Onko teillä kummia tapoja?

Juoni- ja älyvapaat keskustelut ja kyselyt
Vastaa Viestiin
Avatar
tiirikka
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 720
Liittynyt: Ti Syys 21, 2004 08:32
Paikkakunta: Turku (lakatkaa hihittämästä!)
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tiirikka »

Oukkidoukki, mä tässä vaan funtsasisin, et millasii kummii tapoi teilt, rakkaat vompattini, löytyy?

Kattokaas ku mä oon tälläne kummallisuus pesä. Esim. mä puhun jotai kummaa sekamurrekieltä. Mää viännän murteit sekasin enkä mä aina ees hokaa sitä. Välil on täydellist kirjakielt, välil tamperetta ja savoo. Ja Kyl määki Turust oon... Näin käy lähinnä sillon kun oon hermostunu tai on paljon ihmeisii kuulemas. Tai ku kimpaannun tai jotain. Muut ei kauheest siihe reagoi ku ne tottuu mut ku välil tulee hassu olo ku pajattaa jotain sekavaa.

Mä kerään roinaa. Tammenterhoja. Rautanauloja. Lasipulloja. Hassuja, epämääräisiä asioita. Ja purkkatatuointeja. emm... Pikku-poneja... Pokémon-kortteja, Warhammereita... "Pilalle" menneitä kavereiden piirroksia. Ja kiviä tottakai. Ja mä rakastan merkkaustusseja.

Mä myös vietän aikaani hullussa asennoissa. En tiiä miks.

Nää tulee ny ekaks mieleen... Täydennän jos tulee lisättävää.
Kuva
Joo, on se kiko-chanin mulle piirtämä kuva, oikein arvasitte. Tein sigen ja avan siitä itse. Ja olen livisihminen: tiirikka.livejournal.com
Älä klikkaile linkkejä, joista et tiedä mitään.
Avatar
Kiesma
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 816
Liittynyt: La Loka 02, 2004 18:16

Viesti Kirjoittaja Kiesma »

No jopas sattuki ku päivällä ajattelin tehdä tämmöstä topiccii, mutta olit minua nopeempi ^^

Minulla on tapana heitellä palloa seinään, kun olen koneella aina kun kone lataa jotain niin palloa heittelemään... Ja minähän nukun 2 tyynyn kanssa, mutta aamulla, kun herään niin toinen tyynyistä on usein lattialla :D ... tämmössii ihmeellisiä juttuja... :)
Avatar
grape
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 874
Liittynyt: Ti Kesä 01, 2004 16:53
Paikkakunta: Jyväskylä/ Riihimäki

Viesti Kirjoittaja grape »

Ensimmäisenä nyt tulee mieleen,että tykkään pyöritellä ja harjata hiuksiani hirveän paljon,varsinkin koneella ollessani.Melkein koko ajan olen tekemässä jonkinlaista nutturaa tms vaikkei siitä mitään tule.
Outoihin ja varsinkin pahoihin tapoihini kuuluu myös sormien ja varpaiden naksuttelu -_- olen yrittänyt päästä siitä eroon...pikkuhiljaa...

Minulla on varmasti vielä monia monia outoja tapoja joita välillä muistuu mieleen,mutta nyt kun yritän oikein miettiä en muista mitään...lisäämpä sitten kun muistuu.
Avatar
Kakashi Hatake
ANBU
ANBU
Viestit: 469
Liittynyt: Ke Heinä 28, 2004 16:45
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Kakashi Hatake »

<!--QuoteBegin-grape+Oct 23 2004, 06:42 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (grape @ Oct 23 2004, 06:42 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Outoihin ja varsinkin pahoihin tapoihini kuuluu myös sormien ja varpaiden naksuttelu -_- olen yrittänyt päästä siitä eroon...pikkuhiljaa... [/quote]
Hah sama vika :D Sen lisäksi pureskelen kynsiäni. Hyi hyi!
Niin ja koulussa nakerran aina kyniä XD
Minako
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 731
Liittynyt: Pe Syys 03, 2004 15:36
Paikkakunta: Espoo, Suomi

Viesti Kirjoittaja Minako »

No aina kun olen huoneessani piirtämässä tai tekemässä jotain pöytäni ääressä, potkin roskista, potkimiseni takia roskikseni onkin rikki. :D
Ja sitten lähes aina ennen syömistä, mutisin tavattoman hiljaa "itadakimasu", siis niin hiljaa, että sitä ei edes kuule. :P
<img src='http://kotisivueditori.mtv3.fi/esikatse ... orange.jpg' border='0' alt='user posted image' />
Avatar
TDM
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1639
Liittynyt: Ti Heinä 20, 2004 00:13
Paikkakunta: Occupying an uncertain lavatory in Arborea

