Bleach - yleinen mangakeskustelu

Keskustelua Bleach-mangasta
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
Viestit: 1937
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

Bleach - yleinen mangakeskustelu

Viesti Kirjoittaja charmander »

Postataanpas nyt tänne pitkästä aikaa, ja erotellaan nämä kaksi eri bleach -ketjua toisistaan kunnolla... Elikkäs manganlukijat, pistäkääpäs juttua vain, hiljaista on muuten. Animea seuraavien ja mangaa välttävien kannattaakin pysyä topicista erossa, muuten tulee varmasti melkoisia paljastuksia - sellaisia on nimittäin varmasti luvassa kun noita tapahtumia on niiiiiin runsaasti.

[spoilereita tästä eteenpäin]

Lukaisinpas juuri tuossa nuo rästiin jääneet raakaversiot ch184'sta, ch185'sta ja ch186'sta ja voi huh, kun nousi sarja TAAS yhden portaan ylöspäin - ihan maagisen hyvä. Paljon on taas tapahtunut ja mitä parasta, koko juoni ei tyssännyt Soul Societystä lähtemiseen.

Kirjoitan vielä spoilereihin tämän viestin, mutta jatkossa tässä ketjussa voi käydä ihan vapaasti spoileripelotonta keskustelua näin manganlukijoiden kesken. Animeketjuhan on sitten tuolla toisaalla, joten hushus sinne animen katsojat.

[spoiler]Ensinnäkin tuo Hirako, uusi mielenkiintoinen hahmo luokkatoveriksi, joka on ulkoasultaan kuin Last Exile'stä suoraan bylsitty "Dio". Fyysiseltä olemukseltaan hän on Ichigon tapaan hollowgami, jonkinsorttinen hybridi ihmisen ja hollow'n välillä... - mielenkiintoinen hahmo, jonka motiivina on varmasti hankkia Ichigo näiden Hollowgamien joukkoon, taisteluun seitereitä vastaan. Jännää on siis jatkossakin luvassa.

Toinen kiva jysäys ch186'sta on se, että Ichigon isä Isshin onkin sitten divisioona-kapteeni tai vähintään luutnantti-tason Shinigami, hihassa olevasta kapteeni-merkistä päätellen... Epäilinkin tosin että näin on, sillä ei Ichigo tuollaista lahjakkuutta peri aivan keneltä tahansa hahmolta. Tyylikkäästi hän onkin "salaa" Ichigoa sparrannutkin, kaikkine kikkoineen. Suuri pommi tämä kumminkin sarjassa on... Toivottavasti hänkin on aivan hemmetin vahva, kuten ichigokin.
Kiva täsmälleen vastaava homma (ch185) on myöskin tuo Ishidan isän mukaantulo, hänhän "kuulemma" oli koko touhua vastaan - kiva että totuus paljastui näin upeasti. Vielä coolimpi hahmo kuin Ishida, julmakin. Auts... [/spoiler]

[spoiler]Isshin Kurosaki as Shinigami[/spoiler]
Kuva

---

Niin, piti vielä sanomani että niille joille tuottaa ongelmia saada noihin raakaversiohin käännöksiä, niin täällä on... Rekkaamisenhan se toki sitten vaatiipi.

- http://www.kefi.org/forum/index.php?board=14.0
Viimeksi muokannut charmander, Ke Syys 06, 2006 15:55. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Avatar
Tonza
Academy Teacher
Academy Teacher
Viestit: 323
Liittynyt: To Syys 02, 2004 17:27

Viesti Kirjoittaja Tonza »

chauron kirjoitti:[spoiler] Ensinnäkin tuo Hirako, uusi mielenkiintoinen hahmo luokkatoveriksi, joka on ulkoasultaan kuin Last Exile'stä suoraan bylsitty "Dio". Fyysiseltä olemukseltaan hän on Ichigon tapaan hollowgami, jonkinsorttinen hybridi ihmisen ja hollow'n välillä... - mielenkiintoinen hahmo, jonka motiivina on varmasti hankkia Ichigo näiden Hollowgamien joukkoon, taisteluun seitereitä vastaan. Jännää on siis jatkossakin luvassa.

