512

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.
Vastaa Viestiin
Avatar
Orion
Student
Student
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 12:34

512

Viesti Kirjoittaja Orion »

Juoni:
Spoileri, maalaa nähdäksesiKumon "saari" onkin kilpikonna, joka likkuu. Täten Narutoa ja Beetä ei tarvitse siirtää, vaikka Kisame infosikin heistä. Kabuto sitten ilmoittaa lähtevänsä Naruton ja Been perään. Sitten paljastetaan lisää Zetsusta. Jotain yhteyttä Zetsun ja Hashiraman välillä näyttää olevan, ehkä Zetsu on tehty Hashiraman DNA:sta tai jotain? Kabuto lupaa tehdä Zetsusta vielä vahvemman ja Madara vie tämän johonkin luolaan, josta lyötyy itse Hashirama. Tämä Hashirama ei kuitenkaan ole kuin kasa oikean Hashiraman soluja, jotka Madara varasti tältä. Shinobi alliancen päämajassa taas höpötystä Naruton ja Been piilopaikasta ja Gaara ilmeisesti päättää lähteä myös sinne. Taas Madaraa ja Kabutoa, Madara selittää hieman ja paljastaa ~100k valkoista Zetsua. Siinähän on ihan kivat joukot shinobi alliancea vastaan. Lopussa Kabuto lähtee Deidaran kanssa lentelemään tämän savi-linnulla Narutoa ja Beetä etsimään.
Spoileri, maalaa nähdäksesiMielenkiintoinen chapu. Zetsusta onkin moneksi.

Sodasta taitaakin tulla sitten iso:
Shinobi alliancelta löytyy ~80k ninjaa ja monta todella kovaa taistelijaa (Naruto, Bee, Kaget, Kakashi jne jne). Akatsukilla taas on ~100k Zetsua ja pari tykkiä ninjaa: Madara, Zetsu, Sasuke ja Kabuto. Kabutolla on sitten myös Nagato, Deidara, Itachi, Kakuzu ja Sasori ja kasa paljastamattomia zombeja mukanaan.
Kuva
"Even I can tell that hatred is spreading. I wanted to do something about it ... but I don't know what ... but I believe ... that someday the day will come when people truly understand one another!! If I can't find the answer, it will be up to you to do it!!" -Jiraiya
Vastaa Viestiin