Viesti Kirjoittaja TDM »

noh, orottelen aina kun jotain yllättävää tapahtuu. ja aina vähän väliä pysähdyn miettimään, kirjaimellisesti vaikka kadulla kävellessäni saatan unohtua ajattelemaan vaikkapa minkälaisen siirron minun olisi pitänyt tehdä viime kertaisessa shakki matsissa.
Älä anna muille tekosyytä inhota sinua
Mun anime lista. pistä paremmaks.
Avatar
LittleSamurai
Vasto Lorde
Vasto Lorde
Viestit: 3463
Liittynyt: Ma Elo 09, 2004 12:51
Paikkakunta: Igaalinen Gakure no Sato

Viesti Kirjoittaja LittleSamurai »

Hoen nykyään koko ajan "Atannee.." Jan Valentine-tyyliin (<--suuri idolini!! esikuvani!!) ja "En vuorovaikuta jnkn kanssa." Lisäksi vessasta pitää ehtiä pois ennen kuin kohina-ääni lakkaa. Ja sänkyyn on aina hypättä metrin päästä ettei se jokin, mikä siellä asustaakaan (kamala pölyhirviä, varmaan) kerkeä ottamaan minua nilkasta kiinni. Ja aina kun juo vettä ottaa täyden lasillisen vaikka tavitsisi vain puoli lasillista. Ja kaikkien hyvien kappaleitten mukana pitää laulaa, olitpa missä vaan.. ;) Se voi johtaa noloihin tilanteisiin.. Se naksuminenkin löytyy, ja minulle on selitetty että ne kenellä naksuu paikat on liikkuvat nivelet, siksi sitä nimitetään. Saan itse naksautettua sormet, varpaat, ranteet, nilkat, polvet, selän ja niskan. Ja lonkka naksuu joskus omia aikojaan.
Kuva Kuva
"Little "ai mitennii ihmiset luulee ettei mulla ole elämää" Samurai." ~ Mirhan suusta kuultua
Avatar
sanhosee
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 790
Liittynyt: To Touko 06, 2004 09:19
Paikkakunta: Right where you want me to be

Viesti Kirjoittaja sanhosee »

Minulle on tullut ikävä tapa nauraa niin, ettei ääntä pääse, mutta hytkyn aivan sietämättömästi. Ja kun jossain vaiheessa on sitten pakko ottaa happea ja nauraa vielä... voitte kuvitella kuinka typerä ääni siitä lähtee.

Jalkani naksuvat enemmän kuin laki määrää, jos se nyt voidaan laskea tavaksi.

Teen kotitehtävät (jos jaksan) heti, kun olen tullut kotiin. Tuntuu poikkeukselta valtavirrasta.

Koetan koko ajan tunkea hiuksiani korvien taakse, sitten ne taas tippuvat sieltä, sitten pistä ne taas sinne... huoh,
Kuva
Avatar
Angeli
Genin
Genin
Viestit: 195
Liittynyt: Ma Syys 20, 2004 16:34

Viesti Kirjoittaja Angeli »

Minulla on outo tapa rapsuttaa aina niskaa(tai ennemminkin kaulaa) toisella kädellä kun joku tulee kysymään minulta jotakin.

<!--QuoteBegin-SanHosee+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (SanHosee)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->Koetan koko ajan tunkea hiuksiani korvien taakse, sitten ne taas tippuvat sieltä, sitten pistä ne taas sinne... huoh, [/quote]
Niin minäkin. Se johtuu lähinnä siitä kun on vieläkin vähän lyhyet hiukset -_-.
Kuva
Kiitos signusta ja avasta Runte.
Avatar
Kiesma
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 816
Liittynyt: La Loka 02, 2004 18:16

Viesti Kirjoittaja Kiesma »

<!--QuoteBegin-SanHosee+Oct 24 2004, 09:08 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (SanHosee @ Oct 24 2004, 09:08 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Minulle on tullut ikävä tapa nauraa niin, ettei ääntä pääse, mutta hytkyn aivan sietämättömästi. Ja kun jossain vaiheessa on sitten pakko ottaa happea ja nauraa vielä... voitte kuvitella kuinka typerä ääni siitä lähtee.

