OP 597

Täällä voit keskustella vapaasti parhaasta merirosvomangasta, jota on ikinä tehty, One Piecestä.
Vastaa Viestiin
Avatar
Rcls
Genin
Genin
Viestit: 120
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 04:08
Viesti:

OP 597

Viesti Kirjoittaja Rcls »

Yritetään nyt saada vähän eloa. One Piece on kuitenkin paras anime\manga sarja mitä on. Sääli että sarja on ensi kuun tauolla, kun tarinassa on timeskip.
Spoileri, maalaa nähdäksesi2 vuotta timeskipissä. Luffy oppii Hakin käytön, Zoro opettelee miekkataidon Hawkeyelta, ennoo varma mitä Sanji opetteli, Robin tapaa Luffyn isän, Nami opettelee sään hallintaa, Ussop voimistuu saarella missä häntä uhkaa kaikki, Chopper lueskelee, Brook ilmeisesti jäi vain meditoimaan, Franky tutkii Vegapunkin vanhaa laboratoriota. Laukesin kun luin tästä. Aivan mahtavaa!
Kuva
Avatar
fLÄSh
Jounin
Jounin
Viestit: 1088
Liittynyt: Ti Helmi 06, 2007 13:31
Paikkakunta: Oma sänky

Re: OP 597

Viesti Kirjoittaja fLÄSh »

Tosi mielenkiintoselta vaikuttaa tämä timeskip. Toivottavasti ei Oda liikaa tuunaa hahmojen styleja. Näytetäänköhän meille mangana noita treenejä vai liekö jäävät sitten animeen täytejaksoiks? Ja Zoron ilme kun pääsi oppilaaks <3
Happy panda
Avatar
Blue_Hill-san
Familiar Stranger
Familiar Stranger
Viestit: 1448
Liittynyt: La Marras 11, 2006 17:18
Paikkakunta: Hjämeenkjyrö

Re: OP 597

Viesti Kirjoittaja Blue_Hill-san »

Yllättävä käänne mutta parempi kuin hosumalla porukan kasaaminen (ja paljon parempi kuin treenausmontaasin näyttäminen kuten esim. Bleachissä on tapana). Kuukausi on vielä aika sopivan mittainen tauko oikeassa ajassa, ehtii jo vähän kaipaamaan sarjaa. Ovela temppu Odalta.
Bleach EP1 kirjoitti:We have no form, therefore we fear it, and because we are formless, we revere it. Thus we are slain.
Animewatcher
Avasta kiitokset Runtelle ^^
Vastaa Viestiin