Aasian tsunami-onnettomuudesta

Yleinen keskustelu kaikenlaisista asioista.
Vastaa Viestiin
Avatar
Uzumaki naruto
BANNED
BANNED
Viestit: 821
Liittynyt: Pe Heinä 09, 2004 00:06
Paikkakunta: Leaf village
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Uzumaki naruto »

:( puhhuu Nonii nyt mä vietän tässä surua kaikiten kaa sekä naruton kaara
byhyy. :( kaikki tulkaa tähän topiciin vietämään mun kaa surun hetkeä poltakaa kynntilä ja viettäkää surua mitä tämä HIRVEÄ TULVA TOI MEILLE. Tää on hirveäätä



...(o)
__l__
l........l
l.......l
l.......l
l.......l
KATSO ALAS
Wolfram
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 654
Liittynyt: Ti Loka 19, 2004 17:33
Paikkakunta: Kurikka/Luopa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Wolfram »

sanokaa paskiaiseksi mutta nauroin <a href='http://img145.exs.cx/my.php?loc=img145ℑ=ruumiita4ft.jpg' target='_blank'>tälle</a> (k-18)

Varmaankin siitä tulvasta.
<img http://www.boomspeed.com/wolfram/1106195671200.jpg border='0' alt='user posted image' /><br>
Avatar
fredo
ANBU Captain
ANBU Captain
Viestit: 1253
Liittynyt: Ti Elo 31, 2004 00:32
Paikkakunta: Ajou university, Suwon, Etelä-Korea
Viesti:

Viesti Kirjoittaja fredo »

Dystpia - taitaa ne ~100k ihmistä ajatella sinusta aivan samalla tavalla.
ei siinä sinänsä muuten, muttakun tuomoinen vaikuttaa koko maailman asioihin.
nääs esim Finnair ja matkatoimistot ei saa niin paljoo rahaaaaa, joten ne irtisanoo porukkaa ja sit ........
entäs jos itse tai perheesi olisi ollut sattumalta tuola lomailemassa juuri silloin, mutta eihän se sua liikuttais, koska se sun perhees olis noiden 100K joukossa ja toisella puolella maailmaa.
Go Student Exchange http://www.gostudentexchange.com/ -Jouni Ahtiainen-
Pena
Oinin
Oinin
Viestit: 901
Liittynyt: To Maalis 18, 2004 01:07
Paikkakunta: Vantaa, Myyrmäki

Viesti Kirjoittaja Pena »

Odontinkin jo tällaista topiccia.

Onhan se joo, tosi kamalaa, että kaikki kuolee ja menettää asuntonsa yms. Mutta minkäs teet. Tietysti voit itse auttaa osallistumalla kaikenlaisiin keräyksiin yms, mutta ei sellaisella toiminnalla koskaan saada maiden varallisuutta takaisin. Luonnonmullistukset nyt vain ovat tälläisia, ne tulevat kun tulevat, eikä niitä tulemattomaksi saa. Tietysti joitain tuhoja voidaan ennaltaehkäistä, mutta ei kuitenkaan täydellisesti.

Nuo surmaluvut ovat kyllä jotain aivan ällistyttävää! Muutama päivä sitten, kun luvut olivat vielä ~6000, ajattelin että "onpas kauheaa, uskomattoman paljon tuhoa luonnonvoimat vielä nykypäivänäkin aiheuttavat!", mutta nyt kun luvut tosiaan ovat 100k:n tasoa, ja on ennustettu, että epäpuhtauksien mukanaan tuomat kulkutaudit voivat vielä jopa kaksinkertaistaa luvut, olen tyrmistynyt. Kyllä se luontoäitikin osaa välillä olla ankara!