[/quote]
Minulla on tuo sama vika :D Ei nyt tule muuta mieleen...
Avatar
Eternity
Genin
Genin
Viestit: 159
Liittynyt: To Syys 30, 2004 19:15

Viesti Kirjoittaja Eternity »

<!--QuoteBegin-grape+Oct 23 2004, 06:42 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (grape @ Oct 23 2004, 06:42 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Ensimmäisenä nyt tulee mieleen,että tykkään pyöritellä ja harjata hiuksiani hirveän paljon.Melkein koko ajan olen tekemässä jonkinlaista nutturaa tms vaikkei siitä mitään tule.
[/quote]
Heh, sama täällä. Väännän koko ajan mukamas jotain kampausten tyyppisiä, vaikka en osaa... ;)

Sitten keräilen kaikkea outoa... Olen suorastaan ylpeä limsatölkkikokoelmastani, johon olen vuosien ajan kerännyt kaikenlaisa tölkkejä matkoilta... :D (tätä voi sitten pitää paljastuksena, monille en ole kertonut kokoelmastani xD )
And forgive me nothing for I truly meant it all
Nova
Rookie
Rookie
Viestit: 69
Liittynyt: Pe Loka 22, 2004 14:29
Paikkakunta: Liperi. Piskuinen räkälä, jota et kartalta löydä.
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Nova »

Silloin kun minulla vielä oli pitkät hiukset minulla oli aina tapana puristaa niitä vasemmalla kädellä kun piirsin oikealla. Nyt siitä ei tule mitään, kun hiukset ovat niin kerpeleen lyhkäset :rolleyes:

Isosisko sanoo, että räävyn omituisesti...en ymmärrä lain... <_<

En ikinä, siis EN IKINÄ syö yhdessä perheen kanssa samassa pöydässä. Syön aina yksin. En tiedä miksi. Kai minä tykkään syödä yksin. Loikoilen aina olohuoneen sohvalla ja katselen muiden syömistä kunnes nämä häipyvät pöydästä ja itse syöksyn sinne.

Ruokapöydässä luen aina sarjakuvia. Suurimmaksi osaksi Roope-Setiä. En pysty syömään ilman, että edessäni on Roope-Setä sarjis xD

Sanon, että on ruuan vika, että se maistuu pahalle, eikä minun vika, että minä en tykkää siitä xD Se on yksi oudoimmista tavoistani!

Rakastan ponkkareiden kuminauhojen ulos repimistä, en tajua miksi, mutta joka kerta kun näen ponkkarin alan repiä kuminauhaa siitä irti xD

En pidä Darren Hayesistä, mutta tykkään silti Savage Gardenista xD

Eiköhän siinä ollut jo tarpeeksi... :rolleyes:
<img src='http://www.geocities.com/akito_chikara07/yohblue.jpg' border='0' alt='user posted image' />
Avatar
Eternity
Genin
Genin
Viestit: 159
Liittynyt: To Syys 30, 2004 19:15

Viesti Kirjoittaja Eternity »

<!--QuoteBegin-Nova+Oct 24 2004, 12:39 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Nova @ Oct 24 2004, 12:39 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->
Ruokapöydässä luen aina sarjakuvia.

[/quote]
Minunkin on aina pakko lukea jotain, kun syön. Jotenkin vain on tarve lukea samalla, vaikka sitten kunnallisvaalimainoksia! xD Juu, olen outo.
And forgive me nothing for I truly meant it all
Nova
Rookie
Rookie
Viestit: 69
Liittynyt: Pe Loka 22, 2004 14:29
Paikkakunta: Liperi. Piskuinen räkälä, jota et kartalta löydä.
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Nova »

Et sen oudompi kun me muutkaan xD Emme ole outoja vaan omalaatuisia!
<img src='http://www.geocities.com/akito_chikara07/yohblue.jpg' border='0' alt='user posted image' />
Avatar
Arska
ANBU Captain
ANBU Captain
Viestit: 1422
Liittynyt: Su Syys 26, 2004 02:51
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Arska »

<!--QuoteBegin-Eternity+Oct 24 2004, 12:46 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Eternity @ Oct 24 2004, 12:46 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> <!--QuoteBegin-Nova+Oct 24 2004, 12:39 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Nova @ Oct 24 2004, 12:39 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->
Ruokapöydässä luen aina sarjakuvia.

[/quote]
Minunkin on aina pakko lukea jotain, kun syön. Jotenkin vain on tarve lukea samalla, vaikka sitten kunnallisvaalimainoksia! xD Juu, olen outo. [/quote]
ei,se ei ole outoa,vaan se on täysin normaalia XD minulla on sama,siten luetaan vaikka maitopurkin kylkeä jos ei muuta tekstiä lähettyvillä ole...yleensä luen kuitenkin sarjiksia^^''

minulla on outo tapa ottaa samanlainen ilme kuin jonkin piirustuksen henkilöllä,jot a piirrän siilä hetkellä,sitten aina yllätän itseni irvistelemästä kauheasti...XD
Vastaa Viestiin