Kädenvääntöä - näyttäkää mitä osaatte!

Haluat esitellä piirroksen tai vain jutella niistä? Täällä se onnistuu.
Vastaa Viestiin
Avatar
Francis
Vastarannan kiiski
Vastarannan kiiski
Viestit: 1094
Liittynyt: To Elo 12, 2004 17:43
Paikkakunta: Outlands

Kädenvääntöä - näyttäkää mitä osaatte!

Viesti Kirjoittaja Francis »

Täällä ei ole kai artesaanisista taidoista kunnon topiccia? :( No tässäpä on.

Tänne topicciin voi heittää käsitöitä ja muita vempeleitä mitä käsin osaatte väsäille mutakakuista nahkatöihin. Kertokaa myös mistä innostus lähti ja mitä materiaaleja käytätte jne.

Voi laittaa myös cossi-proppeja ja muita, koska neon minusta käsityötä! Seon mielipideasia varmaan, mutta käsintehtyjä hommeleita? Selkeesti käsityötä.

--------

Itse hommaan piirtämisen ja maalaamiseen ohella lasitöitä.

Innostusta ei ollut, vaan "vahingossa" jouduin mokomalle alalle. Ensinmäisenä aamuna koulussani katseliin vaan "jaa, tuollasta tulin opiskelemaan". Ajattelin, että niitä tekee vaan mummelit jossain kerhoissaan. Enkä edes tiennyt mitä materiaaleja käytetään tai miten niitä tehdään.

No aika hyvin 2,5 vuodessa opin kaikki lasintyöstämisen perusteteet ja tekniikat. En ole edelleenkään kovin hyvä, mutta parempi kuin perusharrastelija. Sain viimeisenä vuotena inspiraatiota ja halua tehdä hienoja, omannäköisiä töitä.

Suuria ongelmia lasin kanssa tuotti, etten osannut tehdä vaikeita mallejani. Piirsin paremmin kuin tein lasia, joten jouduin tekemään aina "liian vaikeita" töitä, mutta opin nopeasti sen takia. En myöskään ihan aina tajunnut miten vaikeita luonnokseni olivat, ennen kuin aloittaessa.

Jotain ykkösellä tekemiäni töitä ja lopputyö! http://nuorikko.deviantart.com/gallery/#Glass-works
Kuva
Vastaa Viestiin