskeli mies pystyy syömään 15 sikaa,23kg suklaata,666kg lihaa,viisi lehmää,45 mandariinia,77 Lasia vettä ja viinirypäleen!


Muu: Kuolematon,ylivahva,ylinopea,ylipuhdas ja ylikomea. :)
Zetsu Rock! Akatsuki
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
Viestit: 4119
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'
Viesti:

Re: Keksi oma ninja!

Viesti Kirjoittaja Runte »

Tollasia voi keksiä päivittäin jos huvittaa, mutta ei niitä muille tarvi topicin muodossa esitella.
Yleisin tapa on piirtää tai keskustella isossa ryhmässä joita kaikkia kiinnostaa.

Lukkoon <3
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Lukittu