Toinen kiva jysäys ch186'sta on se, että Ichigon isä Isshin onkin sitten divisioona-kapteeni tai vähintään luutnantti-tason Shinigami, hihassa olevasta kapteeni-merkistä päätellen... Epäilinkin tosin että näin on, sillä ei Ichigo tuollaista lahjakkuutta peri aivan keneltä tahansa hahmolta. Tyylikkäästi hän onkin "salaa" Ichigoa sparrannutkin, kaikkine kikkoineen. Suuri pommi tämä kumminkin sarjassa on... Toivottavasti hänkin on aivan hemmetin vahva, kuten ichigokin.
Kiva täsmälleen vastaava homma (ch185) on myöskin tuo Ishidan isän mukaantulo, hänhän "kuulemma" oli koko touhua vastaan - kiva että totuus paljastui näin upeasti. Vielä coolimpi hahmo kuin Ishida, julmakin. Auts... [/spoiler][spoiler] Juu oli aika hyvät chaput nuo. Oli kuin halolla ois lyöty päähän kun vikalle sivulle pääsi tuossa 186:ssa. Hirakosta sen verran että kun lukasin jonkun ihme groupin kääntämän version niin jäi vähän epäselväksi mitä hän tarkoitti selittäessään Ichigolle sitä kuka hän on.

Ja tuosta Ichigon isästä on ollut eri foorumeilla vaikka minkämoisia teorioita. Tuo riepu näyttää kyllä kapteenin viitalta mutta... noh, saa nähdä minkälaisia yhteyksiä hänellä on Uraharaan ja kapteeneihin. [/spoiler]
KuvaKuva
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
Viestit: 1937
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja charmander »

Tonza kirjoitti:[spoiler]lla vaikka minkämoisia teorioita. Tuo riepu näyttää kyllä kapteenin viitalta mutta... noh, saa nähdä minkälaisia yhteyksiä hänellä on Uraharaan ja kapteeneihin. [/spoiler]


[spoiler]Oma veikkaus (puhdasta lottoahan ne tässä vaiheessa ovat vielä) on, että Uraharalla ja Isshinillä on todellakin yhteys. Molemmat ovat lienee karanneet tai karkoitettu samaan aikaan, ja molemmilla lienee näppinsä pelissä sen erikoishyvän gigain tekemisessä - taitavat jopa itse käyttää moisia. 12 divisioonan varakapteeni Uraharan aikaan ja kapteeni sen jälkeen..., mikäjottei... Tai sitten Neljännen divisioonan edellinen kapteeni / varakapteeni, kerta lääketiede on kunnossa. Tiedä sitten.

Itse touhun uskoisin menneen ehkä niin että ovat siis karkoitettu SS:stä ulos, ja ovat jääneet "maahan" asumaan tuollaisen erikoislaadukkaan ruumiin sisään. Mutta nyt kun salaliitto tapahtui (josta Urahara on varmasti tietoinen) , Urahara ja Isshin päättivät kääntää Isshinin takaisin Shinigamiksi (ainakin väliaikaisesti), esim. samaan tapaan kuin Ichigon.
Isshin "haistoi" sitten Grande Fisherin henkisen energian ja syöksyi tätä kohden, pelastamaan KonIchigoa sekä tietty antamaan tuolle paskiaiselle löylytyksen. Ja avoimesti GF:ää vastaan - täytyy olla kyllä todella voimakas heppu. .

ps. Tuo Ichimaru Gin on luultavasti varmarmasti jollain tapaa läheinen noille hybrideille, niin paljon noissa on samoja piirteitä. Suuret suut ja inhottavat ilmeet, kuten Ginillä.
[/spoiler]
Avatar
Tonza
Academy Teacher
Academy Teacher
Viestit: 323
Liittynyt: To Syys 02, 2004 17:27

Viesti Kirjoittaja Tonza »

Uusin chapu (187) on melko kova.

[spoiler] Isshin on tiennyt Konista jo pitkään ja täten varmaan Rukiastakin. Tämä taas asettaa kysymyksen että miksi Rukia ei ole huomannut Isshinin olevan Shinigami. Tai Ichigo. Noh, ainakin nyt on varmaa se että Isshin on kapteeneiden tasolla. Itse veikkaan että hän on joskus ollut kapteeni mutta ei ole sitä enään. Hieman harmittaa etten voi 3 viikkoon lukea mangaa koska lähden matkoille..... :( Noh on sitten 3 chapua oottamassa.[/spoiler]
KuvaKuva
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
Viestit: 1937
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja charmander »

Tonza kirjoitti:Uusin chapu (187) on melko kova.

