Turhimmista Turhimmat Topicit.

Löytyykö jotain ehdotettavaa? Kehuttavaa? Moitittavaa? Tänne.
Avatar
SePetus
Jounin
Jounin
Viestit: 1085
Liittynyt: Ti Loka 12, 2004 18:41
Paikkakunta: LPR

Turhimmista Turhimmat Topicit.

Viesti Kirjoittaja SePetus »

Eli TTT okei teidän kaikkien rakastama ja kaivattu Maya topiccien tekemisen mestari tekee jälleen kerran yhden uuden ja turhan topicin ja ei ole mitenkään ihmeellistä jos nämä niin sanotut moderaattorit sulkevat tämän topicin.

Noniin tämän niin sanotun Topicin tarkoitus on että te hyvät käyttäjät etsitte ja kaivatte kaikkein turhimmat ja huonoimmat topicit tältä foorumilta ja tietenkin keskustelette niistä jotta tästäkin olisi jonkinlaista turhaa postaus apua.

Minä sanon suoraan mielipiteeni minun mielestäni tällä Foorumilla on turhia topicceja prosentteina 79% suunnilleen....
Ja joitakin kirjoitus virheitä ja sanojen väärin käyttöä kyllä löytyy joten älkää olko yhtään ihmeissänne.....
ja älkää ottako tuota alkua aivan tosissanne.....mutta kyllä osa siitä on totta.
ja kuten aina en jaksa selailla näitä lukemattomia sivuja topicceja etsiessäni yhtä samanlaista topiccia... syyttäkää vain sitten minua.
Kuva
Avatar
circol
Keiji-san
Keiji-san
Viestit: 1184
Liittynyt: Ke Tammi 26, 2005 19:29
Paikkakunta: Quakenet & Ircnet

Viesti Kirjoittaja circol »

Sakura92 nimisen käyttäjän topikit tähän mennessä ainakin ovat olleet niin turhia ja ajettelemattomia. Jos haluaa sanoa mielipiteitään Naruton hahmoista niin sanokoon ne sen hahmon omassa topikissaan(jos löytyy, ja Sakura92 tapauksissa on löytynyt) eikä tee mielipiteelleen omaa topikkia, koska semmoinen on ärsyttävää, turhaa ja ihan vatipäistä touhua. Onneksi moderaattorit ovat sulkeneet topikit ja huomauttaneet asiasta.
Kuva
Avatar
SePetus
Jounin
Jounin
Viestit: 1085
Liittynyt: Ti Loka 12, 2004 18:41
Paikkakunta: LPR

Viesti Kirjoittaja SePetus »

jep jep nytku mäki aloin miettii niin löysin yhen tosi turhan topicin nimittäin tämä TTT topicci ei vois olla turhempaa....
Kuva
Avatar
Mikkey
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1518
Liittynyt: Su Helmi 13, 2005 22:02

Viesti Kirjoittaja Mikkey »

Joo minäkin huomasin että Sakura92 ei paljoa mieti.
kabutontyttöfrendi tekee/teki paljon topicceja jotka olivat kyseenalaisia siinä mielessä olivatko ne turhia.

Olen itsekin kyllä tehnyt muutaman topicin jotka olivat aika turhia
Kuva
Avatar
Machi
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 631
Liittynyt: Ti Kesä 14, 2005 12:39

Viesti Kirjoittaja Machi »

Hahahaahaaa! :p Minäpaskaaivo isken jälleen! Myönnän, että tein turhia..<_< Ja varmaan kaikki ajattelevat aivan samaa. Ja varmaan koko foorumin oleilijat..En ole viitsinyt katsoa ketä teki turhia topicceja. Ei kiinosta..Onhan tää aika turha, mut mun milestä ihan kiwa:D

Okei, turha..>___>
Viimeksi muokannut Machi, La Syys 03, 2005 15:40. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kuva
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
Viestit: 4119
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Runte »

Meitsi on huomannu pari kertaa tuolla anime puolella, että sama topicci on tehty 2 kertaan.. Toinen on sillon totta kai turha. Oon myös huomannu kaikki, mitä tähän mennessä on sanottu ja vähän lissäkin, mutta niitä kaikkia ei ny tarvii luokitella..
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Rina
Oinin
Oinin
Viestit: 915
Liittynyt: Ma Tammi 03, 2005 15:23
Paikkakunta: OKU
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rina »

onhan Sakura92 topiikit turhia. Mutta yleensä tämän foorumin käyttäjät ovat niin pikkumaisia et se on karkottanut minun kiinnostukseni koko tähän p***apaikkaan.