Luulisi, että se jo riittäisi, että sadattuhannet menehtyvät tulvissa, muttta tilanne ei jää siihen: Maan elintaso tulee laskemaan todella roimasti uudelleenrakennuksien, korjauksien, sairaaloiden täyttymisen, ja etenkin turismin laskun takia. Viimeisintä kannattaisi mielestäni vahvasti ehkäistä tiedottamalla muihin maihin, että Thaimaaseen matkaaminen on aivan yhtä turvallista kuin ennenkin, maanjäristys oli sattuma. Turismi on kuitenkin yksi Thaimaan suurimmista, ellei jopa suurin tulonlähde, ja mikäli se hyytyy huomattavasti lähiaikaisten tapahtumien takia näkyy se koko maassa.

Eipä minulla tähän oikeen mitään muuta sanottavaa ole.

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'> <span style='color:red'> R.I.P </span></span>

<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> ps. En ole koskaan nähnyt näin paljon typoa topicin aloitusviestissä!</span>
"Don´t try to live so wise"
inofan87
Oinin
Oinin
Viestit: 962
Liittynyt: To Kesä 24, 2004 12:14
Paikkakunta: Outokumpu city, Finland

Viesti Kirjoittaja inofan87 »

Siellä Thaimaassa on nyt kuollut arviolta 86 000 ihmistä...

Mutta, näin luonto karsii pois liikoja...

Tiiä sit häntä, mikä teki just Thaimaasta liian... (Mielummin joku U.S.A.. <_< )

Surullistahan se on, mutta sellaista tapahtuu. On aina tapahtunut.

Surullisintahan tässä ovat ne lapset, jotka menettivät vanhempansa... minusta ainakin...

Kuka muistaa sen 1980-luvulla tapahtuneen Bangladeshin maanjäristyksen, jossa kuoli yli 300 000 ihmistä? Niin, ei varmaan monikaan. Median ansiosta tämäkin katastrofi pyörii uutisissa aikas pitkään vielä.
Omg O.o
Avatar
Nezumi
Academy Teacher
Academy Teacher
Viestit: 355
Liittynyt: To Syys 09, 2004 23:48
Paikkakunta: Lahdeksi kai tätä kutsutaan.

Viesti Kirjoittaja Nezumi »

<!--QuoteBegin-inofan87+Dec 30 2004, 12:02 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (inofan87 @ Dec 30 2004, 12:02 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Mutta, näin luonto karsii pois liikoja... [/quote]
Totta. Näinkin sen voi ajatella. Onhan siellä Thaimaassa paljon ihmisiä ja sen kautta myös ongelmiakin. Pysyisi ihmiskanta edes jotenkin kurissa. Ja kun maailma on niin paha paikkakin...

Tietenkin se on surullista, että ihmisiä kuolee, mutta näin se on mennyt ja aina tulee menemään. Ei sille mitään voi. Rauha heidän muistoilleen.
Come to the dark side, we have cookies
Avatar
Uzumaki naruto
BANNED
BANNED
Viestit: 821
Liittynyt: Pe Heinä 09, 2004 00:06
Paikkakunta: Leaf village
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Uzumaki naruto »

Mun kaverin perhe oli jäänyt eloon siellä mun kaveri oli ollut palmussa yksin ilman apinoita ja sen perhe oli merellä ja pääsy siihen sukellus laivaan.
Mä olen nyt niin ilonen että mun kaveri on elossa. :D
KATSO ALAS
Avatar
*GinGurifin*
Academy Teacher
Academy Teacher
Viestit: 316
Liittynyt: Ti Huhti 20, 2004 19:04
Paikkakunta: ... Lounaalta hyppäsin Kymeen ...

