Turussa tapahtuu:Conklaavi 3-4.5;Kirsikankukkacon II 17-18.5

Tapahtumakeskustelut ja miittien järjestely hoidetaan täällä.
Avatar
lordoftellus
Student
Student
Viestit: 44
Liittynyt: Su Loka 29, 2006 19:03
Paikkakunta: Turku

Turussa tapahtuu:Conklaavi 3-4.5;Kirsikankukkacon II 17-18.5

Viesti Kirjoittaja lordoftellus »

Ulkomaailman mahdollisesta piittaamattomuudesta huolimatta,tänä vuonna Suomen Turku tuplaa mahdollisuutensa vangita paikalle yhden conklaavin vakiokävijöihin kuulumattoman henkilön. Eli perinteikäs roolipelitapahtuma Conklaavi 3-4.5.2008 http://www.tyrma.net/conklaavi järjestetään tällä kertaa Manillan tiloissa,jonne löytäminen on monella seikkailu itsessään. Sekä comebackin tekevä Japanin kulttuuriaiheinen Kirsikankukkacon II 17-18.5.2008 http://sakura.animeunioni.org Klassikon koululla. Molemmat tapahtumat ovat käveltävissä kauppatorilta no miksei asemiltakin,sekä tietysti bussipysäkkien vieressä.Allekirjoittanut on tietysti menossa molempiin ja suosittelee harkitsemaan josko Turkkuseen uskaltaisi tulla muualtakin.
"Jokainen on laulun arvoinen.
Toiset vaan enemmän kuin toiset."
-Maj Karma : Attentaatti
Avatar
Tonnikala
Just nobody
Just nobody
Viestit: 1297
Liittynyt: La Marras 18, 2006 18:23
Paikkakunta: Hämeen kyrössä

Re: Turussa tapahtuu:Conklaavi 3-4.5;Kirsikankukkacon II 17-18.5

Viesti Kirjoittaja Tonnikala »

Kaverit olis menossa, mutta saas nähdä saanko kerättyä rahaa/vanhempien luottamusta lähettää mut Turkuun-tarpeeksi. Ois se kyllä ihan hieno käydä, mutta iilmoittelen jos tulen varmasti.
Kuva
Avatar
Spica
Genin
Genin
Viestit: 165
Liittynyt: Ti Helmi 06, 2007 21:25
Paikkakunta: Klaukkala

Re: Turussa tapahtuu:Conklaavi 3-4.5;Kirsikankukkacon II 17-18.5

Viesti Kirjoittaja Spica »

Jaa, jaa, mitähän tähän sanoisi? Aikataulun ja sijainnin puolesta voisi mennäkin tuonne Kirsikankukkaconiin jos vain saan auton käyttöön. Täytyy kuitenkin vähän miettiä, koska cossaamatta en lähde ja hahmojen valinta ja pukujen värkkäys vievät oman aikansa (ja kun puvut pitää tietysti väsätä myös veljille). Ilmoitellaan kun tiedetään varmasti.
"When you walk away, you don't hear me say, please, oh baby, don't go. Simple and Clean is the way that you're making me feel tonight; it's hard to let it go.
Hold me. Whatever lies beyond this morning, is a little later on. Regardless of warnings the future doesn't scare me at all; nothing's like before."
-Utada Hikaru
Vastaa Viestiin