[spoiler] Isshin on tiennyt Konista jo pitkään ja täten varmaan Rukiastakin. Tämä taas asettaa kysymyksen että miksi Rukia ei ole huomannut Isshinin olevan Shinigami. Tai Ichigo. Noh, ainakin nyt on varmaa se että Isshin on kapteeneiden tasolla. [/spoiler]


[spoiler] Todella pätevä henkilö osaa helposti kätkeä itsensä helposti muilta. Isshin on näemmä ERITTÄIN pätevä, kerta Karinkin taisi sanoa joskus että "isämme on on ainoa joka ei näe Hollow'ta... Shinigami hän jokatapauksessa on ja tuosta "viitasta" päätellen ihan kapteeni oikein. Katsopas tästä linkistä kuinka hänellä on kuin onkin päällään tuollainen kapteenin viitta: - http://img347.imageshack.us/img347/1162/021im.jpg. [/spoiler]

Tonza kirjoitti:[spoiler] Itse veikkaan että hän on joskus ollut kapteeni mutta ei ole sitä enään. [/spoiler]


[spoiler]Tässähän tulee kohta mieleen sellainenkin vaihtoehto, että Isshin on ykkösdivisioonan kapteeni, joka on tavallaan vastuussa "maan" johtamisesta, kun Yamamoto Genryuusai pitää huolen tuosta Soul Societystä. Tai sitten Isshin on se toinen 1 divisioonan kapteeni, jota ei olla vielä esitelty mutta on kuulemma olemassa.

--

Saapa muuten nähdä, millä tapaa Tatsuki saadaan vielä mahdutettua sarjaan mukaan. Hänestähän tulee varmasti jotain, kerta tarkoituksellisesti näytettiin hänen näkevän Ichigon Shinigamina. Ja varmasti vielä Karin (ja miksei Yuzukin) kehittää itselleen jonkinsorttiset voimat, se on varmaa.

Toivottavasti ei mennä 'yli' näiden uusien hahmojen kanssa, menee kohta melkoiseksi sillisalaatiksi kun noita hahmoja on kohta enemmän kuin narutossa. Noh, tuskin menee. [/spoiler]

Oli kyllä mahtichapu taas.

CH186 - Cleaned Version:
- http://stalyn.impurity.org/%5b2005-33%5 ... No.187.zip -

Käännös:
- http://www.kefi.org/forum/index.php?topic=275.0 -
Avatar
PuriPuri
Chuunin
Chuunin
Viestit: 224
Liittynyt: To Huhti 29, 2004 16:48

Viesti Kirjoittaja PuriPuri »

*
Viimeksi muokannut PuriPuri, Su Helmi 10, 2008 11:40. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia

Viesti Kirjoittaja Jokke-pappa »

Sehän oli vekotin jolla pystyy muuttamaan hollow'n shinigamiksi ja päinvastoin. Toisaalta en ole ihan varma tuleeko muutoksesta täydellinen hollow->shinigami/shinigami->hollow vai muuttaako se hollow'n tai shinigamin hollowgamiksi. Jotenkin noin se kuitenkin menee.

Miksi muuten porukka laittaa täällä kaiken spoilereihin. Niistähän on jo topikissakin varoitettu. Jos tulee mangaosioon keskustelemaan, luulisi että tapahtumat ovat hyvin hallussa. Eipä tuosta kuitenkaan ole mitään haittaa, korkeintaan joutuu tekemään vähän enemmän hommaa lukeakseen tekstit.

edit: Noniin nyt pääsee taas töiden lomassa kirjoittelemaan.
chauron kirjoitti:Toinen kiva jysäys ch186'sta on se, että Ichigon isä Isshin onkin sitten divisioona-kapteeni tai vähintään luutnantti-tason Shinigami, hihassa olevasta kapteeni-merkistä päätellen

Tai sitten tuo on vain samanlainen merkki kuin minkä Ichigo sai Soul Societysta mukaansa.
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
Viestit: 1937
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja charmander »

Gebric kirjoitti:Miksi muuten porukka laittaa täällä kaiken spoilereihin. Niistähän on jo topikissakin varoitettu. Jos tulee mangaosioon keskustelemaan, luulisi että tapahtumat ovat hyvin hallussa.


Näinhän se on. Tuli vain laitettua vielä spoilereina ettei vain vahingossakaan menisi joidenkin animenkatsojien kuuleviin korviin moiset paljastukset - ovat nimittäin sarjan kannalta todella isoja.