Jopa deviantin riitely topiikit ovat mielenkiintoisempia.

yks haille jos minut bannatan koko tästä paikasta.
Itachi: You must F*CK your closest friend to awaken the same mangekyou sharigan as me...
HAHAHA!!!! That would make Sasuke homo-erotic.
Avatar
Moonlight Slave
Academy Teacher
Academy Teacher
Viestit: 312
Liittynyt: Ti Kesä 14, 2005 14:32
Paikkakunta: Sateenkaaren tuolla puolen...

Viesti Kirjoittaja Moonlight Slave »

Koko TTT-topicin sisällöksi tarvittaisiin vain yksi ainoa nicci: Moonlight Slave.

Lyhyesti ja ytimekkäästi.
Kuva
Mitä vittua MINÄ sille voin?!
Avatar
.Yoshimi.
Oinin
Oinin
Viestit: 946
Liittynyt: Ma Heinä 05, 2004 16:08
Paikkakunta: Valkeakoski

hee

Viesti Kirjoittaja .Yoshimi. »

Pakko myöntää että minun topiccini ovat olleet aika turhia ^^;
Ehkä jos voisi asettaa jonkun toiminnon että sitten kun on niin ja niin monta postia niin sitten vasta voi tehä omia topicceja. Tai sitten että adminit antavat erikseen luvan joillekin ketkä voivat tehdä topicceja. Tosin siinä tulisi paljon työtä kun tällä foorumilla on kuitenkin aika monta käyttäjää.. :/
Rina: Jos kerran jaksat valittaa etkä välitä yhtään jos sinut bannataan niin miksi et lähde itse sitten suoraan? Kukaan ei pakota sinua käymään täällä.. Ei millään pahalla siis, mutta ei hyvälläkään. Ärsyttää vain kun valittaa tuollaisesta..
En väitä ettenkö itsekin olisi joskus tyhmistä asioista valittanut, mutta enpä nykyään kauheasti.
Kuva
Naruto.Fiin puolella Yena ^.~
Avatar
kiko-chan
Super Mama
Super Mama
Viestit: 1478
Liittynyt: To Huhti 15, 2004 19:25
Paikkakunta: Gitaroo Planet
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kiko-chan »

Jos en tuntisi Mayaa paremmin niin syyttäisin häntä trollauksesta, mutta tiedän että hän teki tämän ihan hyvää tahtoaan. Ihan sama, tämä topic tässä on täyttä turhuutta ja poistaisin sen heti ellen haluaisi vääntää ihmisille yhtä pientä, pikkaraista pointtia jonka kaikki ovat tuntuneet unohtavan.

Jotta ymmärtäisitte minua (paremmin(ehkäpä)), tässä pari asiaa ensin:

1) Olen naruto.fi/board-elämäni aikana nähnyt monenmoista asiaa; trollausta (Large aka Lallero, Dystopia, Kakkapää ym.), häiriköintiä(edelliset nickit), nickien pöllimistä(Mestre), "kico-chan on homo"-threadeja(Mestre ja se vähemmän mieleen jäänyt pelle), kiistelyä siitä tulisiko täällä käyttää kirjakieltä(SanHosee), keskustelua homoudesta(frosti, Uchiha_Kiba, moni moni moni moni muu mukaanlukien minä), hauskaa vitsailua(Vainoharha ym. ym. ym.), asiallista tupakointiin liittyvää juttua(Presenter ym.), mielettömän älykkäitä ihmisiä ikäisikseen(Ear, Ninda, SanHosee, Sayuri ym.(vannon että olin älykääpiö samassa iässä kuin missä te nyt olette)), älykkäitä ihmisiä(chauron, purplecow, TeWuicah ym.), kivoja ihmisiä(Jusper, LittleSamurai, Vainoharha, frosti&Yozo(njähnjäh taas &), Setzer), ei-ihan-toivottomia tapauksia(Runte, Sakura88), päähänjäänyttä kansaa(Atesan, Jollu13, yoonasu, Stroemsh, Sbetsho, circol, Rina, Maya, Moonlight Slave, Kabuton tyttöfrendi, sojo, LordChaos/Ninja, Lortitaro jne.), Espy(ihan oma kategoria tämän foorumin kivoimmalle postaajalle ;D), modeporukkaa, Naruto-keskustelua, Naruto-spekulaatioita, yleistä keskustelua, manga-keskustelua, anime-keskustelua, fan-fic-keskustelua, musiikkikeskustelua, englanninkielistä keskustelua(muistatko frosti? xD) ja sitä rataa (kumpaankin suuntaan) tähän päivään ja hamaan naruto.fin pystytykseen asti...

