Tsunade ja Sakura

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.
Yukiko
Rookie
Rookie
Viestit: 82
Liittynyt: To Heinä 29, 2004 20:08
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Yukiko »

Hum Hum, se on ainakin tullut selville, että Sakuralla riittää tietoa ja oppimiskykyä, hänen chakran hallintansahan oli myös huippua ja olen käsittänyt että hän on genjutsuissa(niissä joilla hallitaan mieltä) erittäin taitava. Tosin toiminta tilanteissa hän sensijaan uikuttaa jatkuvasti Saskea.

Tästä voisi vetää sen johtopäätösen, että Sakura osaa hyvin asioita, muttei kriisitilanteissa toimimista. Tähänhän sopisi parannustekniikat sikäli hyvin että niissä ei varsinaisesti taistella ketään vastaan ,vaan muiden puolesta. Tosin taisteleehan Kabuto, mutta hän käyttää "lääketiede-jutsuja" ei parannus-jutsuja, tai näin olen tämänkin käsittänyt.
<i>Curiosity killed the cat<br>but because of this curiosity<br>we got enough information <br>and <br>brought it back.</i>
Avatar
sanhosee
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 790
Liittynyt: To Touko 06, 2004 09:19
Paikkakunta: Right where you want me to be

Viesti Kirjoittaja sanhosee »

Kabuto tuntee lääketieteen niin hyvin, että käyttää sitä aseena. Parantajana Kabutokin on aloitellut.

Jos Sakura oppisikin Genjutsua? Sitten saataisiin Kakashin Legendary Sannín, joka nojaisi kovasti tiimityöhön, koska:

1) Naruto a.k.a. Taijutsu Specialist. Sillä staminalla ja Kage Bunshineilla kyllä kelpaisi. Eihän Narutolla edes ole kauheasti pitkänmatkan jutsuja, ellei gamabuntaa lueta pitäkänmatkan jutsuksi.

2) Sasuke a.k.a. Ninjutsu Specialist. Chakraa ja jutsuja riittää, ja jos vihu tulee lähelle/uhkaa Sakuraa, niin Sharingan on keksitty. Sasukella taas ei ole kauheasti lähietäisyyden jutsuja, chidoria lukuunottamatta.

3)Sakura a.k.a. Genjutsu Specialist. Tietoa riittää, ja kuulemma taitoa genjutsussakin. Sakuran hahmoluokaksi voitaisiin antaa genjutsu/healing. Eli Support-nin, auttelee Narutoa ja Sasukea jonkun matkan päästä...

Mielenkiintoista....
Kuva
Avatar
TDM
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1639
Liittynyt: Ti Heinä 20, 2004 00:13
Paikkakunta: Occupying an uncertain lavatory in Arborea

Viesti Kirjoittaja TDM »

SanHosee puhuu asiaa. Healing taito on enimmäkseen kirja peräistä toisin kuin kunaiden heitto ja Sakura oli luokan paras opiskelija.

eli oikastaan jos analisoimme hieman heidän taistelu tyylejään.

-Naruto toimii agressiivinen offencive-Jutsu/Taijutsu kombo taistelijana käyttäen Varjo klooneja pieksäessään vastustajaansa ja välistä saattaa heittää Kunain, shurikenin tai Rasenganin ja/tai hämäyttää vihulaista käyttäen taktisena hämäyksenä kloonejaan. Poikkeuksellisen suuri chakra ja stamina varanto auttaa tässä. unohtaa ei tietenkään saa summoning tekniikkaa.

-Sasuke toimii agressiivisena allround taistelijana joka käyttää kaikkea mitä varastosta löytyy koska toisin kuin Naruto hän ei unohtele perus tekniikoitaan eikä keskity pariin voimakkaaseen tekniikkaan. Tavallista vain hieman korkeampi chakra ja stamina varanto.

