J-pop ja j-rock

Musiikkikeskustelut täällä!
Vastaa Viestiin
Avatar
Ave-chan
Onigiri desu~
Onigiri desu~
Viestit: 1566
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 23:17
Paikkakunta: Uleåborg

J-pop ja j-rock

Viesti Kirjoittaja Ave-chan »

Eli minkälaista j-poppia ja j-rockia kuuntelette ja miksi? Ketkä ovat suosikkiartistejanne, ja ketä suosittelisitte/kehottaisitte välttämään? :)

Itse kuuntelen vain muutamaa artistia, koska en ole useampaan kerennyt tutustua. Parhaiten iskevät Gackt, The Pillows ja Asian Kung-fu Generation. Kyllähän muitakin artisteja on tullut kuunneltua jonkin verran, mutta yksi tai kaksi biisiä eivät oikeastaan riitä antamaan kunnollista kuvaa musiikista...

Gacktia kuuntelen sen takia, koska miehen ääni on niin upea ja mieskin on aika porno :3 Biisit toimivat mielestäni hyvin, ja lyriikatkin vaikuttavat ihastuttavilta *köhköh Vanilla köhköh* Gacktin kautta olen hieman Malice Mizeriäkin kuunnellut, mutta... Enpä tiedä. Pitäisi hankkia useampi levy :D The Pillows ja Asian Kung-fu Generation ovat sitten taas menevämpää kamaa, joita on kiva popittaa, yay! ^^

Suosittelen Gacktia *wub wub* ja kehotan välttämään animetalia. Kieroa musaa :D
Avatar
wraith
ANBU
ANBU
Viestit: 409
Liittynyt: Su Tammi 09, 2005 21:53
Paikkakunta: *spaced out* :O

Viesti Kirjoittaja wraith »

Minun suosimat artistit/bändit:

Gackt tekee niin upeaa musiikkia ja rakastan hänen ääntään.... *3* Aaah~

Shiina Ringo tekee myös loistavaa musiikkia, ja hänellä on myös upea ääni.

Dir en Grey'n Kyolla on kyllä NIIN helekutin upea ääni (varsinkin Ain't Afraid to Die -kappaleessa, se on niin upeah~) että.. että... pyörryn. xD

Pierrot tekee mukavia biisejä ^___^ niitä on kiva kuunnella.

Miyavi on sekushii~, mutta en pidä muutamasta hänen kappaleestaan

Sitten muutamia muita kivoja bändejä: Buck-Tick, Luna Sea, Due le Quartz, Gilgamesh...
Kuva
"Only a few find their way. Some don't recognize it when they do, some don't ever want to."
Avatar
minori
Legendary Sannin
Legendary Sannin
Viestit: 3015
Liittynyt: La Kesä 11, 2005 13:44
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja minori »

Enpä hirveästi ole ehtinyt harrastaa, mutta Asian Kung-fu Generation on tällä hetkellä lempibändi. Niiden piiseistä tulee niin iloiseksi ja siksi minä nimen omaan musiikkia kuuntelen ^^ . Siinä on sopivasti niin rakastamaani teinileffa-musiikin kaikua, mutta kuitenkin se on jotain vähän erilaista. Myöskin Orange Rangea tulee huudatettua aika usein. Levyhyllystä löytyy lisäksi Minimonia, jota kaveri poltti vitsillä joululahjaksi ^^ . Onhan se hauskaa, mutta siihen tylsistyy aika nopeasti. Myöskin Animetalia on, mutta kuten Ave-chan mainitsi, niin se on aika kummaa ^^' .
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
Viestit: 4119
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Runte »

Kuuntelen j-rockia jonkin verran.. Esim. X-Japania. Kaverini kuuntelee Malice Mizeriä, Dir En Greyta ja Hideä.
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
purplecow
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 752
Liittynyt: To Helmi 26, 2004 19:09
Paikkakunta: kico-chan
Viesti:

Viesti Kirjoittaja purplecow »