Jatkossa ilman ;)

Gebric kirjoitti:
chauron kirjoitti:Toinen kiva jysäys ch186'sta on se, että Ichigon isä Isshin onkin sitten divisioona-kapteeni tai vähintään luutnantti-tason Shinigami, hihassa olevasta kapteeni-merkistä päätellen

Tai sitten tuo on vain samanlainen merkki kuin minkä Ichigo sai Soul Societysta mukaansa.


Ichigon isä kantaa mukanaan selässään "haoria", eli sitä kuuluisaa kapteenin viittaa - tämä ei voi viitata mihinkään muuhun kuin kapteeniuteen, ei edes varakapteeniuteen..
Toisaalta, selässä taas ei ole minkäänlaista divisioonan numeroa, joka taas viittaisi siihen että Isshin on vanhankannan "old school" Shinigami, ajalta jolloin Gotei 13'sta ei vielä ollut (eli 13'sta divisioonaa). Tällöin viitta on annettu osoituksena erittäin suuresta voimasta ja kunnioituksesta, eikä diviisionansa johtajille koska divisioonia ei vielä ollut.

Tämä siis 20 vuotta ennen nykytapahtumia, kun Isshin, Urahara, Yoruichi (vapaaehtoisesti) plus näemmä useat muutkin (toistaiseksi tuntemattomat) shinigamit joutuivat karkoitetuksi Seitereistä.
1:n divisioonan kapteeni Yamamoto Genryuusai Shigekuni muodosti sitten tämän jälkeen Gotei 13'n pitämään yllä rautaista kuria vastaavien tapahtumien estämiseksi.
Uusin chapter vihjaakin näitä "lainsuojattomia" shinigameja olevan hieman enempi kuin on pelkkä Urahara... Ohessa quote uusimmasta chapusta.

Isshin: "Vaizards."

Isshin: Outlaw ex-Shinigami group that uses forbidden techniques
Isshin: to get Hollow's ability.
Isshin: Nobody knows their whereabouts nor ideas.
Isshin: Utterly troublesome.


Toki mahdollista on myöskin sellainen seikka, että Isshin on jonkin ei-divisioonallisen joukon johtaja, esim. Onmitsu Kidou'n. Tosin tämän yksikön kapteeni oli käsittääkseni Yoruichi, joten se sulkee osaltaan tämän vaihtoehdon pois.... eikä Isshin muutenkaan mikään kissamainen vakooja ollut.

Tämä kaikki siis ilman uusimman chapun (188) lukemista, mielipide saattaa muuttua sen jälkeen.

PuriPuri kirjoitti:Tuota, minulle ei oikein selvinnyt mikä se juttu minkä Aizen otti Rukiasta oli?


Hougyoku tai Hou Gyoku , kummin haluat sen kirjoittaa. Molemmat tarkoittavat samaa, jälkimmäinen on sen 'kirjallisempi muoto'. Gebric kertoikin jo mikäs laite se onkaan...

Urahara piilotti tämän esineen Rukiaan, koska hän yritti muuttaa hänet täysin ihmiseksi erään kielletyn gigainsa avulla joka pystyi muuttamaan Shinigamin tavalliseksi kuolevaisesi - ja päinvastoin (käsittääkseni). Gigai kykeni lisäksi kätkemään "Spiritual Pressuren" täysin, jolloin hahmo (Urahara, Isshin, Rukia) kykeni katoamaan täysin normaalien ihmisten joukkoon.
Tämä keksintö vaaransi koko Seiterein tulevaisuuden, joten Urahara karkoitettiin pois.

Ja miksi Rukian sielun sisään? Aivan siksi, koska Soul Society ei ikikuuna päivänä löytäisi tuota Hougyokua, jos se ihmissielun sisään kätkettäisiin...
Aizen kumminkin oli jostain syystä tietoinen Rukian salaisuudesta ja määräsi hänelle kuolemantuomion - päästäkseen lähietäisyydelle Rukian kanssa. Ja kun tämä tapahtui, otti Aizen kojeen itselleen, taivas aukesi ja helvetti pääsi valloilleen sekä hemmot pakenivat pois Seitereistä. Tehtävä suoritettu.