Mikä oli pointtini?
Maya kirjoitti:Minä sanon suoraan mielipiteeni minun mielestäni tällä Foorumilla on turhia topicceja prosentteina 79% suunnilleen...
<--- sanoisin että noin 79% tuosta lauseesta on sontaa. Kyllä! Tämä foorumi on nyt huonossa jamassa, eikä sitä käy kieltäminen. Mutta EI! Tämä foorumi ei ole 79% turhaa sontaa mitä ei olisi koskaan pitänyt suoltaa ulos (anteeksi kielenkäyttöni). Lallero viittaa usein posteissaan foorumin kulta-aikaan. Halusin aikanaan uskoa että semmoista ei ole olemassa, vaan täytyy alkaa myöntää että sellainen oli... kauan sitten.

Pointti yksi rautalankaversiona: Oot nii ko nii väärässä, Maya. :PPP

2) Voisin copy-pasteta ykköspointin asiat tähän, mutta sitten ihmiset saattaisivat pitää tätä liian pitkänä postina ja viis veisata sanottavani. Joten *leikisti copy-pasteaa "Olen naruto.fi/board-elämäni aikana nähnyt...."*

Mikä oli pointtini?
"A little more conversation, a little more action, please"
----------
by: narutopoi123
Posted: 11 Oceano 1986 12:00 pm -- Post subject: Mikä planeetta tämä on?
Nii et niin ku me eletään maassa eiks vaan? Niin ku mut miks oli joskus semmonen telkkusarja ku Kolmas kivi auringosta? Eiks siin sanottu et me eletänä Telluksel? mut sit jossain anime-leffaassa ko toi Taistelu maasta ni meijän maa on ni ku Terra?! et mikäs se meijän planeetta niin ku on?

reply by: saskegal456
Posted: 11 Oceano 1986 12:01 pm -- Post subject: Mikä planeetta tämä on?
Ooks vähä tyhmä!??! siis tää on varmaan niin ko turhin topic niin ko ikinä. pistä tämmöset pienii kysymyskiin!!!!

reply by: sakebunshinnojutsu
Posted: 11 Oceano 1986 12:02 pm -- Post subject: Mikä planeetta tämä on?
nii, oot vissii uus täällä.

reply by: sakebunshinnojutsu2
Posted: 11 Oceano 1986 12:03 pm -- Post subject: Mikä planeetta tämä on?
just nii, mee postaamaan pieniin kysymyksiin tänne näin

reply by: Trollystopia
Posted: 11 Oceano 1986 12:04 pm -- Post subject: Mikä planeetta tämä on?
e
------------
Näyttääkö tämä teidän mielestänne keskustelulta...? ^^' Ei minustakaan. Hyvä tässä on saarnata kun en itsekään paljoa tee, mutta kuten Rina sanoi, käyttäjät täällä ovat hirveän pikkumaisia.

Me moderaattorit toimimme kyllä kun näemme vääryyksiä, mutta eikö ole liikaa vaadittua kahdesta kolmeen ihmiseltä että kaikki korjataan minuutilla kun asia on tapahtunut? <--- Tämä saattaa tietysti olla juuri se syy siihen miksi kaikki kehottavat postaamaan typeriä kysymyksi pieniin kysymyksiin. Mutta, eikö se ole meidän tehtävä?

Tullessani foorumeille kauan sitten, jouduin itse ymmärtämään että moderaattorit poistavat keskusteluja, eivät käyttäjät (ja siitä alkoi eeppinen seikkailu kikon peasanttiydestä moderaattoriksi). Jos tunnette olevanne päteviä moderaattorin hommaan, kysykää by all means Fadorilta (tai vaikkapa ensin minulta tai chauronilta suosituksia tms.)

Rautalankaversio pointista 2: "Do your job!" - Spiderman, Marvel Super Heroes vs Street Fighter

3) Tässä kohtaa postia minulle soitettiin, juutuin keskustelemaan reitittävistä ja siltaavista yhteyksistä ircissä, piti syödä nälkään joten kadotin täysin ideani... Mitähän hittoa minun piti sanoa? :S Valitan, this here mate is going to do some homework...
Jyamataa!! Kuva
Kuva
Wolfram
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 654
Liittynyt: Ti Loka 19, 2004 17:33
Paikkakunta: Kurikka/Luopa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Wolfram »

en tajua mikä tämän threadin idea on kun on pikkasen kiire (asiakirjapaskan tunti) mutta mielestäni on hyvin mielenkiintoista tehdä thread turhille threadeille, tosin tämä vain vähentää niitä idioottimaisia topiceja ja niiden syntyä, toivottavasti modet ahkerasti poistelevat turhia topiceja joita en rupea nimeämään. :wink:

Edit. Mihinkäs ryhmään minä kuuluisin? :roll:
<img http://www.boomspeed.com/wolfram/1106195671200.jpg border='0' alt='user posted image' /><br>
Avatar
Kyu
ANBU
ANBU
Viestit: 461
Liittynyt: To Huhti 14, 2005 16:51

Viesti Kirjoittaja Kyu »

topic on turha ja siinä haukutaan turhiksi jonkun tekemiä topiceja.. silloin hän näki se oikeana.. ei sitä solvata tarvitse..
Kuva
Avatar
Michiko
Genin
Genin
Viestit: 123
Liittynyt: Ma Kesä 27, 2005 17:22

Viesti Kirjoittaja Michiko »

En ala laittamaan tähän "turhinta topicia", kyllähän niitä riittä, mutta tämän verran haluaisi sanoa: edes 21 % on mielestäni ihan hyvä luku. Näiltä sivuilta kuitenkin löytyy hyviä ohjeita niin piirtämiseen kuin latailuun, hyviäkin ficcejä, kuvia, vaikka mitä... ja jos tulee ongelma eteen voi kysyä neuvoja olipa aihe mikä tahansa. Joten olen valmis kahlailemaan huonojakin sivuja läpi löytääkseni pienä helmiä...( ja onneksi sitä voi aina hypätä pahimpien yli). :wink:
Kuva
Kts Nixuboylle "lainasta" | Y.S.A.K - jep... ^^;
~Paha saa aina - parhaat päältä... ~
Avatar
Espy
Moderaattori
Moderaattori
Viestit: 566
Liittynyt: Ma Elo 25, 2003 20:45
Paikkakunta: Secret Garden
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Espy »

kiko-chan kirjoitti:Espy(ihan oma kategoria tämän foorumin kivoimmalle postaajalle ;D)
Siis mitä ihmettä? XD
Eikun ihan totta, mitä ihmettä? XD

Njoo, kikon viestissä on pointti. Lukekaa se, vaikka se teistä näyttäisikin ihan turhalta ja ylipitkältä sepustukselta. Ei oo. Siinä oli pähkinänkuoressa hyvän foorumin vaatimukset, käyttäjien osalta. Ottakaa ihmiset oppia. :/

Itse olen vähitellen alkanut kyllästyä tähän alati huononevaan tasoon, kun olen ollut ihan alusta asti mukana, ja erityisesti ihmiset jotka kommentoivat jotain topikkia tyyliin: "Joo en tiedä yhtään mitään siitä aiheesta mitä tää topik niinku käsittelee. :DDDDDDDDDD!!!"
Ei noin, ihmiset.. EI NOIN, PRKL. Ketään ei kiinnosta lukea mitään tollasta, topikkien tarkoituksena on yleensä herättää keskustelua aiheesta kiinnostuneiden ihmisten välille eikä olla jonain "emt. evvk." postien välikappaleena.

Ja me kaikki voimme vähentää tämän foorumin "turhuustasoa" miettimällä hetken. Siis ihan yleisesti sitä miten sana foorumi eroaa sanasta chat tai irc. Nih.

Ja jos foorumi on silti mielestänne turha, niin voisitte miettiä mitä tekisitte asian hyväksi sen sijaan että vain valitatte. Ihan oikeasti, valittaminen aiheuttaa vain kaikille lisää päänsärkyä ja tarvetta valittaa teille takaisin.
Ehdotuksia parantamiseksi otetaan kyllä vastaan! Modiksi hakeminenkaan ei ole kielletty, kuten kiko aiemmin totesi!
Järki käteen äijät! >_>
Kuva
Avatar
Ave-chan
Onigiri desu~
Onigiri desu~
Viestit: 1566
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 23:17
Paikkakunta: Uleåborg

Viesti Kirjoittaja Ave-chan »

Espy kirjoitti: Modiksi hakeminenkaan ei ole kielletty, kuten kiko aiemmin totesi!
Oh. Minä olen aina kuvitellut, että paikan modet seuraavat porukan hommia, ja jos arvelevat, että joku tyyppi on OK, niin kysyvät tätä modeksi. Nyt kun sitten ajattelen tarkemmin, niin tokkopa kellään on innostusta seurata jotain tiettyä henkilö ja katsoa mitä tämä kirjoittelee... *yskänpuuska*

Onko siis oikeasti näin, että kuka tahansa modeksi haluava voi sitä kysyä? O_o Tämäpä päivän yllätys.

Ja ihan yleisesti vielä, että forumihan on sitä, miksi sen itse tekee, näin sen ainakin itse koen...
Vastaa Viestiin