-Sakura toimii puolustavana illuusio spesialistina ilman mitään nimimerkki taitoa. Support-ninjaksi häntä ei oikein voi sanoa koska hän ei osaa parantaa, mutta olisi todella hyvä jos hän alkaisi opetella parannus tekniikoita. Normaali chakra varanto.


(huom! käytän 'jutsu':n tilalla sanaa tekniikka koska sitähän se sana tarkoittaa)
Älä anna muille tekosyytä inhota sinua
Mun anime lista. pistä paremmaks.
Avatar
kiko-chan
Super Mama
Super Mama
Viestit: 1478
Liittynyt: To Huhti 15, 2004 19:25
Paikkakunta: Gitaroo Planet
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kiko-chan »

Musta tuntuu että on jotenkin aateltu että Sakurasta tulee genjutsu-taitaja, mutta ei oo tullu missään vaiheessa sopivaa tilasuutta tehä siitä sellasta. Nyt sarja on venyny jo ties minne niin on aika paha enää mennä semmosta muodonmuutosta tekemään Sakuralle.

Sitä paitsi Uchihat tuntuu olevan jonkinmoisia genjutsu mastereitä. Mangekyou on genjutsu. Itachi teki counter genjutsua Kurenaille ja käytti myös genjutsua ohjatakseen sitä naista harhauttamaan Jiraiya siellä majatalossa. Jolloinka Sasuken pitäis olla se genjutsu-tyyppi.

Mutta jaa-ah. SanHoseen esittämä ajatus on realistisin joka tapauksessa. ^_^
Kuva
Vayu
Genin
Genin
Viestit: 163
Liittynyt: Ti Elo 24, 2004 09:42

Viesti Kirjoittaja Vayu »

<!--QuoteBegin-Yukiko+Aug 22 2004, 12:33 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Yukiko @ Aug 22 2004, 12:33 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->Tosin toiminta tilanteissa hän sensijaan uikuttaa jatkuvasti Saskea.

Tästä voisi vetää sen johtopäätösen, että Sakura osaa hyvin asioita, muttei kriisitilanteissa toimimista. [/quote]
Tosin toiminta tilanteissa hän sensijaan uikuttaa jatkuvasti Saskea.

Tästä voisi vetää sen johtopäätösen, että Sakura osaa hyvin asioita, muttei kriisitilanteissa toimimista.
Tästä tahtoisin vielä oikaista.

Vaikka Sakura melkein aina (lue: joka tappelussa) 'uikuttaa jatkuvasti Saskea', on turhan huono esimerkki vetää johtopäätökset sille, ettei neiti osaisi toimia kriisitilanteissa. Juuri kriisitilanteissahan Sakura toimii! Sehän on nähtykin. Chuunin kokeen toisessa osassa tyttö oli yksin, kun tiimiläiset matkasi jossain tajunnan toisella puolella ja otti itseään niskasta kiinni, taistellakseen. Eikös se ollut jo jonkin asteen kriisitilanne?
Ja Sasukea suojellessaan erästä hiekkamutaatiota vastaankin Sakura osoitti että toimii kriisitilanteessa.

Ne tappelut joissa Sakura ei siis ole muuta kun uikuttanut Saskea, ei ole ollut ilmeisen kriittisiä, tai Sakura on käsketty tekemään jotain muuta (Haku tappelu sillalla).

Ja jos Sakura oppisi vielä parantamisen taidon, se todellakin olisi mitä mielenkiintoisinta, koska tyttöhän on hemmetti fiksu! Ties mihin pystyisi.

