Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

499

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.

499

ViestiKirjoittaja Ðrake » To Kesä 17, 2010 12:49

Spoileri, maalaa nähdäksesiViime chapterissa Kushina Naruton äiti ilmestyi auttamaan häntä ja pidättelee Nine-Tails Foxia. Naruto tekee shadow clone tekniikan, massalla Nine-Tails Foxin kimppuun tekemällä samalla Rasengan Barragen. Mikä ei oikein tehonnut ja vielä riittää yhteen samanlaiseen iskuun. Tällä kertaa Naruto menee Sage Modeen, tekee saman iskun mutta on voimakkaampi Sageart-Nonstop Rasengan Barragen, joka ei ihan riittänyt ja toinen heti perään. Nine-Tails fox irtautuu ja Naruto alkaa tekee The Sage of the Six Path seal jutsua itseensä. Näin sai lopulta omin voimin Nine-Tails Foxin vangittua sisälleensä. Lopussa Kushina kertoo lopullisen totuuden että ennen Naruton syntymää oli ollut Nine-Tails Jinchuuriki, josta kaikki alkoi.

Jäi mietityttää missä vaiheessa Naruto tuon seal jutsun on oppinut ja miksei aikaisemmin ole kerrottu että Kushina on ollut Nine-Tails Jinchuuriki ?. Iha mukavia yllätyksiä, joista ei ennen ole tiennyt . Oppiko Naruto vihdoin hallitsemaan Nine-Tails Foxin voimia lopullisesti? Jäi vähäsen aukkoja mutta eiköhän seuraavassa chapterissa selviä.
Avatar
Ðrake
Student
Student
 
Viestit: 33
Liittynyt: La Huhti 11, 2009 19:23
Paikkakunta: Kotka

Re: 499

ViestiKirjoittaja Rcls » To Kesä 17, 2010 19:14

Spoileri, maalaa nähdäksesiTylsää nähdä että lapset ovat täydellisiä kopioita vanhemmistaan, mutta jäi mietityttämään että miten Kyuubi hyökkäsi Konohaan jos Kushina oli Jinchuuriki? Tappoiko Madara Kushinan vai mitä tapahtui? Ja vetääkö Naruto tuosta raget. Tämä pieni saaga tosin että Yondaime ja Kushina ovat esiintyneet näin nopealla aikavälillä molemmat sarjassa sekä rasengan sinne rasengan tänne alkaa jo hieman ärsyttää. Ja tuo seali juttu, luulen vähän että mitä Madara kertoi oli totta, että Sage oli 10häntäisen jinchuuriki ja hajotti sen 9 osaan ja samalla osa miestä itseään jäi kaikkien chakraan ja nyt se manifestoituu aina kun jinchuuriki ottaa haltuunsa tuon chakran.
Kuva
Avatar
Rcls
Genin
Genin
 
Viestit: 120
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 04:08

Re: 499

ViestiKirjoittaja Ðrake » To Kesä 17, 2010 19:56

Spoileri, maalaa nähdäksesiNaruto on ainakin saanut Yondaimen hiukset, hänellä on Kushinan temperamentti. Pohdiskelin myöski kuinka Madaralla oli Nine-Tails Fox hallussaan, kun hyökkäsi Konohaan. Seuraavissa chapuissa kaiketi selviää.
rcls kirjoitti: Ja tuo seali juttu, luulen vähän että mitä Madara kertoi oli totta, että Sage oli 10häntäisen jinchuuriki ja hajotti sen 9 osaan ja samalla osa miestä itseään jäi kaikkien chakraan ja nyt se manifestoituu aina kun jinchuuriki ottaa haltuunsa tuon chakran.

Tuo kohta jäänyt jotenkin väliin tai sitten en vain nyt muista. Olisiko chapun numeroo, missä Madara kertoo jotenkin näin?
Avatar
Ðrake
Student
Student
 
Viestit: 33
Liittynyt: La Huhti 11, 2009 19:23
Paikkakunta: Kotka

Re: 499

ViestiKirjoittaja Lounatuuli » Su Kesä 20, 2010 01:02

Chapterin numeroa en osaa sanoa, mutta kyseisessä tilanteessa oli ilmeisesti kagekokous meneillään ja Madara ilmaantui paikalla jutustamaan ja viskelemään uhkauksia. Kymmenhäntäisestä sillä suunnalla oli puhe jollai muuta.
If A equals success, then the formula is: A = X + Y + Z.
X is work. Y is play. Z is keep your mouth shut.
Avatar
Lounatuuli
Student
Student
 
Viestit: 43
Liittynyt: Su Touko 10, 2009 17:00
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: 499

ViestiKirjoittaja Ðrake » Su Kesä 20, 2010 18:35

Lounatuuli kirjoitti:Chapterin numeroa en osaa sanoa, mutta kyseisessä tilanteessa oli ilmeisesti kagekokous meneillään ja Madara ilmaantui paikalla jutustamaan ja viskelemään uhkauksia. Kymmenhäntäisestä sillä suunnalla oli puhe jollai muuta.

Spoileri, maalaa nähdäksesiMuistit oikein, Madara ilmestyi vähän sen jälkeen, kun Danzo oli lähtenyt Sasukea pakoon. Chapteri on 467: Declaration of war. The Rikudou Sennin oli kyseinen Sage.
Avatar
Ðrake
Student
Student
 
Viestit: 33
Liittynyt: La Huhti 11, 2009 19:23
Paikkakunta: Kotka

Re: 499

ViestiKirjoittaja Jokke-pappa » Ti Kesä 29, 2010 05:25

rcls kirjoitti:jäi mietityttämään että miten Kyuubi hyökkäsi Konohaan jos Kushina oli Jinchuuriki? Tappoiko Madara Kushinan vai mitä tapahtui?

Kushina = död, tai vaihtoehtosesti kun tossa ny huomas aika hyvin mistä Naruto on tempperamenttinsa periny, et Kushina on ottanu nokkiinsa jostain vähän liiankin pahasti.
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
 
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia


Paluu Naruto Manga

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron