AVUSTAJAKSI ANIMEMAAILMAAN SIJOITTUVAAN ELOKUVAAN?

Tapahtumakeskustelut ja miittien järjestely hoidetaan täällä.
AIKO
Student
Student
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Syys 28, 2009 14:55

AVUSTAJAKSI ANIMEMAAILMAAN SIJOITTUVAAN ELOKUVAAN?

Viesti Kirjoittaja AIKO »

BLIND SPOT PICTURES hakee avustajia lokakuussa kuvattavaan, anime- ja mangamaailmaan sijoittuvaan lyhytelokuvaan “Tokio baby”. Elokuva kertoo maaseudulla asuvasta 15-vuotiaasta Saarasta, joka vanhempiensa kielloista huolimatta unelmoi pääsystä Helsinkiin animekokoontumiseen.

Haemme avustajia maanantaina 12.10.2009 Helsingin Ruoholahdessa aamupäivällä kuvattavaan kohtaukseen. Avustajat esittäisivät kohtauksessa animeharrastajia matkalla Kaapelitehtaalla järjestettävään Animecon-tyyliseen tapahtumaan. Etsimme avustajiksi kaiken ikäisiä henkilöitä, mutta toivomme heidän pystyvän saapumaan paikalle omissa anime/manga/cosplay-vaatteissaan, tai japanilaisen nuorisokulttuurin mukaisesti pukeutuneina (esim. J-pop). Avustajille maksettava korvaus on Finnkinon elokuvalippu.

Tokio baby -elokuvan ohjaa Tommi Kainulainen, ja se on osa Suomen elokuvasäätiön ja YLE TV 1:n Suomalainen novellielokuva 2009 -hanketta. Kiinnostuneita pyydetään lähettämään yhteystietonsa (nimi, ikä, osoite, puhelinnumero), sekä erittäin mielellään myös valokuvan itsestään rooliasussaan mahdollisimman pian osoitteeseen tuotanto[at]blindspot.fi.
Avatar
Setzeri
Kapteeni Garlock
Kapteeni Garlock
Viestit: 992
Liittynyt: Su Elo 15, 2004 10:34
Paikkakunta: Kurikka
Viesti:

Re: AVUSTAJAKSI ANIMEMAAILMAAN SIJOITTUVAAN ELOKUVAAN?

Viesti Kirjoittaja Setzeri »

Oikeesti nyt, yksikin topikki tästä aiheesta riittää.
Terveisin: Mozart.
Vastaa Viestiin