Näin.
<img src='http://img.photobucket.com/albums/v456/ ... e/Vayu.gif' border='0' alt='user posted image' /><br>Kiitos ja kumarrus SanHoseelle yhteistyöstä. ^^
Minako
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 731
Liittynyt: Pe Syys 03, 2004 15:36
Paikkakunta: Espoo, Suomi

Viesti Kirjoittaja Minako »

Minulle ei koskaan ole sellaista ajatusta noussut päähän. Sakurasta tulisi kyllä varmaan taitava parantaja, mutta Tsunade opettamassa Sakuraa on vähän liian outo yhdistelmä minulle. Jotenkin he ovat liian erilaisia. Naruto on hieman Jiraiyamainen ja Sasuke Orochimarumainen, mutta Sakura ei muistuta Tsunadea paljoakaan. Mutta kenties Tsunade saattaisi opettaa Sakuraa, jos Hokage-töiltään ehtisi.
<img src='http://kotisivueditori.mtv3.fi/esikatse ... orange.jpg' border='0' alt='user posted image' />
Mestre
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 630
Liittynyt: Ma Syys 06, 2004 17:38
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Viesti Kirjoittaja Mestre »

<!--QuoteBegin-Minako+Sep 3 2004, 05:04 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Minako @ Sep 3 2004, 05:04 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Minulle ei koskaan ole sellaista ajatusta noussut päähän. Sakurasta tulisi kyllä varmaan taitava parantaja, mutta Tsunade opettamassa Sakuraa on vähän liian outo yhdistelmä minulle. Jotenkin he ovat liian erilaisia. Naruto on hieman Jiraiyamainen ja Sasuke Orochimarumainen, mutta Sakura ei muistuta Tsunadea paljoakaan. Mutta kenties Tsunade saattaisi opettaa Sakuraa, jos Hokage-töiltään ehtisi. [/quote]
Kyllähän Sakurallakin aika raivopäinen luonne ihan niinkuin Tsunadellakin, ainakin se hakkaa Narutoa koko aika.
Todellisuus on niille jotka ei pärjää WoWissa.
large
BANNED
BANNED
Viestit: 2246
Liittynyt: Su Helmi 29, 2004 14:44

Viesti Kirjoittaja large »

Uusimmassa jaksossa luki jotain että Tsunade on opettanut Sakuraa sillon ku Sakura nosti veneen maston joka paino varmaan 700 kiloo tjsp. *huokaa syvään* Mitäköhän Kishimoto sanoo tähän... se saa varmaan tuhansia viestejä siitä että tuleeko Sakurasta Tsunaden oppityttö. *huokaa lisää syvään*
pysy poissa s-tanan rasistipaska large! -Fredo
Kuva
Mestre
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 630
Liittynyt: Ma Syys 06, 2004 17:38
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Viesti Kirjoittaja Mestre »

<!--QuoteBegin-large+Oct 1 2004, 06:44 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (large @ Oct 1 2004, 06:44 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Uusimmassa jaksossa luki jotain että Tsunade on opettanut Sakuraa sillon ku Sakura nosti veneen maston joka paino varmaan 700 kiloo tjsp. *huokaa syvään* Mitäköhän Kishimoto sanoo tähän... se saa varmaan tuhansia viestejä siitä että tuleeko Sakurasta Tsunaden oppityttö. *huokaa lisää syvään* [/quote]
Ihmettelen että miten se on sitä Sakuraa treenannu jos siitä on tullu noin lyhyessä ajassa niin vahva että se jaksaa nostaa jotain 1000 kiloo painavan maston? Kai se on syöttäny sille jotain kasvhormooneja :D
Todellisuus on niille jotka ei pärjää WoWissa.
Avatar
puar
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
Viestit: 572
Liittynyt: Ke Loka 06, 2004 09:28
Paikkakunta: Kangasala

Viesti Kirjoittaja puar »

<!--QuoteBegin-JT2+Jul 14 2004, 10:47 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (JT2 @ Jul 14 2004, 10:47 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->Sillä, voihan olla mahdollista, että Haku todellakin "tappoi" Sasuken siellä sillalla ja Sakura paransi hänet huomaamattaan...  B)
[/quote]
Niin, minäkin veikkasin tuota kun luin sen chapterin...
<!--QuoteBegin-kiko-chan+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (kiko-chan)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->Ensinnäkin Sasuke selvisi siks että Haku ei tähdänny sen tärkeisin elimiin.
Toiseks, jopa Tsunade joutuu keskittymään kun se parantaa jota kuta. [/quote]
Tuo kumoaa yllä kerrotun teorian, mutta mitä jos *puar valmistautuu kertomaan huippu teoriansa*.
Mitä jos Sakuralla onkin niin uskomattomat parannusvoimat, että ei itsekään tiedä sitä ja vain pelkkä Sakuran kosketus jo parantaa. Ja siksi Sasuke parani.

