502

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.
Vastaa Viestiin
Avatar
Orion
Student
Student
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 12:34

502

Viesti Kirjoittaja Orion »

Spoileri, maalaa nähdäksesiMadara summonii Kyuubin keskelle Konohaa käyttäen Summoning Jutsua ja Hiruzen valmistautuu pidättelemään tätä. Minato taas näyttää uuden jutsun, jonka avulla hän teleporttaa Kyybin Menacing Ballin pois Konohasta. Sen jälkeen Minato ja Tobi taistelevat. Tobi yrittää heittää Minaton toiseen ulottuvuuteen, mutta Minato on nopeampi ja selviää. Minato kysyy Tobilta onko tämä Madara, mutta ei saa selvää vastausta. Lopussa Minato ja Tobi koittelevat nopeuksiaan ja Minato paljastaa toisen tason Flying Thunder God -tekniikastaan ja osuu Rasenganilla suoraan Tobin selkään.

Aivan sairaan hyvä chapu, nähtiin kunnolla Minaton taistelutyyliä. Tobia taas hehkutettiin, mutta turpaanhan se sai lopulta. Ens chapussa sitten väritetty posteri Minaton ja Kyuubin taistelusta.
Btw eka viesti. Oon välillä seuraillut foorumin menoa, mutta vasta nyt jaksoin rekisteröityä.
Kuva
"Even I can tell that hatred is spreading. I wanted to do something about it ... but I don't know what ... but I believe ... that someday the day will come when people truly understand one another!! If I can't find the answer, it will be up to you to do it!!" -Jiraiya
Vastaa Viestiin