Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

486

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.

486

ViestiKirjoittaja Ataxia » Pe Maalis 12, 2010 20:29

Herätetään keskustelua.

Spoileri, maalaa nähdäksesiTätä chapteria lukiessa tuli liiankin vahvasti sellainen tunne, että tahtoisi vain pyöritellä sormiaan ja todeta "yllätä minut".
Niin ei kuitenkaan tapahtunut.

Kun kohtauksen kokoaminen alkoi kliseistä kliseimmillä 'viimehetkellä' ilmaantuneilla apuvoimilla (Kakashi+Naruto), alkaa tuntua vahvasti siltä, että vaikka sarja itsessään on ollut sitä peruskauraa hyvästä päästä, jossa on liuta enemmän tai vähemmän kiinnostavia hahmoja tuovat oman palasensa tähän palapeliin - lakkasin itse jo uskomasta, että Kishimoto pääsisi yllättämään lukiaansa sen suuremmin.
Edellisen chapterin turhankin mitään sanomaton yhteen otto jätti minuun vaikutelman, että se oli olevinaan erittäinkin tarpeellinen seuraavaa 'viimeistä viisasta sanaa' vastustajalle ja ex-ystävälle - (Naruto - eikö tulekkin tunne kuin puhuisit seinälle). Ja kas, niin tapahtuikin ja tietysti Sasuke oli kokevinaan jonkin AHAA -elämyksen, mutta kuinka moni uskoi sen riittävän? En minä ainakaan.
The words here are CLICHÉ and PREDICABLE.

Minulle Sasuken reaktio, Naruton "me kuollaan molemmat" -höpinöistä huolimatta oli liiankin odotettu. Olettaen, että tässä yritetään rakentaa viimeistä kliimaksia sankereidemme kohdalle. Surullista on vain todeta, että niitä on ollut, tullut ja mennyt niin monta, että henkilökohtaisesti toivoin Sasuken tulevan tässä ja nyt järkiinsä vain, jotta säästyttäisiin tarinan turhauttavalta ja turhalta pitkittämiseltä.
Okei joo. "Sasuke is in the darkness" ja "Sasuke wants to revenge Konoha".

Sasuke ei ole enää mielenkiintoinen anti-sankari joka kamppailee oman pahan puolensa voittamisesta. Hän on hahmo jonka toivoisin joutuvan pakko-hoitoon ihan vain siitä yksinkertaisesta syystä, että hänen koko kosto-jutuillaan ei ole enää juonen pitkittämisen lisäksi minkäänlaista pohjaa. Tai... voin olla väärässä, mutta siinä tapauksessa väitän, että tämä jätkä on parantumon sosiopaatti. Ja sosiopaatit eivät ole kiehtovia vaan äärettömän rasittavia.


Tämän narsistisen kritiikin päätän sanoihin: tylsää on ollut. 8D
Avatar
Ataxia
Genin
Genin
 
Viestit: 145
Liittynyt: Pe Heinä 17, 2009 20:17
Paikkakunta: Kerava

Re: 486

ViestiKirjoittaja Ðrake » Pe Maalis 12, 2010 23:10

^- Aloitusviestis tulikin jo kaikki sanottua :D . Saanee nyt nähdä kerkiääkö Sasuke edes Konohaan asti ennen, kuin joku pysäyttää hänet . Milloinkohan saamme nähdä taas Sage Naruton ?
Avatar
Ðrake
Student
Student
 
Viestit: 33
Liittynyt: La Huhti 11, 2009 19:23
Paikkakunta: Kotka

Re: 486

ViestiKirjoittaja Lucy » Pe Maalis 12, 2010 23:20

On ollut tylsää kun FMA:n chapu viipyy jossain helkutissa, joten lukaisin keskiviikkona Naruton spoilerit. Seuraavana yönä näin jotain randomii unta sarjasta ja herätessäni yritin muistaa mitä näin ja naureskelin et Naruto piti Sasukelle lover's suicide -puheen. Sit alko masentaa ku muistin et ei se ollutkaan unta.
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
 
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: 486

ViestiKirjoittaja Cyran » La Maalis 13, 2010 15:22

^ Itekin itken ton myöhässä olevan FMA:n perään :'D

Ainot jutut mitkä tässä vaiheessa voi pelastaa sarjan maineen on a) Naruto tappaa Sasuken, b) molemmat tosiaan kupsahtavat niinkuin Naruto ennustelee. Enemmänkin ehkä toivon tuota ensimmäistä, sen verran kuitenkin vielä pidän päähenkilöstä vaikka jauhaakin kokoajan samaa "Sasuke my friend!" -shaissea. Eipä tuota Sassea pahemmin varmaan saada lopettamasta kostoansa, tai ainakin sarja vetää tosi kliseiseksi jos niin käy.

Kishi saisi nyt yllättää lukijansa vaihteeksi kunnolla :'D
Mind of a ninja, body of a manatee.
Shadow Windmill
Rentun ruusu

Avatar täältä.
Avatar
Cyran
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
 
Viestit: 502
Liittynyt: Pe Joulu 05, 2008 20:06
Paikkakunta: Under your bed.


Paluu Naruto Manga

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron