Minkä paritusten uskotte toteutuvan sarjan päätteeksi?

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.
Vastaa Viestiin
Avatar
Nuti
Chuunin
Chuunin
Viestit: 206
Liittynyt: Ma Heinä 21, 2008 20:22
Viesti:

Minkä paritusten uskotte toteutuvan sarjan päätteeksi?

Viesti Kirjoittaja Nuti »

Noh, kysymys taisi tulla jo otsikossa. Eli mitä parituksia uskotte näkevänne sarjan viimeisillä hetkillä / Naruto-maailman tulevaisuudessa? Saako Naruto Sakuransa, vai astuuko Hinata kehiin? Kuka jää seinäruusuksi, entä kuka perustaa perheen ja saa tusinoittain kakaroita? Ennen kaikkea, perustelkaa kantanne!

NaruHina-fanien harmiksi uskon, ettei ao. paritus tule toteutumaan loppusarjassa. Onhan Hinata jo esittänyt tunnustuksensa, mutta siitä ei ole (ainakaan toistaiseksi) seurannut mitään romanttisen vastakaiun oloista. (Tai sitten Narutolla on ollut liian paha hoppu pahiksia kiusatessaan.) Sen sijaan Sakura näyttää pehmentyneen Narutoa kohtaan: esittipä mokoma valeihastuksensa yrittäessään saada Narskutinta pois Sasuken kimpusta ja sitä kautta vaarasta, ja kyllä hän muutenkin näyttää välittävän Narutosta vähintään ystävänä. Sakuralla kyllä näkyy tätä nykyä olevan voimakkaampia tunteita Sasukea kuin mitä Narutoa kohtaan, mutta silti uskon, että Naruton ja Sakuran välillä on tätä nykyä enemmän säpinää kuin Naruton ja Hinatan tai Sakuran ja Sasuken välillä. Näin ollen veikkaan NaruSaku-parituksen toteutumista. LeeSaku tuskin toteutuu, sillä onhan suhde osoittautunut sangen yksipuoliseksi, eikä moiseen ole kovinkaan paljon viittailtu sitten aikahypyn.

Muista draamoista en osaa sanoa paljon mihtää, mutta olen vahvasti myös ShikaTeman kannalla. Sarjassa (tosin ei kovin paljon Shippuudenin aikana) on näytetty muutamia _kenties_mahdollisia_ (huomaa ilmaus!) vihjauksia Shikamarun ja Temarin suhteesta. Niitä tarjoilee esimerkiksi tämä video: Kliks! Jotkin videon väitteistä saattavat olla hieman ylikorostettuja, mutta hyviä pointtejakin löytyy.

Keskustelua, ihmiset.
"Life is so simple. I do some stuff. Most fails. Some works."
- Leonardo da Vinci
Avatar
Orion
Student
Student
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 12:34

Re: Minkä paritusten uskotte toteutuvan sarjan päätteeksi?

Viesti Kirjoittaja Orion »

ShikaTema on ainoa, joka omasta mielestäni varmasti tulee tapahtumaan lopulta. Ja hyvä niin, sopivat toisilleen loistavasti.
Naruton parituksista en pahemmin välitä, molemmat Hinata ja Sakura sopisivat hyvin Narutolle.
Ainoa isompi jota en halua missään nimessä toteutuvan on SasuSaku. Se olisi vain niin vastoin kaikkea logiikkaa ja jos se tapahtuu niin menetän kyllä kaiken uskon Kishiin.
Kuva
"Even I can tell that hatred is spreading. I wanted to do something about it ... but I don't know what ... but I believe ... that someday the day will come when people truly understand one another!! If I can't find the answer, it will be up to you to do it!!" -Jiraiya
Avatar
Cyran
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
Viestit: 502
Liittynyt: Pe Joulu 05, 2008 20:06
Paikkakunta: Under your bed.
Viesti:

Re: Minkä paritusten uskotte toteutuvan sarjan päätteeksi?

Viesti Kirjoittaja Cyran »

No minä en menisi aivan varmasti sanomaan ShikaTemasta. Tämä ei tarkoita sitä, ettenkö olisi parituksen kannalla noin niinkuin muuten, mutta nyt tässä Pain-hyökkäyksen aikoihin kuvioihin tullut Shiho tuo sellaista perus-Kishimäistä kolmiodraamaa touhuun.
En siis itse sanoisi mitään noista parituksista, koska uskon ettei niistä mikään toteudu. Julmaa? No ehkä, mutta jotenkin tuntuu että Kishimoto-sensei rakastaa kiusata lukijoitaan liian monella mahdollisella parituksella ja sitten lopuksi jättää kaikki niistä toteuttamatta lopettamalla mangan juuri sellaiseen kohtaan, missä millään niistä ei ole väliä. Sanokaa minun sanoneen, manga loppuu tasan siihen hetkeen, kun Narutosta tulee hokage. Parituksista viis.

Jotenkin minusta olisi paraskin että kaikki paritukset (paitsi rakastamani ShikaTema XD) jätettäisiin auki. Paritusten fanikunnille olisi parasta että spekulointia voisi jatkaa vielä sarjan jälkeenkin eikä tulisi sellaista ällölällö "hei meillä on lapset ja perhe ja jee kun kaikki on niin onnellista!" -loppua. Tiedän että osa pitää sellaisista lopuista, mutta minä en. Ei niiden hahmojen loppuelämää ole määrätty siihen kun sarja loppuu. Miksi siis tehdä jälleen se iänikuinen "Ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti."?

Piste. Pilkku. Puolipiste. Ja silleen. :D
Mind of a ninja, body of a manatee.
Shadow Windmill
Rentun ruusu

Avatar täältä.
Avatar
ItachiUchihafan94
Student
Student
Viestit: 16
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 19:30
Paikkakunta: Pori O/___\o"

Re: Minkä paritusten uskotte toteutuvan sarjan päätteeksi?

Viesti Kirjoittaja ItachiUchihafan94 »

No veikkaisin et Naruto ja Hinata! Se on ihan varma!
Itachi
Vastaa Viestiin