Viesti Kirjoittaja *GinGurifin* »

Surullisinta tässä koko tapahtumassa on lasten kohtalo :(. Olen katsellut noita sairaalalistoja ja kuolleiden listassa on paljon lapsia ;(. Niisk. Aion heti lahjoittaa rahaa SPR:lle, kunhan saan opintotukea. Edes pieni apu on hyvästä... Todella vaikeaa vieläkin uskoa, että tämmöinen on tapahtunut viisi päivää sitten. Näin sunnuntaina ensimmäisen uutisen tapahtuneesta, mutta silloin se tuntui kaukaiselta... Kaameinta tästä tekee, että vieläkin on paljon ulkomaalaisia hukassa. Eniten ruotsalaisia, jos olen oikein kuullut. Tästä katastrofista tekee kipeintä juuri se, että siellä on suomalaisia ja muita pohjoismaalaisia turisteja :(. Voimia omaisille! Toivottavasti turisteja löytyy lisää elossa jostain vuoristosta tai jostain muualta turvassa.... Koskaa ei tiedä....

Isosiskoni koulukaveri on/oli Thaimaassa matkoilla ja hän ei tiedä hänen kohtalostaan mitään tai saatikaan oliko hän edes tuhoalueella. Isosiskoni tiedossa on, että hänen lomansa olisi loppunut maanantaina tai tiistaina.

Toivottavasti hän ei ollut alueella...

Koko 2004 vuosi on ollut suurta tuhoa ja ahdistusta herättänyt vuosi... toivottavasti ensi vuonna ei tulisi mitään kauhean kamalia uutisia :(.
Kuva
**Z niin kuin Zabuza**
Avatar
Uzumaki naruto
BANNED
BANNED
Viestit: 821
Liittynyt: Pe Heinä 09, 2004 00:06
Paikkakunta: Leaf village
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Uzumaki naruto »

Sanoppa sä se yksi poika ja äiti oli joutunut aalon kaa merlelle siellä oli jääkaapeja ja sen sellaisia tavaroita ja kuoleita ja eläviä ihmisiä mutta siellä oli :( Nukkeja voisin sanoa :(:(:(:(
KATSO ALAS
Avatar
Nezumi
Academy Teacher
Academy Teacher
Viestit: 355
Liittynyt: To Syys 09, 2004 23:48
Paikkakunta: Lahdeksi kai tätä kutsutaan.

Viesti Kirjoittaja Nezumi »

Off-topic tähän väliin:

Uzumaki naruto, postauksesi hämmentävät minua. Kirjoitat hieman epäselvästi. Tajusin kyllä, mitä edellisessä viestissä yritit sanoa, paitsi tuo "Sanoppa sä se yksi poika ja äiti oli joutunut aalon kaa merlelle" ja jne. oli hieman outo kohta. Ongelmia itsensä ilmaisussa?
Come to the dark side, we have cookies
Avatar
grape
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 874
Liittynyt: Ti Kesä 01, 2004 16:53
Paikkakunta: Jyväskylä/ Riihimäki

Viesti Kirjoittaja grape »

Kauhea kauhea tapaus.Lehdissäkin on monta sivua juttua tapahtumista ja kertomuksia ihmisten kokemuksista.On se ihmeellistä lukea,miten jotkut ovat voineet selvitä niin ihmeen kaupalla...eniten minua ehkä hätkähdytti se,kun kuvattiin lentokoneesta Suomeen palanneita matkailijoita.En voi kuvitellakkaan miten helpottunut olo omaisilla mahtaa olla,kun näkivät läheisensä tulevan siitä koneesta.

Olen vain nyt niin onnellinen ettei kukaan minun tuttuni ollut tuolla päinkään,ja otan osaa kaikkien uhrien omaisten kärsimyksiin.Tällaista tapahtuu,harmi vaan,että tuo sattui noinkin suureen turistikohteeseen ja vielä tähän aikaan vuodesta. :unsure:

edit: Niin,ja Uzumaki Naruto,voisit lukaista nuo postauksesi useampaan kertaan ennenkuin lähetät....on aika rasittavaa lukea noinkin epäselvää tekstiä.
inofan87
Oinin
Oinin
Viestit: 962
Liittynyt: To Kesä 24, 2004 12:14
Paikkakunta: Outokumpu city, Finland

Viesti Kirjoittaja inofan87 »