Hysteric Blue on varmaan se ikuinen suosikkini, sitä on tullut kuunneltua niin monta vuotta että jokaisen biisin sävelkulut ovat syöpyneet mieleen vaikkei sanoja ulkoa osaakaan kuin parista kohtaa. Joskus kauan sitten, kun vielä alitajuisesti luulin japanilaisen populaarimusiikin olevan taikorummutusta, jollakin tapaa päädyin jonkun otakun sivuille, jonne hän ole ystävällisesti uppinut yhden biisin, jota hän kuvaili seuraavasti: "This is a really good japanese rock song I listen to a lot" Latasin ja valaistuin, nipponissa tehdäänkin mahdottoman hienoa poprokkia! Kyseessä oli Hysteric Bluen Haru, joka triviana oli bändin läpimurtobiisi.
Seurasi obsessio ladata napsterilla, joka silloin oli voimissaan, koko lopputuotanto, ja katso; Se oli hyvää. Menin jopa niin pitkälle, että tilasin http://www.jpophelp.com/:sta albumit Wallaby ja BleuBleuBleu ihan aitoina (ja hemmetin kalliilla).
Hysteric Blue kuuluu siihen kunnioitettavaan artistijoukkoon, joka kuulostaa joka albumilla hieman erilaiselta. Ensimmäisellään, Baby Bluella, soundi on iloista marsipaania ja mansikkaa, siis jpoppia puhtaimmillaan. Wallabyllä ollaan samalla linjalla, mutta puolessavälissä tulee pari kaunista (tai mistä minä niistä sanoista tiedän, Tama vain laulaa sitä käsittämätöntä kieltä niin kauniisti ja tunteella ettei siinä voi sydämellinen ihminen erehtyä) balladinomaista ja muutama ihan rehellinen rockkipale. BleuBleuBleu vaikuttaa kahteen ensimmäiseen nähden jopa kokeelliselta, eikä siinä ole enää kuin pari hilpeää poprallia. Myöhempiä albumeita en omista joten en voi eritellä mitä biisejä sieltä löytyy, mutta myöhemmät jatkoivat samalla linjalla mitä ämppärivarastostani voi päätellä. Biisien rakenteet monimutkaistuivat jatkuvasti ja pituudet lähentelivät järestään viittä minuuttia, ei siis jären radioystävällistä.
Vaan kaikki kaunis katoaa, tällä kertaa mahdollisimman yllättävällä tavalla. Bändin kitaristin vaimo tuli raskaaksi, ja tämä turhautti kitarasankarimme ns. seksuaalisesti, ja tämä päätti ryhtyä raiskaamaan naisia. Heppu viettää nyt muistaakseni vielä kaksitoista vuotta vankilassa.
Tässä valossa on huojentavaa, että suurin osa kolmihenkisen orkesterin materiaalista oli lähtöisin rumpalin kynästä, ja osittain myös laulajan.
Ehdottomasti tutustumisen arvoinen yhtye, jos haluatte maistiasia niin tökkikää minua irkissä tai jotain, rikon mielelläni tekijänoikeuksia levittääkseni tätä evankeliumia.

Sex Machineguns on toinen suuri suosikkini. Heput vääntävät (kuulemma) kieli poskessa hevimetallia sieltä speedin ja trashin välimaastosta, vähän kuin Metallica tapaisi Anthraxin. Bändi oli tauolla pari vuotta, mutta julkaisi äskettäin uuden albumin, "HEAVY METAL THUNDER". En ole kyseistä teosta vielä kuullut, mutta odotan sen löytymistä vesi kielellä.
Kuva supercalifragilisticexpialidocious
Avatar
Albino
ANBU Captain
ANBU Captain
Viestit: 1382
Liittynyt: Su Loka 17, 2004 13:12
Paikkakunta: Wonkan suklaatehdas
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Albino »

Tykkään ihan kauheasti Miyavin musiikista(ja minulla on sitä ihan älyttömästi koneella) ja lisäksi hän on niin söpö. Parhaita kappaleita ovat: Jibun Kakumei, Pop is dead, Aho Matsuri.
Toinen josta pidän erittäin paljon on Dir en Grey, Kyo osaa karjua niin upiasti *_*Parhaita biisejä ovat: Umbrella,dead tree,Machia vellism. Gacktin tapauksessa tykkään enemmän katsella häntä kuin kuunnella xD
Malice Mizerin biisejä on pari koneella ja tykkään etenkin Color me blood red biisistä. Ja sitten on X japan ja Hide <3_<3 Lemoned I scream on niin mahtava biisi.
Juu eli tykkään ehkä enemmän Jrockista kuin popista ^_^'
En kestä Ayumi Hamasakia X_x Fanit älkööt grillatko minua.
Kuva
y.s.a.k Entinen Komori.
Avatar
Karupin
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 886
Liittynyt: Ke Helmi 09, 2005 21:55
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Karupin »

Eniten tulee kuunneltua Gacktia, T.M.Revolutionia, Orange Rangea ja X-japania :) Tykkään myös The Pillowsin musiikista. Dir en Greyn ja Malice Mizerin kappaleita olen kuullut myös muutaman.

Mielestäni paras Dir en Greyn kappale on C ja Kodou.

Orange Rangen parhaimmistoa on Viva Rock, Michisrirube, City Boy ja Asterisk.

T.M.Revolutionilta olen kuullut vasta muutaman kappaleen mutta lisää pitäisi hankkia :P Parhaimpia kappaleita ovat Invoke ja Ignited.