Tiedoksi vielä että Rukia luuli Uraharan antavan hänelle aivan tavallisen standardin Gigain, eikä mitään supererikoista. Rukia oli samoin käsittääkseni tietämätön tästä koko piilotusoperaatiosta.
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia

Viesti Kirjoittaja Jokke-pappa »

chauron kirjoitti:Tämä keksintö vaaransi koko Seiterein tulevaisuuden

[pilknus]Seireitei[/pilknus]
Niin, tulipas tässä mieleen että alun jälkeen ei juurikaan ole ollut mitään merkitystä sillä minkä kokoinen zanpakutou on normaalissa muodossaan. Alussahan rukia painotti henkilön zanpakutoun olevan juuri niin suuri kuin hänen reiatsunsakin on. Tämä "sääntö" unohtui jo siinä vaiheessa kun Ichimaru Gin tuli mukaan kuvioihin. Hänen zanpakutounsahan on vain wakizashin kokoinen. Kuitenkin hän on arvoltaan kapteeni, joten luulisi hänen omistavan vähän isomman zanpakutoun. Eivätkä muidenkaan kapteenien zanpakutout ole kooltaan poikenneet tavallisista rivi-shinigameista.
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia

Viesti Kirjoittaja Jokke-pappa »

Anteeksi tuplaposti mutta täytyi saada tätä nostettua.

Eli chapter 189 on ilmestynyt M7:n toimesta ja löytyy seuraavista:
Mirror 1
Mirror 2
Mirror 3
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
Tonza
Academy Teacher
Academy Teacher
Viestit: 323
Liittynyt: To Syys 02, 2004 17:27

Viesti Kirjoittaja Tonza »

Noni eli uusin chapu (191) on tullut M7:ltä.

[spoiler]Olipas hyvä chapu. Eniten yllätti näiden Arankarujen vahvuus. Ja nyt kai varmistui että Vaizardit eivät ole Aizenin käskyläisiä? Kun veikkaan että Arankarut tulivat Ichigon perään... Noh, ensi chapu on varmasti taas hyvä. [/spoiler]
KuvaKuva
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
Viestit: 1937
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja charmander »

Tonza kirjoitti:Noni eli uusin chapu (191) on tullut M7:ltä


Jeps... Itse tykkään enemmän nykyään näistä Silhouetten töistä, tiedä sitten miksi. Sen saa tästä jos haluaa...

http://bleachforums.com/showthread.php?t=6765

---

Aika raju oli kyllä, Chadiltä lähti käsi noinkin helposti... aika petoja näyttävät olevan. Se isompi näytti imaisevan nuo kaikki ihmiset kuoliaaksi ihan kuin vain mehupillillä olisi imaissut -__-

Toivottavasti ei Inoue pääse kuolemaan tai edes vahingoittumaan että pääsisi korjaamaan tuon Chadin käden kuntoon (niin kuin Jidanboun aiemmin). Ichigo, Vaizardit ja/tai muut Shinigamit (Byakuya, Hitsugaya ja Renji) tai vaikka Isshin, Yoruichi ja Urahara joukkoineen saisi hoitaa nuo kaksi pois päiväjärjestyksestä.

Tai edes toivottavasti Tatsuki kehittää nyt jostain tyhjästä voimat itselleen ja estää Inouen vahingoittumisen, kerta Orihimeä ei saa hakata. >_>
Avatar
batanga
Oinin
Oinin
Viestit: 913
Liittynyt: Su Huhti 10, 2005 20:24
Paikkakunta: Mikkeli

Viesti Kirjoittaja batanga »

Kyllä tosissaan oli hyvä chapteri. Siistin näköne tuo pienempi noista uusista hemmoista. Chad voisi oikeastaan ihan hyvin kuolla kohta; en oo ikinä tykänny siitä.
Haista paska! Saatanan rasisti kusipää! -EroSennin
Kuva
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia

Viesti Kirjoittaja Jokke-pappa »

Olen itsekin yllättynyt kuinka hyväksi Kubo on saanut tehtyä nämä Karakuraan sijoittuvat tapahtumat. Itse veikkaan että Soul Societysta tulee muutama kapteeni/varakapteeni sekä elävien maailman kolmikko auttamaan Ichigoa tämän uuden uhan kanssa. Toivottavasti Urahara tulee ainakin mukaan, sillä olen pitkään odottanut näkeväni hänen ban kainsa.
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
Viestit: 1937
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja charmander »

Batanga kirjoitti:Chad voisi oikeastaan ihan hyvin kuolla kohta; en oo ikinä tykänny siitä.


Näh, ei se mihinkään pääse kuolemaan, niin keskeinen hahmo se on. Ja ainakin minun makuun ainakin, ihan mainio hahmo, ainakin Ishidaa parempi.

Toivottavasti se kehittää nyt tuon loukkautumisen jälkeen itselleen koko kehon ympäröivän Gundamin.
Vastaa Viestiin