Ei ole jumalaa... <_<

Mutta luonto tekee niinkuin parhaaksi näkee, ei tuo tapahtunut ollut mitään sattumaa.
Omg O.o
Avatar
Ninda
Academy Teacher
Academy Teacher
Viestit: 358
Liittynyt: Ti Elo 03, 2004 18:57
Paikkakunta: Äänekoski

Viesti Kirjoittaja Ninda »

<!--QuoteBegin-*GinGurifin*+Dec 30 2004, 12:27 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (*GinGurifin* @ Dec 30 2004, 12:27 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Koko 2004 vuosi on ollut suurta tuhoa ja ahdistusta herättänyt vuosi... toivottavasti ensi vuonna ei tulisi mitään kauhean kamalia uutisia :(. [/quote]
Kaiken "järjen" ja ennustusten mukaan joka ikinen seuraava vuosi on edellistä pahempi...

En tietenkään voi sanoa, mikä on totuus, mutta esimerkiksi maya-intiaanit (kirjoitetaanko se noin?) ennustivat maailmanlopun koittavan 24.12.2012... Hetkinen, nyt en ole kyllä ihan varma tuosta päivästä, mutta kuukausi on joulukuu... Toisaalta maailmanloppua on ennustettu jo satoja vuosia ja ottaen huomioon mayojen päihteiden käytön en menisi tavaroitani myymään tuon ennusteen perusteella (vaikka muuten heidän ajanlaskunsa ovat olleet erittäin tarkkoja...). Jokatapauksessa tilastot osoittavat, että viimeisen vuosisadan aikana maanjäristykset ja muut luonnonkatastrofit, sodat ja nälänhätä sekä ihmisten lukumäärä ovat räjähdysmäisesssä kasvussa. Vaikka en mitenkään erityisen kristillinen ole, niin jokainen noista (plus sitten kolmiyhteisestä Jumalasta kuulleiden ihmisten lukumäärä) ovat maailmanlopun tunnusmerkkejä... <_<

Ja edelleen painotan sitä, etten itse erityisemmin usko mihinkään ennustuksiin, mutta tilastot ovat aika selvät ja jos maailma jatkaa samaa rataa kuin tähänkin asti, niin odotan "innolla" tulevaisuutta...

Ja itse aiheeseen vielä lisäten, eniten huolestuttaa juuri paikallisten elämä. Turistit, jotka selvisivät, voivat kuitenkin palata kotimaahansa, mutta paikallisilla ei ole mitään jäljellä... Tietenkin lasten kohtalo surettaa myös... Nuo teidän kommentit "sellaista se on" ja "ei sille mitään mahda" kuulostavat aika hirveiltä. Jotenkin pelottaa se, että ihmiset (minä mukaan lukien) tälläisessa turvallisessa maassa kuten Suomi turtuvat jatkuviin katastrofi-uutisiin, eikä mikään enää tunnu missään... :unsure:
Kuva
inofan87
Oinin
Oinin
Viestit: 962
Liittynyt: To Kesä 24, 2004 12:14
Paikkakunta: Outokumpu city, Finland

Viesti Kirjoittaja inofan87 »

Ninda, sie käsität meidät väärin...

Tottakai ollaan kauhuissamme siitä tapahtuneesta, mutta TOSIASIA on, ettei sille mahda mitään...

Minä olen jo lahjoittanut sinne rahastoon rahaa... Ja toivon, ettei enempää kuolleita löytyisi paljoakaan...
Omg O.o
Avatar
sakura-chan
ANBU
ANBU
Viestit: 407
Liittynyt: Ke Huhti 07, 2004 14:30
Paikkakunta: Taivalkoski

Viesti Kirjoittaja sakura-chan »

Se oli kyllä tosi hirveetä....
onneksi siellä ei ollu ketään tuttuja....
tosin isovelin kaverin kaveri oli siellä eikä siitä oo kuulunu mittää.... :(
Kuva
Vastaa Viestiin