Gacktin parhaimmat ovat LuNa, Vanilla, Speed Master, Mizerable, Rain, Another World ja Fragrance sekä Kimi ga Oikakete Yume.

X-Japanin parhaimmistoa on eX-dream, Forever Love ja Rose of Pain. Uskomattoman kauniita kappaleita kaikki. Erityisesti eX-dream on ihana.

Lisäksi Asian Kung-fu Generation, Akeboshi, No regret live, Stance Punks ja Sambomaster ovat hyviä mutta heiltä olen tosin kuullut vasta nuo Narutosta tutut kappaleet :oops:

Kotani Kinyalla ja Icemanilla on myös upeita kappaleita :D Kotani Kinyan parhaimmistoa on The Rage Beat ja Blind Game Again, Icemanin parhaimmat taas ovat ehdottomasti Sleepless Beauty, Shining Collection ja Breathless Night Slider.

Eiköhän tuossa ollut suurin osa :)

Edit: Miten saatoin unohtaa Miyamoto Shunichin o_o;; Hän on yksi parhaimmista laulajista. Ja herra on vasta 19-20 vuotias.. Miyamoto-saman parhaimmistoa ovat ehdottomasti True Light jonka laulaessaan hän oli 17-vuotias. Ja True Light on varmasti ihanin ja kaunein animesarjojen alkuintro koskaan. Lisäksi Caged Bird on aivan ihana kappale <3 Miyamoto Shunichilla on oikeasti ylikaunis ääni.
Viimeksi muokannut Karupin, To Elo 11, 2005 18:59. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Kuva
~Y.S.A.K ~ Neji FC ~ Hitsugaya taisho FC ~ Akatsuki FC ~
Avatar
Espy
Moderaattori
Moderaattori
Viestit: 566
Liittynyt: Ma Elo 25, 2003 20:45
Paikkakunta: Secret Garden
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Espy »

X (Japan)! X on saanut minut aivan täysin valtaansa, voisin varmaan elää vain Eksua kuuntelemalla ja vanhoja ja harvinaisia videopätkiä metsästäen. XD En vain ole yhtään huonoa kappaletta Eksulta kuullut, vaikka tietääkseni olen kuullut joka ikisen ilmestyneen kappaleen, ja lisäksi fanittanut bändiä kohta kolmisen vuotta. x3 Omana on Blue Blood ja X Japan's Best ~fan's selection~ albumit.. jonka lisäksi Last Live ja Art of Life DVD.. yes, I'm pretty badly addicted.. XD Enkä osaa oikein parhaita kappaleita valita.. voisi sitä Art of Lifen mainita aivan uskomattomana kapaleena, mutta se onkin jo ihan oma juttunsa.. O_o
Ja ei Eksua ilman että mainitaan..

hide! *tökkii signatureaan* Niin, olen addikti myös tämän herran suhteen.. XD hideen tutustuin oikeastaan jo ennen Eksua, ja herra on edelleen Eksun jäsenistä kaikkein rakkain, vaikka tykkään toki kaikista muistakin. <3 Omistan herran kolmesta soololevystä kaksi, ja haluaisin puuttuvan yksilöni lisäksi vielä Zilch 3, 2, 1 albumin, jonka hide teki joidenkin satunnaisen jenkkien kanssa joskus.. :P Lisäksi mulla on Ugly Pink Machine DVD.. (ja Perfect Singles Box ja Ja Zoo kiertueen DVD tulossa syyskuussa. ^__^) Enkä vieläkään pysty katsomaan hiden hautajaisia itkemättä.. .__. Lempikappaleitani ovat mm. Junk Story ja Miscast.. mutta pidän kaikista jotka olen kuullut. ^_^ (Okei, en erityisemmin siitä Lassie remixistä.. mutta poikkeus vahvistaa sännön.. :B)

Muitakin bändejä/artisteja kuuntelen toki, mutta noita kahta ei mikään pysty horjauttamaan paikoiltaan. :D Ellei sitten Yoshikin Violet UK projekti, mutta siinä on naislaulaja eli en oikein usko..
Mutta mainittakoon nyt vaikka Pierrot, Dope HEADz, Dir en grey ja Gackt.
Etenkin Gacktille olen kiitollinen siitä että herra tutustutti minut kunnolla japanilaiseen musiikkiin. Ensimmäinen japanilainen artisti jota koskaan kuuntelin innolla nimittäin. ^_^ Mutta joo, J-Rockista voisi puhua loputtomiin. :D
Viimeksi muokannut Espy, Ke Elo 10, 2005 20:28. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kuva
Avatar
miyoko
ANBU
ANBU
Viestit: 402
Liittynyt: To Huhti 07, 2005 15:02
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja miyoko »