<!--QuoteBegin-Mestre+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Mestre)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->Ihmettelen että miten se on sitä Sakuraa treenannu jos siitä on tullu noin lyhyessä ajassa niin vahva että se jaksaa nostaa jotain 1000 kiloo painavan maston? Kai se on syöttäny sille jotain kasvuhormooneja :D [/quote]
Hmm... Mistä sitä tietäisi vaikka parannus kykyä/taitoa voisi käyttää myös voimana ja Tsunade opetti Sakuralle sen taidon.
('o')
Avatar
Albino
ANBU Captain
ANBU Captain
Viestit: 1382
Liittynyt: Su Loka 17, 2004 13:12
Paikkakunta: Wonkan suklaatehdas
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Albino »

Yhdellä Naruton englannin kielisellä fani sivulla asiasta mainittiin..En tiedä kuinka luotettava tuo tieto on ,mutta siellä paljastettiin että Tsunadesta tulee Sakuran opettaja :o
Kuva
y.s.a.k Entinen Komori.
Avatar
Raikage
Chuunin
Chuunin
Viestit: 232
Liittynyt: To Syys 02, 2004 00:28
Paikkakunta: Valkeakoski
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Raikage »

Lueppa toi manga 236, niin siitä saa asiaan jo aika hyvin varmuutta...
Kuva
Kuva
Uchiha_kiba
Genin
Genin
Viestit: 154
Liittynyt: Ti Touko 11, 2004 20:51
Paikkakunta: Nihon

Viesti Kirjoittaja Uchiha_kiba »

Eikös tuo ole muka jo mangassa ollut tuo tieto (*ei itse tiedä*)? Siis, onhan noita kuvia missä on Sasuke ja käärme, Naruto ja sammakko JA Sakura ja etana! Eikös tuo ole aika varma merkki mitä tulee tapahtumaan?

Aika mielenkiintonen teoria tuo että Sakura olis parantanut Sasuken :o
This thrill... I love it!
Avatar
ReddiS
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 681
Liittynyt: To Joulu 09, 2004 20:34
Paikkakunta: East Side of Palokka

Viesti Kirjoittaja ReddiS »

Se on suorastaan itsestään selvää että näistä kolmesta tulee Kakashin oppilaiden opettajia (luulisin). Se tässä vain vituttaa että Kakashi menettää suoraan sanottuna roolinsa, ja tämä voi johtaa siihen että tekijä ajattelee "Kakashihan on tarpeeton tässä sarjassa, ehkä olisi aika sanoa Kakashille hei, hei." Ja sit Kakashi kuolee niin kuin Obito aikoinaan. Humps. Kuollu. Mutta tuskin näin käy.... Ei mitään syytä huolestua (luulisin). <_<
Kuva
Avatar
dark_end
Genin
Genin
Viestit: 136
Liittynyt: Su Loka 31, 2004 16:00
Paikkakunta: Hidden Leaf Village

Viesti Kirjoittaja dark_end »

No siis en usko et Kakashi täst sarjast mihikää häippäsee, minun mielestä se on melkein mahotonta. Ja se on aika jännä asia kun Sasukea opettaa Oro, Narutoa Jiraya ja Sakuraa Tsunade. Kaikilla huippu tason opettajat. mielenkiintoista tulee tulevaisuus olemaan.

Edit: Ja Sakura on omasta mielestäni kuin suoraan luotu healing ninjaksi, hänellä on "täydellinen" chakran hallinta kyky, jota siinä tarvitaan ja hän on hyvä opiskelija.
Vastaa Viestiin