Kyllähän sitä tulee kuunneltua aikas runsaasti. Rockia enemmän, mutta kyllä se poppikin menee. Gackt, Dir en Grey, Miyavi, L'Arc~en~Ciel ja Do As Infinity on varmaan niitä mun suosikkeja. ^^
ChasenPipo
Genin
Genin
Viestit: 135
Liittynyt: To Elo 11, 2005 16:47

Viesti Kirjoittaja ChasenPipo »

Eikö nimi Gzatte sano teille mitään? Sillä ne Dir en Grey/X-Japan fanit kuunnelkaa paljon parempaa j-rockia ja ladatkaa Gazetten Doro Darake no Seishun ja Ruder. Siinä teille musaa :lol:
Joo, Gazettea, Ayumia, TM Reviä, Hikaru Utadaa, Orange Rangea, Dir En Greyta, lar en Cielia ja Gacktia oon kuullu... Uupuukohan jotain vielä? Parhaat on Ayumi ja Gazette.
Jatkuvaa taistelua, paljon verta, kokoajan lisääntyviä ruumiita ja kaikki tämä Naruto maailmassa! Liity nyt!

http://narutoalliance.50webs.com
Avatar
Moonlight Slave
Academy Teacher
Academy Teacher
Viestit: 312
Liittynyt: Ti Kesä 14, 2005 14:32
Paikkakunta: Sateenkaaren tuolla puolen...

Viesti Kirjoittaja Moonlight Slave »

En kuuntele biisejä esittäjän mukaan. Etin vaan jonkun kivan nimen ja kuuntelen. Jos ei ole hyvä, niin hakkaan tietsikan seinään *teippailee ruutua kokoon* Siis tämä on ihan läppärimallia, ei pöytätietsikka. Tälläkin hetkellä sylissäni...
Kuva
Mitä vittua MINÄ sille voin?!
ChasenPipo
Genin
Genin
Viestit: 135
Liittynyt: To Elo 11, 2005 16:47

Viesti Kirjoittaja ChasenPipo »

Etipä nuo kaksi gazette biisiä :lol:
Jatkuvaa taistelua, paljon verta, kokoajan lisääntyviä ruumiita ja kaikki tämä Naruto maailmassa! Liity nyt!

http://narutoalliance.50webs.com
Avatar
circol
Keiji-san
Keiji-san
Viestit: 1184
Liittynyt: Ke Tammi 26, 2005 19:29
Paikkakunta: Quakenet & Ircnet

Viesti Kirjoittaja circol »

Itse kuuntelen

Orange Rangea, parhaita biisejä ovat Kirkiri mai, Asterisk, Shanghai honey ja Onegai! Senyoriita

Takui on yksi parhaimmasta mielestäni suht koht kovalla punk rokillaan. Parhaita kappaleita ovat Inoveitaa, Free for free, Beat yourself Blind ja Roll up for the universe

Flow on mukavan rentoa rokkia. Dear, Stay gold, Blue bird ja Monster ovat parhaimmat kappaleet


Onhan niitä vielä muutamia mahtavia bändejä mitä en nytten tässä jaksa luetella.
Suosittelen kyllä kaikille Takuita.
Kuva
Avatar
Espy
Moderaattori
Moderaattori
Viestit: 566
Liittynyt: Ma Elo 25, 2003 20:45
Paikkakunta: Secret Garden
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Espy »

ChasenPipo kirjoitti:Eikö nimi Gzatte sano teille mitään? Sillä ne Dir en Grey/X-Japan fanit kuunnelkaa paljon parempaa j-rockia ja ladatkaa Gazetten Doro Darake no Seishun ja Ruder. Siinä teille musaa :lol:
Joo, Gazettea, Ayumia, TM Reviä, Hikaru Utadaa, Orange Rangea, Dir En Greyta, lar en Cielia ja Gacktia oon kuullu... Uupuukohan jotain vielä? Parhaat on Ayumi ja Gazette.
Tiedätkö että en halua kuulla tuota semmoselta tyypiltä joka ei osaa kirjoittaa X Japania oikein. :B No joo, on se aika monessa haastattelussakin väärin kirjoitettu.. mutta enivei.
Omastakin mielestäni Gazette on hieno bändi, vaikka itse silti kuuntelen mielummin omasta mielestäni parempaa musaa, eli eksua. ^^
Mutta Gazette on kivaa, sitä ei käy kieltäminen. :3 Esim. Anata no tame no kono inochi on mukava kappale, ja sen PV on kanssa kiva. ^^

Ja minun mielestäni taas ne, jotka kuuntelevat Ayumi Hamasakia tai Utada Hikarua, saisivat kuunnellta tasokkaampaa J-poppia, kuten Do As Infinityä, josta itse pidän. ;3
Kuva
Vastaa Viestiin